Sandijs Siliņš beidz karjeru.
Lapa 1 no 1 • Share
Sandijs Siliņš beidz karjeru.
Šodien beidzot izdarīšu to, ko gribēju izdarīt jau sezonas laikā - beigt karjeru.
Iespējams, jūsuprāt tas ir muļķīgs solis, tomēr es tā neuzskatu.
Šosezon mans spēlētājs jums tika līdzi tikai dēļ labā prasmju sadalījuma, tomēr uzskatu, ka Nākamsezon ar to vien nepietiks, tādēļ man būtu jāpanāk savi konkurenti Tp ziņā. Tomer, tas ir gandrīz neiespējami, jo viņi mani apsteidz par 300 tp. Tādēļ uzskatu, ka pašlaik labākais variants ir veidot jaunu spēlētāju, kuru es aktīvi trenešu.
Šis lēmums ir pārdomāts, un tas netiks atcelts. Līgums ar Lūšiem tiek Lauzts, jo ar Big Boss viss ir sarunāts.
Iespējams, jūsuprāt tas ir muļķīgs solis, tomēr es tā neuzskatu.
Šosezon mans spēlētājs jums tika līdzi tikai dēļ labā prasmju sadalījuma, tomēr uzskatu, ka Nākamsezon ar to vien nepietiks, tādēļ man būtu jāpanāk savi konkurenti Tp ziņā. Tomer, tas ir gandrīz neiespējami, jo viņi mani apsteidz par 300 tp. Tādēļ uzskatu, ka pašlaik labākais variants ir veidot jaunu spēlētāju, kuru es aktīvi trenešu.
Šis lēmums ir pārdomāts, un tas netiks atcelts. Līgums ar Lūšiem tiek Lauzts, jo ar Big Boss viss ir sarunāts.
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Re: Sandijs Siliņš beidz karjeru.
Veiksmi ar nākamo spēlētāju!
Ceru , ka tagad būsi aktīvāks un komandai kas no JHL tevi iegūs būs liels plus, jo tev ir pieredze utt!
Ceru , ka tagad būsi aktīvāks un komandai kas no JHL tevi iegūs būs liels plus, jo tev ir pieredze utt!
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Similar topics
» Sandijs Siliņš-D beidz karjieru!
» Beidz Karjeru
» Beidz karjeru
» M.Kalasha beidz karjeru!!!!
» Beidz Karjeru
» Beidz karjeru