Beztēma
Lapa 12 no 40 • Share
Lapa 12 no 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Beztēma
Paldies visiem par apsveikumiem!
Jā Talsos vairs nav u-16 komanda tāpēc esmu Ventā
Jā Talsos vairs nav u-16 komanda tāpēc esmu Ventā
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija
Viņš ar hokeju, tik nesaprotu, katru dienu uz treniņu brauc no Talsiem uz Ventspili?
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Vecums : 26
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Jā tāpēc ar laiku ir kā ir. Pēc skolas paēdu un braucu uz Ventspili, mājās ap 23.
Tehnisku iemeslu dēļ Winter Classic nenotiks(šodien noteikti nē).
Varbūt nākamsezon..!
Varbūt nākamsezon..!
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Man neliels lūgums, kāds varat pateikt kur var novilkt 13 FIFU? Pašam kkā nesanāk atrast īsto vietu, kur viņu var novilkt.
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Šis tāds neliels ierosinājums - varbūt vajadzētu aktivitātes pārbaudes biežāk ?
Tāda ideja radās, jo šajā starpsezonā bija daudzi spēlētāji , kuri skaitās aktīvi , bet
īsteniba bija neaktīvi - viņi nebija bijuši on apmēram 2 mēn! Un līdz ar to es aizsūtu piedāvājumu PM, bet neviens neatbild , a tikmēr citas komandas ieraksta jau darījumu sadaļā, kgan viņi nekur nebija apstiprinājuši piedāvajumi! So mans ieteikums biežāk veikt aktivātes pārbaudes..tā mums bija 1 pārbaude un dabūja 3TP, tagad varētu pārbaudes piem sez.sākuma , sezonas vidū un pirms PO! Bet par katru pārbaudi vnk dod 1TP un ja visās piedalās , tad arī tie paši 3tp un nekāda starpība! Vnk domāju, ka tad būtu viss labāk sakarā ar tādiem, kas pēc aktivitātes pārbaudes paliek neaktīvi un nebūtu visādi jaut par ķipa aktīvajiem utt Viss būtu skaidrāk, saprotamāk!
Tāda ideja radās, jo šajā starpsezonā bija daudzi spēlētāji , kuri skaitās aktīvi , bet
īsteniba bija neaktīvi - viņi nebija bijuši on apmēram 2 mēn! Un līdz ar to es aizsūtu piedāvājumu PM, bet neviens neatbild , a tikmēr citas komandas ieraksta jau darījumu sadaļā, kgan viņi nekur nebija apstiprinājuši piedāvajumi! So mans ieteikums biežāk veikt aktivātes pārbaudes..tā mums bija 1 pārbaude un dabūja 3TP, tagad varētu pārbaudes piem sez.sākuma , sezonas vidū un pirms PO! Bet par katru pārbaudi vnk dod 1TP un ja visās piedalās , tad arī tie paši 3tp un nekāda starpība! Vnk domāju, ka tad būtu viss labāk sakarā ar tādiem, kas pēc aktivitātes pārbaudes paliek neaktīvi un nebūtu visādi jaut par ķipa aktīvajiem utt Viss būtu skaidrāk, saprotamāk!
Es esmu pret ! Un paskaidrošu kapēc, ja piemēram kāds ir kļuvis neaktīvs un viņa lapā ueraksta ka noslēdz līgumu, tad jau viņš to neapstiprina, jo ir neaktīvs. Lauris arī ir teicis, ka vairāk nevajag, jo tam nav jēgas, aktivitātes pārbaude ir tikai pirms Play-Off un viss. Tā nu tas ir
Es jau tikai tapēc to gribu , lai nebūtu tā ka viņš skaitās aktīvs, tu ieraksti par līgumu, bet viņš neapstiprina, jo kļuvis neaktīvs..Tāpēc jau vajag biežak !
Nu tas jau neko nedos, viņš tāpat būs neaktīvs un viss Nu ir čakars ar tiem FA, bet nu es piemēram skatos vai ir aktīvs un tad tikai piedāvāju kaut ko
Katram spēlētājam ir dota iespēja sevi parādīt un mums šo laiku nevajag samazināt. 1 aktivitātes pārbaude sezonā ir pietiekama. + domāju, ka par aktivitātes pārbaudēm nevajadzētu dot TP, jo bieži gadās, ka aktīvi spēlētāji pierunā savus neaktīvos draugus ieiet un ierakstīt, ka ir aktīvs, lai saņemtu TP, tālāk atkal visu sezonu ir neaktīvs.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Balderdash56- Ryan Balder
- Postu skaits : 50
Pirmā auto uz otro PO kārtu, 2 vs 3 spēlē savā starpā, pēdējā krīt ārā, tātad 3 no katras grupas
Appsole- Mike Brown #99 (GK)
- Postu skaits : 552
Viņš pameta LSHL !
- http://prntscr.com/2mhagb
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Nejau pirmo reizimatiss.kokins rakstīja:Izdomāju ieietRobertinsh rakstīja:Viņš pameta LSHL !
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils