Piekasos...
Lapa 1 no 1 • Share
Vai vajadzētu aizliegt slavenu cilvēku vārdu izmantošanu kā lietotājvārdu?
Piekasos...
1. Lieta. Nezinu kā citiem, bet man šausmīgi kaitina, ka cilvēki kā savus lietotājvārdus izvēlas spēlētāju uzvārdus. Tas man liekas nožēlojami uzdzen dusmas. Šim cilvēkam nav tiesības izmantot cita vārdu un bojāt tā slavu. Nezinu, varbūt man ir problēmas un kaut kas sagājis uz īso, bet nu aicinu, lai šis tiktu aizliegts ar likumu. Šis vairāk attiecās uz brāļiem Zommeriem, jo pārējiem kaut kā pietiek fantāzijas izdomāt ko jaunu savu. Kā Sparrow vienrez teica, tad Uvis nav pelnījis velkāt to lietotājvārdu, ko viņš sev ir uzlicis un es viņu pilnībā atbalstu.
2. Ieteikums aptauju veidotājiem. Ja jūs ierosinājumā izsakāt vairāk kā vienu ieteikumu, tad nebāziet to visu vienā aptaujā. Man tikko gadījās, ka vienai lietai es piekrītu un otrai nē un beigās ieliku par atbildi - Nē!
3. Esam mazlietiņ audzinātāki un ievērojam kādas ētikas formas. Publiskās vietās neievieto lamuvārdus un nenorāda, ka tur tādam būtu jābūt. Ja to dara, tad noteikti ne administrators. Šis ir Kristam, kurš aptaujā ielika variantu "Man *****". Vārds netiek izrunāts, bet skaidri norāda uz vārdu. Tiešām nevar ielikt "Man vienalga"? Tiešām līgas vadība nevar būt mazlietiņ kulturālāka?
Laikam mani pārāk aizkaitināja, tas, ka Krists savu lietotājvārdu nomainīja uz "Girgensons"... Es saprotu, ka tu ar viņu lepojies, bet nu šis mani vnk daveda!
2. Ieteikums aptauju veidotājiem. Ja jūs ierosinājumā izsakāt vairāk kā vienu ieteikumu, tad nebāziet to visu vienā aptaujā. Man tikko gadījās, ka vienai lietai es piekrītu un otrai nē un beigās ieliku par atbildi - Nē!
3. Esam mazlietiņ audzinātāki un ievērojam kādas ētikas formas. Publiskās vietās neievieto lamuvārdus un nenorāda, ka tur tādam būtu jābūt. Ja to dara, tad noteikti ne administrators. Šis ir Kristam, kurš aptaujā ielika variantu "Man *****". Vārds netiek izrunāts, bet skaidri norāda uz vārdu. Tiešām nevar ielikt "Man vienalga"? Tiešām līgas vadība nevar būt mazlietiņ kulturālāka?
Laikam mani pārāk aizkaitināja, tas, ka Krists savu lietotājvārdu nomainīja uz "Girgensons"... Es saprotu, ka tu ar viņu lepojies, bet nu šis mani vnk daveda!
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Re: Piekasos...
Beidzot par šo kāds ierunājās.
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija
Skatos, ka šis mans komentārs netiek ievērots, tāpēc ierakstu šeit!
https://lshl.latvianforum.net/t1977p75-lshl-s3-tp-sanemsana-par-dazadiem-sasniegumiem#27930
https://lshl.latvianforum.net/t1977p75-lshl-s3-tp-sanemsana-par-dazadiem-sasniegumiem#27930
Tas kurš aizrādija Uvim, ka nav cienīgs lietot šo niku bija Miera Nesējs (t.i es)!
Bet ieraugot, ka forumā ir Girgensons, sanāca triple facepalms!
Bet ieraugot, ka forumā ir Girgensons, sanāca triple facepalms!
hulkman- Ričards Gaļickis #8 (RW) (Scout)
- Postu skaits : 1459
Vecums : 26
Atvainojos par kļūdu tādā gadījumā
Atbalstu Skipper par visiem 200%
Man ari besi ka speletaju vardi satur iistu cilveku Vardu un Uzvardu.
piem. Raitis Ivanans.
Kaads sakars ? ja nevari pats izdomat savam speletajam normalu FAKE vardu, tad kada velna pec tev vins ir vajadzigs?
Raitis ir Policists nevis uzbrukuma lideris, vins savu vardu NHL nesis vicinot duurs, bet seit tas ir izsmiekls. Kads panem vina datus un parveido vinu taadu kaads vins nav. (Manas domas)
piem. Raitis Ivanans.
Kaads sakars ? ja nevari pats izdomat savam speletajam normalu FAKE vardu, tad kada velna pec tev vins ir vajadzigs?
Raitis ir Policists nevis uzbrukuma lideris, vins savu vardu NHL nesis vicinot duurs, bet seit tas ir izsmiekls. Kads panem vina datus un parveido vinu taadu kaads vins nav. (Manas domas)
MrColt- Emīls Treilons #68 (RW)
- Postu skaits : 1014
Dzīvesvieta : Kandava
MrColt rakstīja:Atbalstu Skipper par visiem 200%
piem. Raitis Ivanans.
Tas bija vairāk domāts lietotājvārdiem, bet šeit es arī piekrītu
Man par lietotājvārdiem ir pox bet šitam gan piekrītu!!MrColt rakstīja:Atbalstu Skipper par visiem 200%
piem. Raitis Ivanans.
Gintzz69- JJ Heskey #69 (LW)
- Postu skaits : 821
Es savam NPC pats izdomāju uzvārdu , bet pēc tam tikai uzzināju , ka ir jau arī reāls Jarnkrok
Krist, protams, pasaulē protams ir Jarnkrok, Brown , Anderson, Richards u.c, bet tas ir cits gadījums salīdzinot ar īsta spēlētaja vārdu
Pats laikam ar biju stulbs , kad taisīju NPC (Dion Phaneuf) !
Pats laikam ar biju stulbs , kad taisīju NPC (Dion Phaneuf) !
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
mož varētu uztaisīt vienu topiku , kur var mainīt šādiem spēlētājiem vārdus un uzvārdus ( tikai tiem , kuriem reāli )
Es par, tikai ar nosacījumu, ka jāsaglabā tā pati tautība.
Robertinsh rakstīja:Es par, tikai ar nosacījumu, ka jāsaglabā tā pati tautība.
Tas ir tevis izveidots speletajs, vina tautiba var but pat Kiinities
MrColt- Emīls Treilons #68 (RW)
- Postu skaits : 1014
Dzīvesvieta : Kandava
Tu nepareizi saprati..
Es domāju, ka ja tavs spēlētājs piemēram ir Raitis Ivanāns, tad tev jāsaglabā tautība (LV))
Es domāju, ka ja tavs spēlētājs piemēram ir Raitis Ivanāns, tad tev jāsaglabā tautība (LV))
Es pilnībā piekrītu , man sen tas nenormāli kaitina , kad trūkst izdomas , lai kaut ko tik elementāru izdomātu ,kā savam spēlētājam vārdu !
Protams, neviens nepiekasīsies pat ja līgā Būtu 3 Andri Bērziņi vai 2 Jāņi Kalniņi - tas Latvijā var būt - populāri vārdi !
Bet ,ja slēpjas aiz reāliem spēlētājiem , tad ar fantāziju švaki - skolā domrakstos ar noteikti sliktas atzīmes !
Par niku tas pats !
Man personīgi kaitina arī tas ,ka viens un tas pats lietotājs katrā forumā ir ar savu niku paslēpies - sadarbība ietu ātrāk , ja viens otru zinātu !
Citādi ieej tajos paralēlajos forumos un viss ko tur redzi pilns jaunu niku - vēlies ko pajautāt - nezini vai tas kāds svešs lietotājs vai savējais pazīstamais !
Un katrs tak var būt oriģināls un izdomāt sev nemainīgu niku ,lai esi atpazīstams ,lai savējie uzreiz tevi atpazīst , lai ar kādā sim līgā atrodies !
Mani novērojumi , ka ne visi , bet ir tādi ,kas maina nikus , jo ar vienu esi sašmulējies , tad tā teikt jāmaina āda ,lai citur pret tevi izturas citādāk !
Niks ir tavs personīgais logo , firmas zīme - ar kuru tevi pazīst konkrēts domubiedru skaits !
Piemēram pateiksi te kādam ''vairogs'' - liela daļa zinās ,kas es esmu , bet ,ja es mainītu ,tad puse varbūt vairs ar mani nekomunicētu ,jo domātu ,ka esmu cits lietotājs !
-------------------------------------------
Nē , nu vakar bij nedaudz pārsteigums - ienāku forumā , bet tur mani sagaida vēstule no paša Girgensona , skatos kāds admins ar pasteidzies un goda lietotājam jau paspējis piešķirt admina uzšuvi , tik pēc tam sapratu ,kas tas par viltvārdi bij !
Protams, neviens nepiekasīsies pat ja līgā Būtu 3 Andri Bērziņi vai 2 Jāņi Kalniņi - tas Latvijā var būt - populāri vārdi !
Bet ,ja slēpjas aiz reāliem spēlētājiem , tad ar fantāziju švaki - skolā domrakstos ar noteikti sliktas atzīmes !
Par niku tas pats !
Man personīgi kaitina arī tas ,ka viens un tas pats lietotājs katrā forumā ir ar savu niku paslēpies - sadarbība ietu ātrāk , ja viens otru zinātu !
Citādi ieej tajos paralēlajos forumos un viss ko tur redzi pilns jaunu niku - vēlies ko pajautāt - nezini vai tas kāds svešs lietotājs vai savējais pazīstamais !
Un katrs tak var būt oriģināls un izdomāt sev nemainīgu niku ,lai esi atpazīstams ,lai savējie uzreiz tevi atpazīst , lai ar kādā sim līgā atrodies !
Mani novērojumi , ka ne visi , bet ir tādi ,kas maina nikus , jo ar vienu esi sašmulējies , tad tā teikt jāmaina āda ,lai citur pret tevi izturas citādāk !
Niks ir tavs personīgais logo , firmas zīme - ar kuru tevi pazīst konkrēts domubiedru skaits !
Piemēram pateiksi te kādam ''vairogs'' - liela daļa zinās ,kas es esmu , bet ,ja es mainītu ,tad puse varbūt vairs ar mani nekomunicētu ,jo domātu ,ka esmu cits lietotājs !
-------------------------------------------
Nē , nu vakar bij nedaudz pārsteigums - ienāku forumā , bet tur mani sagaida vēstule no paša Girgensona , skatos kāds admins ar pasteidzies un goda lietotājam jau paspējis piešķirt admina uzšuvi , tik pēc tam sapratu ,kas tas par viltvārdi bij !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Es jau liktu ar kkadu foršu, izdomātu niku, tik nevaru izdomāt kādu
Ko tur daudz domāt - tev tāds jau ir !Robertinsh rakstīja:Es jau liktu ar kkadu foršu, izdomātu niku, tik nevaru izdomāt kādu
Robertinsh, tādi jau citiem gan jau ar ir!
Gribu kko originalu.
Gribu kko originalu.
Neesmu dzirdējis nekur !Robertinsh rakstīja:Robertinsh, tādi jau citiem gan jau ar ir!
Gribu kko originalu.
Jātaisa ierosinājumos jauna tēma ,lai foruma biedri ierosina savus variantus !Kristz rakstīja:Es ar gribu ko oriģinālu , man tas sarkastiskais Kristiņš jau apnicis
Ja kāds maina niku, tad, lai vienkārši dara to līgai zināmu, bet vērsts bija uz to, ka Girgensons un Žoltoks.
Nezinu vai spēlētāja vārdus vajadzētu mainīt, jo tomēr šī jau būs 4 sezona un man ja godīgi nepatiktu. Šobrīd jau ir tā, ka šie spēlētāji mums ir zināmi un jauni vārdi vienkārši radītu nelielu hausu. Vnk jāvaktē, lai jaunie tur neņem Crosby, Stamkos un dievs vien zin ko vēl. Protams neesam arī pārāk piekasīgi un nenosodām par to, ka kāds paņem spēlētāju, kurš mazāk zināms. Visu saprāta robežās.
Nezinu vai spēlētāja vārdus vajadzētu mainīt, jo tomēr šī jau būs 4 sezona un man ja godīgi nepatiktu. Šobrīd jau ir tā, ka šie spēlētāji mums ir zināmi un jauni vārdi vienkārši radītu nelielu hausu. Vnk jāvaktē, lai jaunie tur neņem Crosby, Stamkos un dievs vien zin ko vēl. Protams neesam arī pārāk piekasīgi un nenosodām par to, ka kāds paņem spēlētāju, kurš mazāk zināms. Visu saprāta robežās.
Rihardinsh kādreiz bija populārs lietotājs uz šitajiem forumiem bet nu ok whatever nav jau tāds pats niks..vairogs rakstīja:Neesmu dzirdējis nekur !Robertinsh rakstīja:Robertinsh, tādi jau citiem gan jau ar ir!
Gribu kko originalu.
Gintzz69- JJ Heskey #69 (LW)
- Postu skaits : 821
Ienāca prātā ideja, ka Krists savu niku varētu nomainit uz Antikrists
Vēlos arī pateikt, ka vispirms forumā piereģistrējos es un tikai tad izveidojās Kombaina komanda
Vēlos arī pateikt, ka vispirms forumā piereģistrējos es un tikai tad izveidojās Kombaina komanda
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
Spuņģēnu Kombains rakstīja:Ienāca prātā ideja, ka Krists savu niku varētu nomainit uz Antikrists :D
Man pagaidām patīk šis pats
Lapa 1 no 1