Sods Ricardam.
Lapa 3 no 3 • Share
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Vai Ričards ir pelnījis banu?
Re: Sods Ricardam.
Gribās piekristLakuchs rakstīja:Un neņemiet šito poustu pārāk nopietni draugi
Jau sen ar adminiem ir izrunāts, ka ja sekos pēc jauno noteikumu ieviešanas kādi pārkāpumu būs arī kādi sodi.
Tagad nekas nebūs
Vnk Birkavs,Chubijz,Crosby ir histērijā, ka kāds arī aizrāda viņiem un neskrien pēc svilpes. Gan viņiem pāries tās dienas un viss būs labi, bet tikmēr atvainojamies, ka nākams piemēslot LSHL portālu dēļ mums.
Ar cieņ Mike Sundin
Par Suarezu nezinu, man liekas, ka ir vēl atļauts.
Lakuchs- Postu skaits : 258
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Riga
Lakuchs rakstīja:Un neņemiet šito poustu pārāk nopietni draugi
Jau sen ar adminiem ir izrunāts, ka ja sekos pēc jauno noteikumu ieviešanas kādi pārkāpumu būs arī kādi sodi.
Tagad nekas nebūs
Vnk Birkavs,Chubijz,Crosby ir histērijā, ka kāds arī aizrāda viņiem un neskrien pēc svilpes. Gan viņiem pāries tās dienas un viss būs labi, bet tikmēr atvainojamies, ka nākams piemēslot LSHL portālu dēļ mums.
Ar cieņ Mike Sundin
Kas mums aizrāda? Tu, ka mana un Birkava māte ir gulējusi ar tevi, vai to, ka es itkā esot gejs?
https://lshl.latvianforum.net/t1085-sods-zholtok
Un tagad man ir pilnīgi vienalga par Lakuchu. Tagad es aizstāvu Uvi un vienlīdzību.
The Number 1 rakstīja:Citu lietotāju aizvainošana: Apsaukāšanās, u.c.
1.Reize: 1M sods + 3 Spēļu diskvalifikācija + 3 dienu bans no foruma
Visi kuri ir Skype sarakstē zinās par ko šis ir. Nedomāju ka kādam tas būs pārsteigums.
Ja Lakucham nebūs piemērots tāds pats sods, tad lūdzu - 1M atpakaļ Uvim kontā, kā arī bonusā kāda naudiņa par izlaistajām spēlēm. Ar ko Lakuchs ir labāks par Uvi? Tad arī nebija pieņemts tāds noteikums par skype čatu.
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja:Lakuchs rakstīja:Un neņemiet šito poustu pārāk nopietni draugi
Tagad nekas nebūs
Ar cieņ Mike Sundin
Kas mums aizrāda? Tu, ka mana un Birkava māte ir gulējusi ar tevi, vai to, ka es itkā esot gejs?
Un tagad man ir pilnīgi vienalga par Lakuchu. Tagad es aizstāvu Uvi un vienlīdzību.The Number 1 rakstīja:Citu lietotāju aizvainošana: Apsaukāšanās, u.c.
Visi kuri ir Skype sarakstē zinās par ko šis ir. Nedomāju ka kādam tas būs pārsteigums.
Ja Lakucham nebūs piemērots tāds pats sods, tad lūdzu - 1M atpakaļ Uvim kontā, kā arī bonusā kāda naudiņa par izlaistajām spēlēm. Ar ko Lakuchs ir labāks par Uvi? Tad arī nebija pieņemts tāds noteikums par skype čatu.
Chubijz mani ir tieši tādi paši prntscreeni kur tu atbildi, tādēļ ja kkas tiks piemērots, tad tas būs arī tāds pats sods tev.
Un nepārproti tgd es neesmu pret Chubijz es esmu par vienlīdzību
Tādēļ noslauki pienu un aizbrauc labāk uz pludmali
Atvainojamies arī pārējiem foruma lietotājiem, ka piesārņojam forumu
Ar cieņu Mike Sundin
Ā, tu runā par tiem, kur es atbildu uz taviem uzbraucieniem? Tad jau pusi LSHL būtu jāsoda.
Turklāt mēs čīkstam? Kurš tad pirmais gribēja martinslo sodu dot? Birkavs? Es? Un kurš draudēja, ka rakstīs rakstu delfos, un sūtīs iesniegumu policijā, lai LSHL slēdz? Arī es?
P.S. iemācies uz citu ''apvainojumiem'' atbildēt kulturāli, kā arī pasmieties par sevi, nevis atlikušo dienas daļu apcelt citu mammas. Tad arī citi tevi respektēs.
Ar Mike Sundin cieņu, Toms Berķis.
Turklāt mēs čīkstam? Kurš tad pirmais gribēja martinslo sodu dot? Birkavs? Es? Un kurš draudēja, ka rakstīs rakstu delfos, un sūtīs iesniegumu policijā, lai LSHL slēdz? Arī es?
P.S. iemācies uz citu ''apvainojumiem'' atbildēt kulturāli, kā arī pasmieties par sevi, nevis atlikušo dienas daļu apcelt citu mammas. Tad arī citi tevi respektēs.
Ar Mike Sundin cieņu, Toms Berķis.
Viesis- Viesis
vairogs rakstīja:Suarez gadījumā nav jau Barcelonā ? (vismaz tādas baumas klīda)
- bet vai viņam atļauts spēlēt , to gan nezinu !
Diskābeles viņam ne pajokam sadotas, bet ne jau par to šeit iet diskusija. Šeit iet diskusijas par to kā vislabāk piešķirt sodu, lai tiešām šādi atgadījumi neatkārtotos.
Uzskatu, ka vainīgais bija jāsoda, jo Uvis arī toreiz tika sodīts par ļoti līdzīgiem pārkāpumiem. Ja admini ir izlēmuši slēdziet taču ciet, pietiks lieki hujņu rakstīt.
Viesis- Viesis
Atvainojamies par piemeslosanu
Chubijz noslauki pienu un ej gulēt Izskatās ka tev viss vakars ir bijis nemierīgs ar putām uz lūpām esi rējis uz portālu
Es nesaprotu kādēļ jāizrāda tāda agresija, mēs te visi portālā mierīgi dzīvojam, bet tad uzrodas jūs tādi trīs
P.S. Nebrīnīšos ja jūs esat slāvu izcelsmes, jo tik stūrgalvīgi, ka nevar atzīt savu kļūdu un atvainoties...
Es domāju portālam nav pienākuma klausīt Jūsu iegribas.
No sākuma mēs vēl cietāmies un uzklausijām jūsu brēkšanu kā nogribējušiem suņiem, bet tagad ir par daudz.
Iedod pirkstiņu paņem visu roku. Es uzskatu, ka Jums jābeidz šeit piemēslot portālu....
Atvainojieties un viss beigsies, jo citiem nav jāklausa šī agresija no rīta, ka redz kāds jums trijiem ir pateicis kādu stiprāku vārdu pretī.
Ceru, ka jūs 3 esat sapratuši savas kļūdas un vairāk tas tā neatkārtosies.
Bet pārējiem novēlu patīkamu dienu un vēlreiz atvainojos par šiem 3 neaudzinātajiem uzskatu, ka tur ir arī daļa mana vainas...
Ar cieņu Mike Sundin
Es nesaprotu kādēļ jāizrāda tāda agresija, mēs te visi portālā mierīgi dzīvojam, bet tad uzrodas jūs tādi trīs
P.S. Nebrīnīšos ja jūs esat slāvu izcelsmes, jo tik stūrgalvīgi, ka nevar atzīt savu kļūdu un atvainoties...
Es domāju portālam nav pienākuma klausīt Jūsu iegribas.
No sākuma mēs vēl cietāmies un uzklausijām jūsu brēkšanu kā nogribējušiem suņiem, bet tagad ir par daudz.
Iedod pirkstiņu paņem visu roku. Es uzskatu, ka Jums jābeidz šeit piemēslot portālu....
Atvainojieties un viss beigsies, jo citiem nav jāklausa šī agresija no rīta, ka redz kāds jums trijiem ir pateicis kādu stiprāku vārdu pretī.
Ceru, ka jūs 3 esat sapratuši savas kļūdas un vairāk tas tā neatkārtosies.
Bet pārējiem novēlu patīkamu dienu un vēlreiz atvainojos par šiem 3 neaudzinātajiem uzskatu, ka tur ir arī daļa mana vainas...
Ar cieņu Mike Sundin
Lakuchs rakstīja:chubijzs rakstīja:Lakuchs rakstīja:Un neņemiet šito poustu pārāk nopietni draugi
Tagad nekas nebūs
Ar cieņ Mike Sundin
Un tagad man ir pilnīgi vienalga par Lakuchu. Tagad es aizstāvu Uvi un vienlīdzību.The Number 1 rakstīja:Citu lietotāju aizvainošana: Apsaukāšanās, u.c.
Chubijz mani ir tieši tādi paši prntscreeni kur tu atbildi, tādēļ ja kkas tiks piemērots, tad tas būs arī tāds pats sods tev.
Un nepārproti tgd es neesmu pret Chubijz es esmu par vienlīdzību
Tādēļ noslauki pienu un aizbrauc labāk uz pludmali
Atvainojamies arī pārējiem foruma lietotājiem, ka piesārņojam forumu
Ar cieņu Mike Sundin
Mike Sundin noteikti būtu pelnījis sodu. Man arī vienkārši sāka d*rst virsū.
Bez Mike Sundin cieņas, Aigars Ungurs.
Bez Mike Sundin cieņas, Aigars Ungurs.
antifrizs- Aigars Ungurs #15 (RW)
- Postu skaits : 808
Vecums : 29
Arī uzskatu, ka jāslēdz ciet, jo es savu solījumu turēju un aizgāju no skype chata, bet redz viņiem nepietiek un mēģina izrādīt agresiju arī šeit.
Paldies arī adminiem, kas ieviesa vakara jaunos noteikumus un liekas, ka tagad situācija uzlabojas, ja neskaita šos 3 iepriekšminētos agresorus.
Domāju jāslēdz ciet un tos 3 neņemiet galvā, ļausim viņiem izpausties
Paldies arī adminiem, kas ieviesa vakara jaunos noteikumus un liekas, ka tagad situācija uzlabojas, ja neskaita šos 3 iepriekšminētos agresorus.
Domāju jāslēdz ciet un tos 3 neņemiet galvā, ļausim viņiem izpausties
rieksts rakstīja:vairogs rakstīja:Suarez gadījumā nav jau Barcelonā ? (vismaz tādas baumas klīda)
Diskābeles viņam ne pajokam sadotas, bet ne jau par to šeit iet diskusija. Šeit iet diskusijas par to kā vislabāk piešķirt sodu, lai tiešām šādi atgadījumi neatkārtotos.
Uzskatu, ka vainīgais bija jāsoda, jo Uvis arī toreiz tika sodīts par ļoti līdzīgiem pārkāpumiem. Ja admini ir izlēmuši slēdziet taču ciet, pietiks lieki hujņu rakstīt.
Pilnībā piekrītu, beidzam šo tematu, atļāvām viņiem pabrēkt, tagad viss, būsim draudzīgi!
Ar cieņu Mike Sundin
Ar cieņu Mike Sundin
Kristz rakstīja:Deām , ko var ņemties ... nodirsa , nodirsa , bet tagad tačū nedirš
Tu neaizgāji, tevi atkal izmeta.Lakuchs rakstīja:Arī uzskatu, ka jāslēdz ciet, jo es savu solījumu turēju un aizgāju no skype chata, bet redz viņiem nepietiek un mēģina izrādīt agresiju arī šeit.
Domāju jāslēdz ciet un tos 3 neņemiet galvā, ļausim viņiem izpaustiesrieksts rakstīja:vairogs rakstīja:Suarez gadījumā nav jau Barcelonā ? (vismaz tādas baumas klīda)
Viesis- Viesis
Vēl joprojām nevar beigt...........
chubijzs rakstīja:Tu neaizgāji, tevi atkal izmeta.Lakuchs rakstīja:Arī uzskatu, ka jāslēdz ciet, jo es savu solījumu turēju un aizgāju no skype chata, bet redz viņiem nepietiek un mēģina izrādīt agresiju arī šeit.
Domāju jāslēdz ciet un tos 3 neņemiet galvā, ļausim viņiem izpaustiesrieksts rakstīja:vairogs rakstīja:Suarez gadījumā nav jau Barcelonā ? (vismaz tādas baumas klīda)
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Lapa 3 no 3