Beztēma
Lapa 34 no 40 • Share
Lapa 34 no 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Beztēma
Mēs algu arī saņemam??!??vairogs rakstīja:Cep intrigas un mahinācijas !Valtspav rakstīja:Pēc šī teikuma var noprast, ka valde kaut ko pamatīgi slēpj.Robertinsh rakstīja:Bļin, nu nav viss jāsaka, kas notiek valdē , boss!
(par kaut ko jau alga jāsaņem prātotājiem)
BIG BOSS- Keat Karlsen #19 (LW)
- Postu skaits : 1731
Vecums : 23
To es nezinu,bet laikamk ka ne.vairogs rakstīja:Tas nozīmē ,ka tajā simulātorā nav vairs iespējams ielogoties ??Inčijs rakstīja:Laurim vecais Pc nnokupeja un neizlogja ar no sths koda vis palika muizgos muzos ;(Appsole rakstīja:A ja nepariet uz sts kas notiek ar naudu ko investejam?
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
vairogs rakstīja:Sadarbojamies gan ar NLO gan NHL09 !
(TĀDĒĻ bieži ir spēļu pārraidēs visādas anomālijas - bildes uzkāršanās , skaņas zušana ) ...
Crosbiju uz play off Ērgļos ielikt arī būs marsieši vai mēnessērdzīgie ieteikuši !
Redz ko mūsu Malders ir uzracis!
Labi, ka nezinām kādas briesmu lietas notiek valdes telpā (ja to tā var saukt ).
hulkman- Ričards Gaļickis #8 (RW) (Scout)
- Postu skaits : 1459
Vecums : 26
Patiesībā sestklasnieka ietekums!vairogs rakstīja:Sadarbojamies gan ar NLO gan NHL09 !
(TĀDĒĻ bieži ir spēļu pārraidēs visādas anomālijas - bildes uzkāršanās , skaņas zušana ) ...
Crosbiju uz play off Ērgļos ielikt arī būs marsieši vai mēnessērdzīgie ieteikuši !
Kaut ko šādu -Valtspav rakstīja:Pēc šī teikuma var noprast, ka valde kaut ko pamatīgi slēpj.Robertinsh rakstīja:Bļin, nu nav viss jāsaka, kas notiek valdē , boss!
Nu ,kā lai tev tā maigāk pasaka - korupcija ! (kāds nesaņem ,cits dabū dubultā utt ...)BIG BOSS rakstīja:Mēs algu arī saņemam??!??vairogs rakstīja:Cep intrigas un mahinācijas !Valtspav rakstīja:Pēc šī teikuma var noprast, ka valde kaut ko pamatīgi slēpj.Robertinsh rakstīja:Bļin, nu nav viss jāsaka, kas notiek valdē , boss!
(par kaut ko jau alga jāsaņem prātotājiem)
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Sestklasnieks ar lielu galvu un milzīgām acīm !BIG BOSS rakstīja:Patiesībā sestklasnieka ietekums!vairogs rakstīja:Sadarbojamies gan ar NLO gan NHL09 !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Labi, labi nu jau septītklasnieks!vairogs rakstīja:Sestklasnieks ar lielu galvu un milzīgām acīm !BIG BOSS rakstīja:Patiesībā sestklasnieka ietekums!vairogs rakstīja:Sadarbojamies gan ar NLO gan NHL09 !
Kad varēs uzsākt pārrunas ar spēlētājiem, kam tagad beidzas līgums?
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Tad kad būs paziņojums. Domājam rīt!
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Es varu jau noguldīt līgumus uz S5 un par GM,TA un Skautu ??
Zommers- Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
- Postu skaits : 1554
Man tik reali šodien sākas vasara, jo ģipsi beidzot noņēma nost.
Gintzz69- JJ Heskey #69 (LW)
- Postu skaits : 821
Vecums : 28
http://prntscr.com/3z2sbc
Tāda škrobe!
Tāda škrobe!
man tāpat vakar bija! ;(
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Man ar visas uzvaras, bet ar vietu līgā tā neveicas! http://prntscr.com/3z2wjk
Nice.
Man patiesībā būtu bijiuši 100 punkti ja vien spēlētājam kurš paspēja samest 25Minūtes 30 punktus, nebūtu uzlicis pirmajās trīs ceturdaļās pēc 3 kļūdu pieļaušanas nomaiņu!
Man patiesībā būtu bijiuši 100 punkti ja vien spēlētājam kurš paspēja samest 25Minūtes 30 punktus, nebūtu uzlicis pirmajās trīs ceturdaļās pēc 3 kļūdu pieļaušanas nomaiņu!
Nice.
Man ar 3 uzvaras, paveicās, esmu IV līgā, kur puse komandu Team noname
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Lapa 34 no 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Lapa 34 no 40