Beztēma
Lapa 5 no 40 • Share
Lapa 5 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Re: Beztēma
Paziņojus visiem komandu GM, ka spēlētāji kuriem nav aktīva līguma uz nākamo sezonu kļūs par Brīvajiem Aģentiem, izņemot spēlētājus kuri draftēti Paplašināšānās Draftā vai Entry Draftā. Brīvo Aģentu tirgus atvēsies rīt vai parīt, līdz tam var vēl noslēgt līgumus.
Kaut kur lasīju par to , bet gan jau tas ir grūtiKRisTiNs rakstīja:Mani interesētu hokeja fani spēles laikā, kāds nemāk uztaisīt?
Kur lasīji? Pasaki, nevarēju atrastSnickers99 rakstīja:Kaut kur lasīju par to , bet gan jau tas ir grūtiKRisTiNs rakstīja:Mani interesētu hokeja fani spēles laikā, kāds nemāk uztaisīt?
Parocies par TBNKRisTiNs rakstīja:Kur lasīji? Pasaki, nevarēju atrastSnickers99 rakstīja:Kaut kur lasīju par to , bet gan jau tas ir grūtiKRisTiNs rakstīja:Mani interesētu hokeja fani spēles laikā, kāds nemāk uztaisīt?
Nav jātaisa, var paņemt kādus gatavos.Snickers99 rakstīja:Parocies par TBNKRisTiNs rakstīja:Kur lasīji? Pasaki, nevarēju atrastSnickers99 rakstīja:Kaut kur lasīju par to , bet gan jau tas ir grūtiKRisTiNs rakstīja:Mani interesētu hokeja fani spēles laikā, kāds nemāk uztaisīt?
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Vecums : 28
Jā, bet man vajag ar ledgraužu logo uz krekliemSparrow. rakstīja:Nav jātaisa, var paņemt kādus gatavos.Snickers99 rakstīja:Parocies par TBNKRisTiNs rakstīja:Kur lasīji? Pasaki, nevarēju atrastSnickers99 rakstīja:Kaut kur lasīju par to , bet gan jau tas ir grūtiKRisTiNs rakstīja:Mani interesētu hokeja fani spēles laikā, kāds nemāk uztaisīt?
āa. Tas gan viegli izdarāms, tikai vajag fanu template.KRisTiNs rakstīja:Jā, bet man vajag ar ledgraužu logo uz krekliemSparrow. rakstīja:Nav jātaisa, var paņemt kādus gatavos.Snickers99 rakstīja:Parocies par TBNKRisTiNs rakstīja:Kur lasīji? Pasaki, nevarēju atrastSnickers99 rakstīja:Kaut kur lasīju par to , bet gan jau tas ir grūtiKRisTiNs rakstīja:Mani interesētu hokeja fani spēles laikā, kāds nemāk uztaisīt?
Tā ir arēnu veidošana, izdarāms pat diezgan viegliKRisTiNs rakstīja:Kur tādu var dabūt?
Vēl vajadzētu tablo
Tu man varētu palīdzēt, jo esi kā nekā arī trenera asistentsSparrow. rakstīja:Tā ir arēnu veidošana, izdarāms pat diezgan viegliKRisTiNs rakstīja:Kur tādu var dabūt?
Vēl vajadzētu tablo
iemet kāds nhl09 rosteri jaunāko
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Lauri, vai Tu lūdzu neatjaunotu LSHL rosteri?
Man ļoti vajag. Ar jaunajiem spēlētājiem, vismaz manai komandai.
Ceru ieliksi, paldies par uzmanību!
Man ļoti vajag. Ar jaunajiem spēlētājiem, vismaz manai komandai.
Ceru ieliksi, paldies par uzmanību!
Vajadzētu ieviest kaut kādus limitus sakarā ar brīvo aģentu piesaisti, jo cita komanda varbūt salasa visus kamēr cita nevienu. Tikai tapēc, ka tā komanda labāk spēlēja pagājušajā sezonā. Es neesmu dabūjis vēl nevienu brīvo aģentu un iespējams tpc ka slikta bija pagājušā sezona
vilki arī neko nav dabujušiKRisTiNs rakstīja:Vajadzētu ieviest kaut kādus limitus sakarā ar brīvo aģentu piesaisti, jo cita komanda varbūt salasa visus kamēr cita nevienu. Tikai tapēc, ka tā komanda labāk spēlēja pagājušajā sezonā. Es neesmu dabūjis vēl nevienu brīvo aģentu un iespējams tpc ka slikta bija pagājušā sezona
Nepiekrītu nekādiem limitiem , drīz vien viņiem beigsies nauda
PS. Neesmu ar nevienu dabūjis !
PS. Neesmu ar nevienu dabūjis !
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Dzīvesvieta : Jaunpils
Drīzāk jājautā , kurš ir ko dabūjis - kā vienam izsaku piedāvājumu - tā šis jau nocelts !
Tagad vēl stāv viens piedāvājums , rīt būs zināms vai beidzot veiksme uzsmaidīs !!
Tagad vēl stāv viens piedāvājums , rīt būs zināms vai beidzot veiksme uzsmaidīs !!
vairog ka teicu pm,lai jau trakulīgi pērkas, drug neaktīvi paliks.Un uzradīsies jauni talanti.
Es jau ar īsti neuztraucos - apmierina esošie !! Ja nu kāds smukulis pagadās tad vēl var noriskēt ,bet tā neredzu jēgu - soliņa sildītājus man nevajag , nopriecājos ,kad no 2 tādiem atbrīvojos pirms drafta !!Incixs rakstīja:vairog ka teicu pm,lai jau trakulīgi pērkas, drug neaktīvi paliks.Un uzradīsies jauni talanti.
Vienu no viniem laikam dabuju es!ja tu pavasaru domavairogs rakstīja:Es jau ar īsti neuztraucos - apmierina esošie !! Ja nu kāds smukulis pagadās tad vēl var noriskēt ,bet tā neredzu jēgu - soliņa sildītājus man nevajag , nopriecājos ,kad no 2 tādiem atbrīvojos pirms drafta !!Incixs rakstīja:vairog ka teicu pm,lai jau trakulīgi pērkas, drug neaktīvi paliks.Un uzradīsies jauni talanti.
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Lapa 5 no 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Lapa 5 no 40