Aktīvie Referāļi - bonuss tp
Lapa 1 no 1 • Share
Aktīvie Referāļi - bonuss tp
Sveicināti!
Es kaut kad nesen, guļot vannā, aizdomājos par vienu lietu.. Jūs jau iespējams esat ievērojuši, ka es bieži ieminos par aktivitāti, jaunajiem spēlētājiem utt. Redziet, pašreizējā sistēmā var iegūt 1 TP par katru piesaistīto (es pašlaik nerunāju par referāļu akcijām, bet to laiku, kamēr viņas nav), tātad, tu vari saaicināt visu savu ciematiņu spēlēt, +/- 800 cilvēkus, un Grosbergs tev klanīsies pie kājām? Ja tā, tad tādā gadījumā tas nekam neder.
Ņemsim visu pēc "shēmas"
Kvantitāte<<
Kā būtu, ja mēs ierastā 1TP vietā par vienkāršu uzaicināšanu nedotu neko, bet dotu, piemēram, 3TP, ja uzaicinātais spēlētājs būtu aktīvs vēl pēc noteikta laika (mēnesis, divi, varbūt pat sezona). Tādējādi aicinātājiem būtu lielāka ieinteresētība palīdzēt jaunajiem un izskaidrot visus spēles pamatus. Tad arī nebūtu vajadzība veidot palīdzības dienestu, un maksāt viņiem algu. :trol:
Ko sakiet?
Kā būtu, ja mēs ierastā 1TP vietā par vienkāršu uzaicināšanu nedotu neko, bet dotu, piemēram, 3TP, ja uzaicinātais spēlētājs būtu aktīvs vēl pēc noteikta laika (mēnesis, divi, varbūt pat sezona). Tādējādi aicinātājiem būtu lielāka ieinteresētība palīdzēt jaunajiem un izskaidrot visus spēles pamatus. Tad arī nebūtu vajadzība veidot palīdzības dienestu, un maksāt viņiem algu. :trol:
Ko sakiet?
Viesis- Viesis
Re: Aktīvie Referāļi - bonuss tp
Un tā pat tiek dots TP par vienkāršu piesaistīšanu + ja piesaistītais nav aktīvs, tad viņu varētu pat neskaitīt pie tās referāļu izlozes.chubijzs rakstīja:(es pašlaik nerunāju par referāļu akcijām, bet to laiku, kamēr viņas nav)
P.S. Nah man kaut kas tur sačakarējās?
Viesis- Viesis
Šo arī vajag pacelt un izkristalizēt ideju, nebūt nav peļama!
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
*BUMP*
Viedokļus studijā lūdzu. Tuvojas jaunā izloze un refferāļus uz draftu vēl var pagūt iegūt.
Viedokļus studijā lūdzu. Tuvojas jaunā izloze un refferāļus uz draftu vēl var pagūt iegūt.
Domāju, ka pietiks ar 2 nedēļām aktivitātes. Teiksim, ja es ieguldu lielu darbu jauna spēlētāja apmācīšanā un pēc nedēļas viņš saprot, ka tas nav viņam, tad man palikt bešā ar visu savu darbu?
Ja TP dod pēc 2 nedēļām, tad esmu PAR!
Ja TP dod pēc 2 nedēļām, tad esmu PAR!
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Šobrīd tiek piešķirti papildus bonuss tp, ja piesaistītais ir aktīvs. Tā kā ierosinājums ir ticis pieņemts un atdzīvināts. Tēma slēgta.
Lapa 1 no 1