Intervija ar Rihardu Miltiņu pēc pirmajām aizvadītajām spēlēm.
Lapa 1 no 1 • Share
Intervija ar Rihardu Miltiņu pēc pirmajām aizvadītajām spēlēm.
Intervētājs: Sveiks Rihard! Prieks atkal tikties. Kā tev un tavai komandai iet?
Rihards: Sveiks. Mums iet ļoti labi, esam pašlaik pirmajā dalītajā vietā. Mēs daram visu, lai tikai būtu pirmie un izcīnītu trofeju.
Intervētājs: Es skatos uz statistiku un redzu, ka tev tīri zolīdi iet.
Rihards: Jā nevaru sūdzēties. (Smejas) Tas viss ir pateicoties komandas biedriem.
Intervētājs: Nu saki kādas sajūtas ir būt, pirmajam kas iemet vārtus šajā līgā? Esi ticis veiksmīgi vēsturē jau. (Smejas)
Rihards: Jūtos vienkārši ideāli. Manuprāt, tajā vārtu guvumā varēja redzēt īsto Rihardu. Es nocīnījos līdz galam, atņēmu ripu pretinieku zonā, uzmetu pa vārtiem un iemetu. Ko vel vairāk vaig? (Smejas)
Intervētājs: Nākamā spēle ar nebija sliktāka. Iemeti vienus vārtus un atdevi vienu piespēli, kļuvi par komandas rezultatīvāko spēlētāju un palīdzēji izcīnīt svarīgu uzvaru.
Rihards: Otrajā spēlē varu pateikt lielu paldies komandas biedriem. Tiešām bija sīva cīņa, bet galvenais ir tas, ka mēs uzvarējām.
Intervētājs: Pēc punktiem esi TOP 5, pēc vārtu guvumiem esi TOP 5. Ko treneri un menedžeris saka par šo?
Rihards: Neesmu neko dzirdējis, bet ceru, ka mana spēle viņus iepriecina un varēšu spēlēt šeit arī nākamajā sezonā. Man patīk šeit un vēlos palikt.
Intervētājs: Pēc tavām domām, kura komanda uzvarēs līgā?
Rihards: Ir divas komandas, Temperes Wolves un Pitsburgas Dimonds . Bet es protams saku, ka uzvarēs Pitsburga.
Intervētājs: Par tik cik tev ir maz laika un daudz jāstrādā, tad es no tevis atvados un līdz nākamai reizei. Čav.
Rihards: Jā man tiešām jāiet, atā.
ri4ijs182- Rihards Miltins (C)
- Postu skaits : 93
Similar topics
» Intervija ar Rihardu Miltiņu pēc pirmās pārbaudes spēles.
» Intervija ar Pitsburgas Diamonds kapteiņa asistentu Rihardu Miltiņu.
» INTERVIJA AR Joe Quick!!!!!
» Sportalīkums.com atskats uz Valmieras Ērgļu spēlēm PK
» Oslo 5nieks uz Pārbaudes spēlēm!Varbūt arī uz s9?
» Intervija ar Pitsburgas Diamonds kapteiņa asistentu Rihardu Miltiņu.
» INTERVIJA AR Joe Quick!!!!!
» Sportalīkums.com atskats uz Valmieras Ērgļu spēlēm PK
» Oslo 5nieks uz Pārbaudes spēlēm!Varbūt arī uz s9?
Lapa 1 no 1