Beztēma
Lapa 38 no 40 • Share
Lapa 38 no 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Beztēma
Īsteni Latvieši
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija
Jā, baigi jautri. Reizēm mežs aizdegas, tad vispār bija baigi labi.
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Nu kapēc visi sāk stāstīt, poliči uzodīs un sūdi būs, ciemā jau vienu šitā uzķēra!
BIG BOSS- Keat Karlsen #19 (LW)
- Postu skaits : 1731
Vecums : 23
Eu, admini, moš izdzēšat šitos bezjēdzīgos komentus par dedzināšanu!
Savādāk man tā liekas ka pa sezonu visi Lūši kolonijā sēdēs!
Savādāk man tā liekas ka pa sezonu visi Lūši kolonijā sēdēs!
Bet nu vienalaga gudri tas nav, dedzināt kūlu. Nodedzinās mežu vai māju, tad gan būs lielie prieki, ka izdomāts dedzināt kūlu. Un jums jau gan jau tas ir po*, bet padomājat par mazajiem zaķīši, putniņiem, kas sadeg šajos ugunsgrēkos...
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Es tik ar ugunsmētēju latvāņus nosvilinu! Nekādu kūlu!matiss.kokins rakstīja:Bet nu vienalaga gudri tas nav, dedzināt kūlu. Nodedzinās mežu vai māju, tad gan būs lielie prieki, ka izdomāts dedzināt kūlu. Un jums jau gan jau tas ir po*, bet padomājat par mazajiem zaķīši, putniņiem, kas sadeg šajos ugunsgrēkos...
Aha, noteikti un pie reizes kādu koku nosvilini.BIG BOSS rakstīja:Es tik ar ugunsmētēju latvāņus nosvilinu! Nekādu kūlu!matiss.kokins rakstīja:Bet nu vienalaga gudri tas nav, dedzināt kūlu. Nodedzinās mežu vai māju, tad gan būs lielie prieki, ka izdomāts dedzināt kūlu. Un jums jau gan jau tas ir po*, bet padomājat par mazajiem zaķīši, putniņiem, kas sadeg šajos ugunsgrēkos...
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Amm. Tur koki neaug!matiss.kokins rakstīja:Aha, noteikti un pie reizes kādu koku nosvilini.BIG BOSS rakstīja:Es tik ar ugunsmētēju latvāņus nosvilinu! Nekādu kūlu!matiss.kokins rakstīja:Bet nu vienalaga gudri tas nav, dedzināt kūlu. Nodedzinās mežu vai māju, tad gan būs lielie prieki, ka izdomāts dedzināt kūlu. Un jums jau gan jau tas ir po*, bet padomājat par mazajiem zaķīši, putniņiem, kas sadeg šajos ugunsgrēkos...
matiss.kokins rakstīja:Bet nu vienalaga gudri tas nav, dedzināt kūlu. Nodedzinās mežu vai māju, tad gan būs lielie prieki, ka izdomāts dedzināt kūlu. Un jums jau gan jau tas ir po*, bet padomājat par mazajiem zaķīši, putniņiem, kas sadeg šajos ugunsgrēkos...
Nu ja tu esi ci*vis , tad vari vēl kaut ko nodedzināt.
Jap! Kur tad brieži un skudras!
Nu ja! Pērno jau pagāsgad nodedzināja!chubijzs rakstīja: da lol, ne jau nu kāds te pērno kūlu dedzina.
Es bērnībā sapņoju par tādu kļūt - bet izaugot sapratu ,ka tas nav nekāds labais darbs ! (tā kā šoreiz izspruksiet sveikā )Snickers rakstīja:Kurš te ir ments ?
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Dalab, kūlu jau gudri jādedzina..
Protams ja mežs būs apkārt, tad nevajag dedzināt un liesma vislaik ir jāpieskata un jādauza uguns nost lai šķībi neaiziet.
Kūlas dedzināšana jau anv vienkārši piemet špičku un noskaties kā viss nodeg. ;s
Protams ja mežs būs apkārt, tad nevajag dedzināt un liesma vislaik ir jāpieskata un jādauza uguns nost lai šķībi neaiziet.
Kūlas dedzināšana jau anv vienkārši piemet špičku un noskaties kā viss nodeg. ;s
Gintzz69- JJ Heskey #69 (LW)
- Postu skaits : 821
Vecums : 28
Ierosinājums S5 - Ka taisīs to tabulu ko liks foruma augšā, cik punkti savākti pa apļiem, un cik kopā, ta varētu vēl klāt pielikt cik ir nospēlētas spēles, lai var tā vieglāk saprast to situāciju
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
pievienojos !Pakito rakstīja:Ierosinājums S5 - Ka taisīs to tabulu ko liks foruma augšā, cik punkti savākti pa apļiem, un cik kopā, ta varētu vēl klāt pielikt cik ir nospēlētas spēles, lai var tā vieglāk saprast to situāciju
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Kāds no šejienes spēlē BESL?
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Šodien tā papētīju , man overālis ir 84 , bet Grosbergam , kuram gandrīz par 100TP vairāk ir 83 Vismaz kkur viņam ielieku Un man ir vislielākais overālis starp laukuma spēlētājiem
Lapa 38 no 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Lapa 38 no 40