NHLLATVIA.
Lapa 1 no 1 • Share
NHLLATVIA.
Sveiki.
Zinu, ka, šis vārds ''NHLLATVIA'' jums jau sen pazīstams, gan kā ar labu domu, gan kā ar sliktu.
Un zinu arī, ka daudzas reizes tika meiģināts to pamodināt, bet viss bijis velti, un pat ar pilnīgu izgāšanos.
Nezinu, kapēc ir tā, ka man ir velme šo projektu pacelt, un pat ieguldīt viņā naudu(ko arī taisos darīt), nu vienkārši ir tā velme atgriezt veco labo NHLLATVIA, kur kādreiz no mums daudzi pavadīja ļoti daudz laika tur, vēlos, lai tas viss atgrieztos..
Protams, man nav tādas iemaņas, lai izveidotu to, kas būtu daudz labāks un orģinālāks, tāpēc, es izveidoju to, kas kādreiz ir bijis, ar līdzīgu dizainu, sadaļām, grupām utt... Bet, ar laiku, iespējams, pašas vasaras sākumā, iegūldīšu viņā to, kas līdz šim nekad NHLLATVIA nav iegūldīts - nauda.
Gan reklāmā, gan lai padarītu savu hostu, gan priekš add'onu veidošanas un tā tālāk...
Tagad tur ar add'oniem ir bums, bet, derētu, vispār redzēt, kas būs ar aktivitāti izņemot add'onus. Jo paši saprotat, alga man nav tik liela(tikai 430 eiro) lai iegūldītu naudu tukšā vietā.
Tāpēc, visi esat laipni lūgti forumā - www.nhllatvia.nspro.biz
Arī liels lūgums, kuri ir pret, un kuriem prātā ir skudras smadzeņu vietā - vienkārši pat neatvēriet šo linku, un viss...
Ar cieņu, Sergejs.
Saskaņots ar Lauri.
Zinu, ka, šis vārds ''NHLLATVIA'' jums jau sen pazīstams, gan kā ar labu domu, gan kā ar sliktu.
Un zinu arī, ka daudzas reizes tika meiģināts to pamodināt, bet viss bijis velti, un pat ar pilnīgu izgāšanos.
Nezinu, kapēc ir tā, ka man ir velme šo projektu pacelt, un pat ieguldīt viņā naudu(ko arī taisos darīt), nu vienkārši ir tā velme atgriezt veco labo NHLLATVIA, kur kādreiz no mums daudzi pavadīja ļoti daudz laika tur, vēlos, lai tas viss atgrieztos..
Protams, man nav tādas iemaņas, lai izveidotu to, kas būtu daudz labāks un orģinālāks, tāpēc, es izveidoju to, kas kādreiz ir bijis, ar līdzīgu dizainu, sadaļām, grupām utt... Bet, ar laiku, iespējams, pašas vasaras sākumā, iegūldīšu viņā to, kas līdz šim nekad NHLLATVIA nav iegūldīts - nauda.
Gan reklāmā, gan lai padarītu savu hostu, gan priekš add'onu veidošanas un tā tālāk...
Tagad tur ar add'oniem ir bums, bet, derētu, vispār redzēt, kas būs ar aktivitāti izņemot add'onus. Jo paši saprotat, alga man nav tik liela(tikai 430 eiro) lai iegūldītu naudu tukšā vietā.
Tāpēc, visi esat laipni lūgti forumā - www.nhllatvia.nspro.biz
Arī liels lūgums, kuri ir pret, un kuriem prātā ir skudras smadzeņu vietā - vienkārši pat neatvēriet šo linku, un viss...
Ar cieņu, Sergejs.
Saskaņots ar Lauri.
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Re: NHLLATVIA.
Robertinsh rakstīja:Piereģistrējos!
Paldies! Ar to ir arī prieks! ;DDD
Es jau ceru ka šai projektā viss izdosies!
Ļoti laba vieta ja gribas NHL addonus un citas lietas!
Ļoti laba vieta ja gribas NHL addonus un citas lietas!
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Pieteicos, jo domāju, ka šis ies ilgi
Zommers- Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
- Postu skaits : 1554
Njā. Cerams ;DZommers rakstīja:Pieteicos, jo domāju, ka šis ies ilgi
Prognožu spēle ir atvērta! DRĪKST PIETEIKTIES TIKAI LĪDZ ŠODIENAS 22:00!
Reālas balvas uzvarētājiem!
http://nhllatvia.nspro.biz/t21-prognozu-spelenhl-stanley-cup-champion
Reālas balvas uzvarētājiem!
http://nhllatvia.nspro.biz/t21-prognozu-spelenhl-stanley-cup-champion
Iesaku jums sākt ar kaut kādu projektu sākumā. Kaut ko līdzīgu NHL 04 Rebuilt, piem. uz 06.
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Vecums : 28
Sparrow. rakstīja:Iesaku jums sākt ar kaut kādu projektu sākumā. Kaut ko līdzīgu NHL 04 Rebuilt, piem. uz 06.
Sāktu jau. Bet nav cilvēku, kurš to varētu organizēt utt... Man nav tādas pieredzes utt...
Johnyboy rakstīja:Sparrow. rakstīja:Iesaku jums sākt ar kaut kādu projektu sākumā. Kaut ko līdzīgu NHL 04 Rebuilt, piem. uz 06.
Sāktu jau. Bet nav cilvēku, kurš to varētu organizēt utt... Man nav tādas pieredzes utt...
Jāorganizē tev pašam. Visi NHL06 tooli pazuduši, jo aizklapēja ciet kaut kādu lapu, kur viss bija. Tur būtu viegli ar League Loader komandas pievienot un teiksim uztaisīt KHL.
Sparrow. rakstīja:Johnyboy rakstīja:Sparrow. rakstīja:Iesaku jums sākt ar kaut kādu projektu sākumā. Kaut ko līdzīgu NHL 04 Rebuilt, piem. uz 06.
Jāorganizē tev pašam. :DVisi NHL06 tooli pazuduši, jo aizklapēja ciet kaut kādu lapu, kur viss bija. Tur būtu viegli ar League Loader komandas pievienot un teiksim uztaisīt KHL.
Nu ja. Domāsim, domāsim ;D
Johnyboy rakstīja:Sparrow. rakstīja:Johnyboy rakstīja:Sparrow. rakstīja:Iesaku jums sākt ar kaut kādu projektu sākumā. Kaut ko līdzīgu NHL 04 Rebuilt, piem. uz 06.
Jāorganizē tev pašam. :DVisi NHL06 tooli pazuduši, jo aizklapēja ciet kaut kādu lapu, kur viss bija. Tur būtu viegli ar League Loader komandas pievienot un teiksim uztaisīt KHL.
Bet būtībā jā. VISI forumi, kas tagad top, tiem ir saknes ar NHLLATVIA. Lietotāji, modu veidošanas māka, visas līgas n shit, foruma uzbūve arī ļoti līdzīga.
Sparrow. rakstīja:Johnyboy rakstīja:Sparrow. rakstīja:Johnyboy rakstīja:Sparrow. rakstīja:Iesaku jums sākt ar kaut kādu projektu sākumā. Kaut ko līdzīgu NHL 04 Rebuilt, piem. uz 06.
Bet būtībā jā. VISI forumi, kas tagad top, tiem ir saknes ar NHLLATVIA. Lietotāji, modu veidošanas māka, visas līgas n shit, foruma uzbūve arī ļoti līdzīga.
Ar laiku, ar laiku viss būs mainīts..
Slēdziet šo ciet. Foruma nav.
Lapa 1 no 1