Beztēma
Lapa 30 no 40 • Share
Lapa 30 no 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Beztēma
Paprasi Uvim lai palaiž no sava akounta un saliec!Kristz rakstīja:Bet tos buildus neaktīvajiem , gan es gribētu likt , jo man tā komanda būs jāvada
BIG BOSS- Keat Karlsen #19 (LW)
- Postu skaits : 1731
Vecums : 23
hahaBIG BOSS rakstīja:Paprasi Uvim lai palaiž no sava akounta un saliec!Kristz rakstīja:Bet tos buildus neaktīvajiem , gan es gribētu likt , jo man tā komanda būs jāvada
Es paņemšuKristz rakstīja:
- Kods:
Nosacījums ir tikai viens , ka ja Uvis ar Ledlaužiem (tagad Indiāņiem) S4 netiek Play-off , tad Kristam ir obligāti jāatgriežas vai arī komanda tiks nodota līgas rokās .
Man atkal pieder Aizputes komanda
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Inčijs rakstīja:Es paņemšuKristz rakstīja:
- Kods:
Nosacījums ir tikai viens , ka ja Uvis ar Ledlaužiem (tagad Indiāņiem) S4 netiek Play-off , tad Kristam ir obligāti jāatgriežas vai arī komanda tiks nodota līgas rokās .
Lol.
Vienreiz jau atteicies no komandas (paliki neaktīvs) , kur garantija , ka tgd tā nebūs!?
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Atkal Broks līgu izveidos un tur aizskriesRobertinsh rakstīja:Inčijs rakstīja:Es paņemšuKristz rakstīja:
- Kods:
Lol.
Vienreiz jau atteicies no komandas (paliki neaktīvs) , kur garantija , ka tgd tā nebūs!?
Es varu paņemt. tikai neviens nedos. lol, sad lifeKristz rakstīja:Atkal Broks līgu izveidos un tur aizskriesRobertinsh rakstīja:Inčijs rakstīja:Es paņemšuKristz rakstīja:
- Kods:
Lol.
Viesis- Viesis
Komanda jau ir manachubijzs rakstīja:Es varu paņemt. tikai neviens nedos. lol, sad lifeKristz rakstīja:Atkal Broks līgu izveidos un tur aizskriesRobertinsh rakstīja:Inčijs rakstīja:Es paņemšuKristz rakstīja:
- Kods:
Lol.
Tādi bija nosacījumi pirms šīs sezonas
- Kods:
Nosacījums ir tikai viens , ka ja Uvis ar Ledlaužiem (tagad Indiāņiem) S4 netiek Play-off , tad Brokam ir obligāti jāatgriežas vai arī komanda tiks nodota likteņa varā .
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Hhaahahhaah :DDDDDPakito rakstīja:
- Kods:
Nosacījums ir tikai viens , ka ja Uvis ar Ledlaužiem (tagad Indiāņiem) S4 netiek Play-off , tad Brokam ir obligāti jāatgriežas vai arī komanda tiks nodota likteņa varā .
Kāds sakars ar Broku?
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Šo vajadzētu macīt katrā skolā!
Šo arī!
Šo arī!
BIG BOSS- Keat Karlsen #19 (LW)
- Postu skaits : 1731
Vai Artūr,,,
man ielikt kādu savējo?tad redzēsi,kas ir skaists:D
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Krauklis rakstīja:Vai Artūr,,,
uz priekšu
PESā katrā otrajā mačā šitādus liku!
hulkman- Ričards Gaļickis #8 (RW) (Scout)
- Postu skaits : 1459
Snickers rakstīja:hulkman rakstīja:PESā katrā otrajā mačā šitādus liku!
Tas ir uz telefona.
Da kaut vai uz SEGAs, futbols visur vienāds!
hulkman- Ričards Gaļickis #8 (RW) (Scout)
- Postu skaits : 1459
Artūr, ar kādu līmenī tu to goolu ieliki? Beginner, pro, wc?
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Dzīvesvieta : zemgale
Lapa 30 no 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Lapa 30 no 40