Beztēma
Lapa 27 no 40 • Share
Lapa 27 no 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Beztēma
Sastāvi jau paziņoti? Neēsu manījis:D
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Pakito rakstīja:Sastāvi jau paziņoti? Neēsu manījis:D
Domāju , ka interesantāk būs sagaidīt spēli.
Nē!!
Labāk nosauc sastāvus!!
Es vakarā nebūšu!
Labāk nosauc sastāvus!!
Es vakarā nebūšu!
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Abpuseji, vakara es ar busu off.
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Vecums : 30
Dzīvesvieta : Parise
Kas ar rookiju geimu palika?
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Kpc te ir skype smaidiņš?
Esat pamanījuši ka neviens vairs netaisa ne rakstus ne gfx?
BIG BOSS- Keat Karlsen #19 (LW)
- Postu skaits : 1731
Jap, bet man pašlaik top tas raksts par LSHL gadu, kkad tuvākajā laikā publicēšu.Vismaz es uz to ceru:D
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija
Paldies par ideju! Tu tagad jau sāc taisīt uz 2 gadu!The_Mazais. rakstīja:Jap, bet man pašlaik top tas raksts par LSHL gadu, kkad tuvākajā laikā publicēšu.Vismaz es uz to ceru:D
BIG BOSS rakstīja:Paldies par ideju! Tu tagad jau sāc taisīt uz 2 gadu!The_Mazais. rakstīja:Jap, bet man pašlaik top tas raksts par LSHL gadu, kkad tuvākajā laikā publicēšu.Vismaz es uz to ceru:D
Naudu uz pusēm un tad taisi ko vēlies
Nu ja taisīšu par LSHL gadu ta jā, bet pričom man tev jāmaksā būtu par LSHL pagrīdes rakstu?The_Mazais. rakstīja:BIG BOSS rakstīja:Paldies par ideju! Tu tagad jau sāc taisīt uz 2 gadu!The_Mazais. rakstīja:Jap, bet man pašlaik top tas raksts par LSHL gadu, kkad tuvākajā laikā publicēšu.Vismaz es uz to ceru:D
BIG BOSS rakstīja:Nu ja taisīšu par LSHL gadu ta jā, bet pričom man tev jāmaksā būtu par LSHL pagrīdes rakstu?The_Mazais. rakstīja:BIG BOSS rakstīja:Paldies par ideju! Tu tagad jau sāc taisīt uz 2 gadu!The_Mazais. rakstīja:Jap, bet man pašlaik top tas raksts par LSHL gadu, kkad tuvākajā laikā publicēšu.Vismaz es uz to ceru:D
Tadēļ ka tādēļ jo mana ideja. P.s man tak nevajag tavu lshl naudu, raksti par ko gribi. Vismaz man nebūs jādomā un jāmokās ar noformēšanu:D
Aote="The_Mazais."]
Tadēļ ka tādēļ jo mana ideja. P.s man tak nevajag tavu lshl naudu, raksti par ko gribi. Vismaz man nebūs jādomā un jāmokās ar noformēšanu:D[/quote]
Ai, labi veiksmi ar rakstu!
Ps. es savācu autor tiesības rakstam kurā būs rakstīts par LSHL pagrīdes dzīvi. Tāpēc rakstat par to kāds. Būs vismaz man 50%, ja ne 100!
BIG BOSS rakstīja:Nu ja taisīšu par LSHL gadu ta jā, bet pričom man tev jāmaksā būtu par LSHL pagrīdes rakstu?The_Mazais. rakstīja:BIG BOSS rakstīja:Paldies par ideju! Tu tagad jau sāc taisīt uz 2 gadu!The_Mazais. rakstīja:Jap, bet man pašlaik top tas raksts par LSHL gadu, kkad tuvākajā laikā publicēšu.Vismaz es uz to ceru:D
Tadēļ ka tādēļ jo mana ideja. P.s man tak nevajag tavu lshl naudu, raksti par ko gribi. Vismaz man nebūs jādomā un jāmokās ar noformēšanu:D[/quote]
Ai, labi veiksmi ar rakstu!
Ps. es savācu autor tiesības rakstam kurā būs rakstīts par LSHL pagrīdes dzīvi. Tāpēc rakstat par to kāds. Būs vismaz man 50%, ja ne 100!
Ai, labi veiksmi ar rakstu!BIG BOSS rakstīja:Aote="The_Mazais."]BIG BOSS rakstīja:Nu ja taisīšu par LSHL gadu ta jā, bet pričom man tev jāmaksā būtu par LSHL pagrīdes rakstu?The_Mazais. rakstīja:BIG BOSS rakstīja:Paldies par ideju! Tu tagad jau sāc taisīt uz 2 gadu!The_Mazais. rakstīja:Jap, bet man pašlaik top tas raksts par LSHL gadu, kkad tuvākajā laikā publicēšu.Vismaz es uz to ceru:D
Tadēļ ka tādēļ jo mana ideja. :)P.s man tak nevajag tavu lshl naudu, raksti par ko gribi. Vismaz man nebūs jādomā un jāmokās ar noformēšanu:D
Ps. es savācu autor tiesības rakstam kurā būs rakstīts par LSHL pagrīdes dzīvi. Tāpēc rakstat par to kāds. Būs vismaz man 50%, ja ne 100![/quote]
Btw. Piedāvāju noformēt tavu rakstu, lai izceltu svarīgāko, kā arī ilustrēt ar attēliem, gifiem, video pēc izvēles. Viena raksta vizuālā noformējuma izmaksas nieka 250k-500k LSHL naudas. Tas attiecas uz visiem. Sazināties ar mani caur skype - paranoiedlv.
Ar manu palīdzību tavs raksts iegūs papildus ienākumus, negarantēju vienmēr, ka atmaksāsies, jo tas ir atkarīgs no arī no raksta satura, tomēr raksts noteikti būs skatāmāks gan tev pašam, gan taviem lasītājiem!
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40