Nauda
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Vai tu piekrīti?
Re: Nauda
A kur man banka?
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils
kikish18 rakstīja:A kur man banka?
Nu tad vienīgais kā var, paprasīt kādam kuram ir, lai pārskaita un pats atdod tad skaidrā vai vsp neatdod, kā pats gribi Savādāk nezinu kā bez konta varētu
Loģiski domājoša cilvēka atbilde, kā es ?
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Dzīvesvieta : Jaunpils
T-Mac rakstīja:Nevajag, ir labi kā ir.
Ja kaut kas neapmierina, tad var vienkārši nomainīt NHL versiju kaut vai uz 06 vai ko tā..
Vienkāršāk sakot, nekam tādam nav vērts tērēt naudu, get a life.
ZELTA VĀRDI.
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Es gan nepiekrītu!
Tie visi NHL ir viens liels randoms. Varbūt 06 boti nav tik debīli, bet pārejais tas pats! :d
Tie visi NHL ir viens liels randoms. Varbūt 06 boti nav tik debīli, bet pārejais tas pats! :d
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Robertinsh rakstīja:Es gan nepiekrītu!
Tas tāpēc, ka tu neko nesaproti.
Starpcitu, kāda tev starpība uz ko notiek spēles?
Tu tpt neseko līdzi spēlētajam un netrenē
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Robertinsh rakstīja:Starpcitu, kāda tev starpība uz ko notiek spēles?
Es uztraucos par mūsdienu jaunatni vnk.
BIG BOSS rakstīja:Nu zinu viens fermā kautkad par 50 tūkstošiem iepircies esot :trol: .Appsole rakstīja:vairogs rakstīja:Ideja jau izklausās laba !
Tik jāņem vērā ,ka te nav divdesmitgadīgo forums ,kuri iespējams strādā un ir šiem piķis !
Nevaram no nepilngadīgajiem prasīt naudu ! (vismaz es tā domāju !)
Bet tie paši draugi un visas fermas. Tac tur bērni pērk.
Nezinu man kautkā laikam ieaudzināts tas ir ka netērēt nekādām interneta spēlēm, ka tas ir stulbi.
Tieši tā pat arī es rīkojos , man ir stingrs noteikums pašam sev , ka spēles ir brīvā laika aizpildīšanas līdzeklis , bet ,ja manā atpūtā sāk parādīties nepieciešamība tērēt naudu , tad tā vairs nav atpūta ,kas slauc tevi - esmu vairākas online spēles pametis tieši dēļ tiem atbalstītāja komplektiem un vēl kā viņi tur saucas !
Spēle švaki uztaisīta un pasniegta un tad vēl man lai normāli spēlētu vēl par to būtu jāmaksā !
Ir kādreiz gribējies , piemēram tai pašā ikariam , ir vairākkārt bijusi vēlme pārcelt pilsētu uz citu salu ,bet to vienkārši nedaru , jo tās ambrozijas ir nenormāli , neadekvāti dārgas !
Bet nesūdzos ,ka tādas vispār ir , ir daudzi ,kas pērk un spēles veidotāji var turpināt spēli attīstīt , regulāri atjauninājumi un pārmaiņas !
Piemēram handbola menedzerspēlē , tur kopš 2009 .gada , kad spēle parādījās admini reti atbild uz lietotāju jautājumiem + idejas uzklausa ,bet spēlē nekādu atjauninājumu , toties ir atbalstītāja komplekts,kuru pēdējā laikā jau diezgan maz pērk , daudzi boikotē !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Protams , LSHL ir vairāk kā dzīve , nevis online spēle !
Kas tur bezcerīgs - pieci čomaki gan jau salasītos uzrautu basi , litrabolu , pamakšķerētu piknikā pie dabas un nezinu kādas tur vēl ir tās mūsdienu jauniešu izklaides !The_Mazais. rakstīja:Šis sāk izskatīties tik pat bezcerīgs variants kā tā kur bija doma rīkot LSHL biedru tikšanos vasarā.
AA, Laikam SPAISS lietošana modē !
Es jau ir vecs un atpalicis no modernās pasaules !
Bet runājot par domēnu ,mums nav ne vainas !
latviešu forums . net
kur nu vēl labāku , viss jau pateikts nosaukumā !
visi bijušie forumi jau ir beigti ar visu .lv
latviešu forums . net
kur nu vēl labāku , viss jau pateikts nosaukumā !
visi bijušie forumi jau ir beigti ar visu .lv
vairogs rakstīja:Kas tur bezcerīgs - pieci čomaki gan jau salasītos uzrautu basi , litrabolu , pamakšķerētu piknikā pie dabas un nezinu kādas tur vēl ir tās mūsdienu jauniešu izklaides !The_Mazais. rakstīja:Šis sāk izskatīties tik pat bezcerīgs variants kā tā kur bija doma rīkot LSHL biedru tikšanos vasarā.
AA, Laikam SPAISS lietošana modē !
Es jau ir vecs un atpalicis no modernās pasaules !
Tev gan idejas
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija
Var jau vasarā arī hoķi uzigrāt uz ezera !
Tas skan labāk.:d
Rīt tev būs AUUU, bet vasarā jau es varēšu. Kaut vai nedrīkstu tagad spēlēt basketbolu, litrbolu gan drīkstu
Mums bija doma lasīties kopā pa vasaru? Dammm... Pirmo reizi dzirdu
Domāju, ka šādu iespēju mēs varētu pieļaut, bet pārsvarā tikai lai būtu. Zinu, ka pašam arī ir ieaudzināts, ka naudu nedrīkst tērēt spēlēm, bet kā jau saka, tad ir daži tie bagātie, kas ar 10 euro banknotēm var dirsu slaucīt
Varam rīkot līgas balsošanu par to vai mums vēl joprojām vajag STHS. Es vēl joprojām esmu PAR. Grafikas mani pat īsti neatstādina, jo skatīties tās raustīgās bildītes, zinot, ka jebkurā brīdī no pat vieglākā metiena var būt vārti, pat neaizrauj spēle. No tiem statiem gan varam izvilkt lielu informācijas daudzumu ko kārtīgi izanalizēt
Domāju, ka šādu iespēju mēs varētu pieļaut, bet pārsvarā tikai lai būtu. Zinu, ka pašam arī ir ieaudzināts, ka naudu nedrīkst tērēt spēlēm, bet kā jau saka, tad ir daži tie bagātie, kas ar 10 euro banknotēm var dirsu slaucīt
Varam rīkot līgas balsošanu par to vai mums vēl joprojām vajag STHS. Es vēl joprojām esmu PAR. Grafikas mani pat īsti neatstādina, jo skatīties tās raustīgās bildītes, zinot, ka jebkurā brīdī no pat vieglākā metiena var būt vārti, pat neaizrauj spēle. No tiem statiem gan varam izvilkt lielu informācijas daudzumu ko kārtīgi izanalizēt
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Skipper rakstīja:Mums bija doma lasīties kopā pa vasaru? Dammm... Pirmo reizi dzirdu
Veci.. NHL 06..
Labākais sākas no 0:55.
Nu labi, redzu kāpēc visi ir par to, lai būtu NHL06. Ja Lauris un citi GM būs par, tad es ceļu negriezīšu un to mēs varam uzlikt kā simotāju jaunajai sezonai. Bet lai vai kā, es tik un tā esmu par STHS. NHL06 tik un tā varētu mums strādāt tikai kā aizvietotājs līdz brīdim, kad būs īstā manta
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Konkurss "Viegla nauda"
» Nauda meklē īpašniekus
» Spēlētāju/Līgas nauda
» Svētā trīsvienība: nauda, izskats un statuss
» Nauda meklē īpašniekus
» Spēlētāju/Līgas nauda