Neliels paziņojums.
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Līgas valdes paziņojumi :: Līgas lietotāju paziņojumi
Lapa 1 no 1 • Share
Neliels paziņojums.
Sakarā ar to, ka dodos prom uz +/- 8 dienām sākot ar rītdienas agru rītu (10.07), tad paziņoju par savu pilnvaru nodošanu, saistībā ar JHL komandu Connecticut "Lions", Chubijam (Tomam - chubijzs). Viņš manā vietā izvēlēsies drafta pikus un arī komplektēs komandu (būtu jau forši, ja nebūtu tas drafts iekavējies dēļ daža laba, let's not call names, jo es tiešām gribēju pati to visu izdarīt).
Katrā ziņā, Chubijzs kļūst par pagaidu Connecticut "Lions" GM un šajā amatā atradīsies no 10.07 līdz 19.07.
Paziņoju par to visai līgai tagad, jo vakar bija vienkārši slinkums rakstīt un bija arī naiva cerība, ka tomēr visi salasīsies un jau šodien to draftu uztaisīs, bet nu jam, nesanāca
Jogurtaa
Katrā ziņā, Chubijzs kļūst par pagaidu Connecticut "Lions" GM un šajā amatā atradīsies no 10.07 līdz 19.07.
Paziņoju par to visai līgai tagad, jo vakar bija vienkārši slinkums rakstīt un bija arī naiva cerība, ka tomēr visi salasīsies un jau šodien to draftu uztaisīs, bet nu jam, nesanāca
Jogurtaa
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Re: Neliels paziņojums.
Šis nav īsti smuki no tavas puses.
Es chubija vietā neņemtu to komandu...Ko viņam tās 8 dienas GM amatā dos.?
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Man par to maksā. Cenu neatklāšu. Jau tā esmu parādos, tāpēc jāpieņem visi naudas peļņas piedāvājumi.
Viesis- Viesis
Robertinsh rakstīja:Šis nav īsti smuki no tavas puses.
Kāpēc nav smuki, viņa nebūs mājās tās 8 dienas, tāpēc kādam nodod komandu, lai ir kas pārstāv draftā. Kas tur nesmuks?
Nu lol...8 dienas..Čalis nodraftē visus , samāca visus jaunos un tad viņam burtiski "atņem" komandu. ;D
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Un kāda būtu tava atbilde problēmai? Pagaidīt 8 dienas? Atteikties no komandas vispār ceļojuma dēļ, kas noteikti ir ieplānots jau labu laiku atpakaļ? Šis ir ļoti labs variants un prieks, ka chubijzs tam piekrita. Domāju, ka ja jau viņš piekrita, tad Evelīna viņu atstās kā trenera asistentu vai kaut kā tā.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Pamācību es nevienam jaunajam neatteiktu, vai viņš manā komandā, vai pretinieku. Turklāt varēšu šo izmantot nākamajās komandu pieteikšanās kā pieredzes punktu.Robertinsh rakstīja:Nu lol...8 dienas..Čalis nodraftē visus , samāca visus jaunos un tad viņam burtiski "atņem" komandu. ;D
Viesis- Viesis
Bet tā jau nav viņa komanda un ja jau Chubijzs piekrit tad viņš saprotto kas būs pēc tām astoņām dienām.Robertinsh rakstīja:Nu lol...8 dienas..Čalis nodraftē visus , samāca visus jaunos un tad viņam burtiski "atņem" komandu. ;D
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija
Vaine! Neviens jau viņu nespiež!
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
ko jūs cepjaties? Viņi savā starpā sarunāja un viss. Tās ir viņu darīšanas.
antifrizs- Aigars Ungurs #15 (RW)
- Postu skaits : 808
Vecums : 29
Vismaz aizvietotājs ir sarunāts un visiem viss paskaidrots, ne vienkārši kautkur nozūd un visi panikā klaigās vēlāk!
Kas tur slikts? Chubijs strādās pēc Evelīnas norādēm, ko tad viņš tur vairāk izdarīs?
Chill
Kas tur slikts? Chubijs strādās pēc Evelīnas norādēm, ko tad viņš tur vairāk izdarīs?
Chill
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
piekrītu GM vis ar Adminiem vis jau sarunātsantifrizs rakstīja:ko jūs cepjaties? Viņi savā starpā sarunāja un viss. Tās ir viņu darīšanas.
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Mēs ar Chubiju visu sarunājām. Viņš piekrita uzreiz, alga tiks samaksāta par tām 8 dienām un abas puses ir laimīgas, gan es, gan viņš.
Tā kā neviens te nav apvainojies.
EDIT : Un fkin jā, Emīl, man šitas ceļojums jau bija ieplānots ziemā, kā dz/d dāvana. Es tak nezināju, ka 2 dienas iepriekš pie komandas tikšu
Tā kā neviens te nav apvainojies.
EDIT : Un fkin jā, Emīl, man šitas ceļojums jau bija ieplānots ziemā, kā dz/d dāvana. Es tak nezināju, ka 2 dienas iepriekš pie komandas tikšu
Pakito rakstīja:Vismaz aizvietotājs ir sarunāts un visiem viss paskaidrots, ne vienkārši kautkur nozūd un visi panikā klaigās vēlāk!
Chill
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Un tagad beidzam par šo diskutēt. Man liekas, ka visi saprata, ka visi rīkojās pareizi un ļoti labi
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Jā, paziņoju arī to, ka turpmāk Chubijz paliek par manu pilnā laika asistentu!
(Tā kā viņš spēlē LSHL nevis JHL, tad viņš var par tādu būt)
(Tā kā viņš spēlē LSHL nevis JHL, tad viņš var par tādu būt)
Similar topics
» Neliels paziņojums
» Neliels paziņojums, nu pavisam maziņs maziņs, var pat izlaist
» S8 Starpsezonas Kalendārs + NK paziņojums + Pārbaudes spēļu paziņojums
» Atkāpšanās paziņojums
» Neliels ieskats Pitsburgas Diamonds spēlē pret Montreālas Trieciens un intervija ar Trieciens GM
» Neliels paziņojums, nu pavisam maziņs maziņs, var pat izlaist
» S8 Starpsezonas Kalendārs + NK paziņojums + Pārbaudes spēļu paziņojums
» Atkāpšanās paziņojums
» Neliels ieskats Pitsburgas Diamonds spēlē pret Montreālas Trieciens un intervija ar Trieciens GM
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Līgas valdes paziņojumi :: Līgas lietotāju paziņojumi
Lapa 1 no 1