Joku cīņas: Uzvarētāju paziņošana!
Lapa 1 no 1 • Share
Joku cīņas: Uzvarētāju paziņošana!
Paldies visiem meme veidotājiem! Jūs bijāt malači! Gan jau paši pasmaidījāt par savu veikumu un citi nu noteikti. Ziniet - Es tik traki smējos, ka viens pats nespēju to izvērtēt, tāpēc talkā saucu kādu neatkarīgu ekspertu ar labu humore izjūtu. Tas cilvēks neatbildēja un es vienkārši izvēlējos pasaukt Jogurtaa!
Viedokļi visnotaļ atšķīrās, bet pie kopsaucēja tomēr nokļuvām.
Info par konkursa apbalvošanas kārtību:
1) Darbus vērtē žūrija
2) Žūrija sastāv no manis un vēl vien neatkarīga eksperta, kurš tajā nedēļā nav izveidojis nevienu memi un kurš līgā ir pazīstams ar labu humora izjūtu!
3) Balvu izmērs būs atkarīgs no aktivitātes! Tā kā šonedēļ memju klāsts sasniedza 2. lapu (tiesa pa vidu bija vēl latviešu valodas stundas un standarta frāzes kā: "Ak Dievs!", "Labākais!", "So true!") domāju, ka varam atļauties 800'000 Ls fondu, tiesa varbūt ar laiku vajdzētu izlemt kādu sistēmu pēc darbu skaita, bet tā jau ir mana problēma!
4) Uzvarētāji tiks paziņoti Media sadaļā, jo grafikās iet tie kuri PS pārzin kā sākumskolas ābeci!
Sāksim apbalvošanu, taču pirms tam klusuma brīdis tiem, kuriem pavisam nedaudz pietrūka, lai iekļūtu labāko trijniekā!
Un tagad 3 laimīgie!
Tas arī viss draugi šoreiz!
Esi baigais prātvēders un domā, ka šie joki nebija smieklīgi? Pierādi, ka esi labāks un radi savu memi!
Links: https://lshl.latvianforum.net/t2860-joku-cinas#40090
Līdz nākamajai nedēļai!
Viedokļi visnotaļ atšķīrās, bet pie kopsaucēja tomēr nokļuvām.
Info par konkursa apbalvošanas kārtību:
1) Darbus vērtē žūrija
2) Žūrija sastāv no manis un vēl vien neatkarīga eksperta, kurš tajā nedēļā nav izveidojis nevienu memi un kurš līgā ir pazīstams ar labu humora izjūtu!
3) Balvu izmērs būs atkarīgs no aktivitātes! Tā kā šonedēļ memju klāsts sasniedza 2. lapu (tiesa pa vidu bija vēl latviešu valodas stundas un standarta frāzes kā: "Ak Dievs!", "Labākais!", "So true!") domāju, ka varam atļauties 800'000 Ls fondu, tiesa varbūt ar laiku vajdzētu izlemt kādu sistēmu pēc darbu skaita, bet tā jau ir mana problēma!
4) Uzvarētāji tiks paziņoti Media sadaļā, jo grafikās iet tie kuri PS pārzin kā sākumskolas ābeci!
Sāksim apbalvošanu, taču pirms tam klusuma brīdis tiem, kuriem pavisam nedaudz pietrūka, lai iekļūtu labāko trijniekā!
Un tagad 3 laimīgie!
- 100'000 Ls Saņem:
Kristz meme par JJ Heskey novērojumu pēdējo sezonu laikā
- 200'000 Ls Saņem:
Pakito meme par valdes reakciju, kad Zommers nodeva Aizputes frančīzi Zommera rokās
- 500'000 Ls Saņem:
Chubijzs meme par to ko domā visa līga!!!
Tas arī viss draugi šoreiz!
Esi baigais prātvēders un domā, ka šie joki nebija smieklīgi? Pierādi, ka esi labāks un radi savu memi!
Links: https://lshl.latvianforum.net/t2860-joku-cinas#40090
Līdz nākamajai nedēļai!
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils
Re: Joku cīņas: Uzvarētāju paziņošana!
Kad es ieraudzīju joku par Lokomotīvi, tad es sapriecājos, ka kkas beidzot nav par Triecienu
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Nav godīgi, mana meme nav pat tuvu pie pirmā trijnieka
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Man baigi bija jasmejas par Ģirta meme, un labs vēl bija Valta Bet nu, tuvu jau bija tam trijniekam.
Mēģināšu vēl kādu uzbliest, vēlāk!
Un Emīl, pa Loko taisīju es, lai jums vieglāk!
Mēģināšu vēl kādu uzbliest, vēlāk!
Un Emīl, pa Loko taisīju es, lai jums vieglāk!
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Tas par nēģeri bija labs.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Njā, tāda jau ir tā dzīve!Snickers rakstīja:Es zinu kāpēc Valta neielika top3..
Viesis- Viesis
Atklāšu par ko es balsoju
Valta par Triecienu
Pakito par Zommeru
Chubijzs par Resim
Tā kā Valta neiekļūšanai top3 kopējā vērtējumā nav nekāda sakara ar to, ka es no Trieciena
Valta par Triecienu
Pakito par Zommeru
Chubijzs par Resim
Tā kā Valta neiekļūšanai top3 kopējā vērtējumā nav nekāda sakara ar to, ka es no Trieciena
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Lapa 1 no 1