Jautājumi
Lapa 8 no 16 • Share
Lapa 8 no 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: Jautājumi
Skaidrs, seniorvairogs rakstīja:Kas tieši tev neiet uz priekšu ??KRisTiNs rakstīja:Gribēju jautāt, kāpēc nekas uz priekšu neiet
Tev , kurš guļ forumā varbūt tā liekas ,ka laiks apstājies !
Bet tiem ,piemēram Laurim - ir arī privātā dzīve , nevar visu laiku tikai sēdēt līgā - tā paēdis nekļūsi !!
Junior , tev tūlīt skola sāksies !
Tad es varēšu dziedāt : - kur tad Krists pazudis ,ka neposto !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Te jau visiem skola sāksies izņemot, cik man zināms trijiem cilvēkiem ieskaitot tevi, tad varēsiet trīs vieni pa forumu tusēties!vairogs rakstīja:Junior , tev tūlīt skola sāksies !
Viesis- Viesis
Gan jau sīkie gudrinieki bastos stundas ,lai tik tiktu pasēdēt LSHL !!
Simulēs vecākiem, kad ir saslimuši! Ak šī jaunatne, labi pats neesmu vecāks, bet tāpat!vairogs rakstīja:Gan jau sīkie gudrinieki bastos stundas ,lai tik tiktu pasēdēt LSHL !!
Viesis- Viesis
sīkiem jau tūlīt ,sāksies skola
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Labi , Mazais !!Snickers99 rakstīja:Nevajadzētu mūs saukt par sīkajiem , nav smuki ;P
Bet ,ja nopietni ,tad es nevienu te par sīko neuzskatu - man pat dažreiz ir milzu pārsteigums ,kad paskatos uz lietotāja gadiem (pārsvarā kaut kādi 13-14) , bet pēc sarunas un uzvešanās forumā nemaz nevar atšķirt , šķiet ,ka ar vienaudžiem komunicēju !!
Am man te radās neliela doma (es nezinu vai forumā tā jau ir vai nav, bet nu whatev )
Katrā ziņā... Kā būtu, ja sākoties ar jauno sezonu katru nedēļu (vai mēnesi) tiktu apbalvoti labākie tās nedēļas (vai mēneša) spēlētāji ar nelielām naudas balvām no pašas līgas? Labāko vārtu vīru, aizsargu, uzbrucēju, labāko nedēļas (vai mēneša) treneri? Neizinu vai kas tāds jums jau ir, tāpēc jautāju.
Katrā ziņā... Kā būtu, ja sākoties ar jauno sezonu katru nedēļu (vai mēnesi) tiktu apbalvoti labākie tās nedēļas (vai mēneša) spēlētāji ar nelielām naudas balvām no pašas līgas? Labāko vārtu vīru, aizsargu, uzbrucēju, labāko nedēļas (vai mēneša) treneri? Neizinu vai kas tāds jums jau ir, tāpēc jautāju.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Tā mums nav !!Jogurtaa rakstīja:Am man te radās neliela doma (es nezinu vai forumā tā jau ir vai nav, bet nu whatev )
No vienas puses it kā laba ideja , bet no otras IEDOMĀJAMIES - tas pats Intars , iespējams vairums nedēļu labākais (un viņš jau tā ir vairumam vārtsargu priekšā prasmēs ,bet tā viņam būs iespēja vēl vairāk atrauties ) ... tādēļ tas nebūtu godīgi pret pārējiem GK !
Ja nu vienīgais tās summas ļoti mazas ,piemēram 50,000 - 100,000 ! un varētu nevis katras nedēļas mēneša beigās ,bet piemēram sezonas beigās !
- agrāk domāju ,ka varētu iknedēļas,ikmēneša un gada zvaigžņu topu ierosināt,kur labākie momenti vārtsargiem + skaistākie vārtu guvumi , aptaujā izliek spilgtākos momentus , bet tas atkrīt ,jo mums visām spēlēm nav video !
ps.
Bet kopumā ideja laba !!!!!!
Nu mums skolā pieejams wifi un no telefona var tikt iekšā, tā kā būšu online katru dienu
Moš nevis 13-14 g bet 18-20 vairākvairogs rakstīja:Labi , Mazais !!Snickers99 rakstīja:Nevajadzētu mūs saukt par sīkajiem , nav smuki ;P
Bet ,ja nopietni ,tad es nevienu te par sīko neuzskatu - man pat dažreiz ir milzu pārsteigums ,kad paskatos uz lietotāja gadiem (pārsvarā kaut kādi 13-14) , bet pēc sarunas un uzvešanās forumā nemaz nevar atšķirt , šķiet ,ka ar vienaudžiem komunicēju !!
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Es arī būšu iekšā no wifi bet neko nerakstīšu varbūt
Zommers- Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
- Postu skaits : 1554
Nē , 14-mit gadīgos esmu redzējis visvairāk !
Man arī Mēs te esam daudz 14 gadīgie, bet man piemēram doma par san4o pēc viņa rakstiem nešķiet, ka viņam ir tikai 14 gadu!
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Nu man, piemēram, nav 14 jau kādu laiku!
Un par tām zvaigznēm.
Varbūt tiešām, tad derētu tās sezonas zvaigznes atbalvot (jūs jau to darijāt ar tām trofejām) bet bonusā tām trofejām vēl naudas balva, tikai next season kā būtu ja balsotu ne tikai gm bet gan visi aktīvie spēlētāji? Izveidotu aptaujas par katru pozīcīju (nominācīju) un tauta lai balso. Jo tad pēc tam arī nebūs pārmetumi, kad redz GM tur savējos tik utt.
Un par tām zvaigznēm.
Varbūt tiešām, tad derētu tās sezonas zvaigznes atbalvot (jūs jau to darijāt ar tām trofejām) bet bonusā tām trofejām vēl naudas balva, tikai next season kā būtu ja balsotu ne tikai gm bet gan visi aktīvie spēlētāji? Izveidotu aptaujas par katru pozīcīju (nominācīju) un tauta lai balso. Jo tad pēc tam arī nebūs pārmetumi, kad redz GM tur savējos tik utt.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
GM savējos tikai kandidēja, katrs izvēlējās vienu no savas komandas, kuru kandidēja Pēc tam balsoja, bet par savējo nevarēja balsot, tā kā domāju, ka šeit nav problēmu. It kā Barsows uzsāka to skandālu, ka netika pie tās balvas, bet domāju, pat, ja viņš tiktu kandidēts no vairoga puses, tad tik un tā viņš netiktu pie MVP goda, jo viņš nostāvēja labi, bet viņš nebija vilcēj spēks, iemesls kāpēc viņa vārti bija sausā bija tas, ka komanda spēlēja neticami.Jogurtaa rakstīja:Nu man, piemēram, nav 14 jau kādu laiku!
Un par tām zvaigznēm.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
vel 39 dienas un man nebus 14matiss.kokins rakstīja:Man arī :DMēs te esam daudz 14 gadīgie, bet man piemēram doma par san4o pēc viņa rakstiem nešķiet, ka viņam ir tikai 14 gadu!
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
- kā es to pārdzīvošu !!san4o_ rakstīja:vel 39 dienas un man nebus 14matiss.kokins rakstīja:Man arī :DMēs te esam daudz 14 gadīgie, bet man piemēram doma par san4o pēc viņa rakstiem nešķiet, ka viņam ir tikai 14 gadu!
Lapa 8 no 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Lapa 8 no 16