Oficiāls paziņojums no Aizputes.
Lapa 1 no 1 • Share
Oficiāls paziņojums no Aizputes.
24. martā Aizputes ''Ledlaužu'' vadība nākusi klajā ar to, ka no šodienas vairs nebūs Aizputes ''Ledlaužu'' kluba. Bet varu teikt lai fani nesatraucās, jo hokejs Aizputē paliks un dzīvos mūžīgi, tikai jau vairs sarkanās un tumšās krāsās formās zem nosaukuma - AIZPUTES ''INDIĀŅI''.
"Mēs šo dienu jau gaidijām ilgi lai paziņotu šīs ziņas par jauno nosaukumu, " kluba viens no īpašniekiem U.Zommers izteica paziņojumu . "Indiāņi ir simbols mūsu pilsētas hokejam un reģionam, jo padomju laikos jau Aizputē ticis pārstāvēts ļoti stiprs hokejs klubs ar nosaukumu Aizputes ''Indiāņi'' un mēs esam apņēmības pilni, lai sāktu jaunu ēru Aizputes hokeja vēsturē."
''Nosaukums ''Ledlauži" nenozīmē neko šajai pilsētai" Heskey's izteicies, kad viņš ierosināja nosaukuma maiņu janvāra beigās. "Indiaņi reprezentē Aizputi, tāpat kā Dinamo reprezentē Rīgu. Kā vēsture liecina indiāņu tautām bija neticami liela apņēmība un gribasspēks, ar ko apveltīts arī bijis senais Aizputes klubs. Un ja tāds ir bijis vecais Aizputes klubs, tad šī komanda var būt tik pat laba un pat labāka. "
Kā vēsta interneta ziņu portāli, tad kluba vadība par nosaukuma maiņas jautājumu, ir pat runājusi ar veco Aizputes īpašnieku Kristu Zommeru, kas ideju par nosaukuma maiņu ir arī atbalstījis. Pats Zommera kungs pieteicies par Aizputes vārtsargu ekipējuma dizaineri un bijis ļoti pretīmnākošs.
Jaunos komandas kreklus rotās sarkanās, melnās un baltās krāsas salikums. Jaunā kluba logo, formas un vārtsargu ķiveres jau ir izgatavotas (Apskatīt zemāk) bet ledus vēl nav gatavs, jo vēl nav zināmi kluba jaunie sponsori.
Klubs vēl nav gatavs prezentēt sevi pilnībā, jo GM izteicies, ka kluba sastāvs vēl nav pilnībā nokomplektēts.
"Mēs šo dienu jau gaidijām ilgi lai paziņotu šīs ziņas par jauno nosaukumu, " kluba viens no īpašniekiem U.Zommers izteica paziņojumu . "Indiāņi ir simbols mūsu pilsētas hokejam un reģionam, jo padomju laikos jau Aizputē ticis pārstāvēts ļoti stiprs hokejs klubs ar nosaukumu Aizputes ''Indiāņi'' un mēs esam apņēmības pilni, lai sāktu jaunu ēru Aizputes hokeja vēsturē."
''Nosaukums ''Ledlauži" nenozīmē neko šajai pilsētai" Heskey's izteicies, kad viņš ierosināja nosaukuma maiņu janvāra beigās. "Indiaņi reprezentē Aizputi, tāpat kā Dinamo reprezentē Rīgu. Kā vēsture liecina indiāņu tautām bija neticami liela apņēmība un gribasspēks, ar ko apveltīts arī bijis senais Aizputes klubs. Un ja tāds ir bijis vecais Aizputes klubs, tad šī komanda var būt tik pat laba un pat labāka. "
Kā vēsta interneta ziņu portāli, tad kluba vadība par nosaukuma maiņas jautājumu, ir pat runājusi ar veco Aizputes īpašnieku Kristu Zommeru, kas ideju par nosaukuma maiņu ir arī atbalstījis. Pats Zommera kungs pieteicies par Aizputes vārtsargu ekipējuma dizaineri un bijis ļoti pretīmnākošs.
Jaunos komandas kreklus rotās sarkanās, melnās un baltās krāsas salikums. Jaunā kluba logo, formas un vārtsargu ķiveres jau ir izgatavotas (Apskatīt zemāk) bet ledus vēl nav gatavs, jo vēl nav zināmi kluba jaunie sponsori.
Klubs vēl nav gatavs prezentēt sevi pilnībā, jo GM izteicies, ka kluba sastāvs vēl nav pilnībā nokomplektēts.
- Aizputes "Indiāņi'' logo:
- Aizputes "Indiāņi'' mājas formas:
- Aizputes "Indiāņi'' izbraukuma formas:
- MacTavish'a jaunā maska:
- Annena jaunā maska:
Gintzz69- JJ Heskey #69 (LW)
- Postu skaits : 821
Vecums : 28
Re: Oficiāls paziņojums no Aizputes.
Pārvietoju uz Rakstiem, jo arhīvā liek jau novērtētos rakstus!
Bet pats raksts labs, un komanda izskatās lieliski. Vēlu veiksmi Indiāņiem jaunajā sezonā
Bet pats raksts labs, un komanda izskatās lieliski. Vēlu veiksmi Indiāņiem jaunajā sezonā
Indiāņi. Aizputē?
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Jāteic ka jaunās formas, un logo man patīk labāk kā iepriekšējie
Veiksmi Indiāņiem
Veiksmi Indiāņiem
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Ieraudzījis logo, iedomājos par Blackhawks
Būsiet čempioni nākošsezon, kā viņi pagājšsezon?
Būsiet čempioni nākošsezon, kā viņi pagājšsezon?
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Veiksmi Indiāņiem !
- Ahoi , skalpu mednieki !
ps. Tuvākajās dienās novērtēšu rakstus !
- Ahoi , skalpu mednieki !
ps. Tuvākajās dienās novērtēšu rakstus !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Neko nesaku, logo, formas ir tiešām smukas
Bet man personīgi nepatīk šī ideja. Nepatīk, jo komanda pārāk bieži maina nosaukumu. Pēc maniem uzskatiem tas parāda nestabilitāti un neievieš nekādas tradīcijas. Uzskatu, ka pamatiem ir jāstāv tā, ka tos nevar izkustināt. Par šo jau biju dzirdējis pirms tam un sākumā man nepatika ideja par Indiāņiem, jo tiem nav nekāda sakara ar LV, bet ja jau tāds klubs tiešām agrāk ir bijis, tad par šo punktu es esmu pārdomājis. Bet tas vairāk tā filozofiski un tas ir iemesls kāpēc Rīga vairs neko nemainīs Protams negrasos neko iebilst un traucēt, jo tā ir jūsu darīšana, tik paaužu savas domas. Nedomāju, ka visiem komentāriem vienmēr jābūt pozitīviem
Bet man personīgi nepatīk šī ideja. Nepatīk, jo komanda pārāk bieži maina nosaukumu. Pēc maniem uzskatiem tas parāda nestabilitāti un neievieš nekādas tradīcijas. Uzskatu, ka pamatiem ir jāstāv tā, ka tos nevar izkustināt. Par šo jau biju dzirdējis pirms tam un sākumā man nepatika ideja par Indiāņiem, jo tiem nav nekāda sakara ar LV, bet ja jau tāds klubs tiešām agrāk ir bijis, tad par šo punktu es esmu pārdomājis. Bet tas vairāk tā filozofiski un tas ir iemesls kāpēc Rīga vairs neko nemainīs Protams negrasos neko iebilst un traucēt, jo tā ir jūsu darīšana, tik paaužu savas domas. Nedomāju, ka visiem komentāriem vienmēr jābūt pozitīviem
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Viss taču ir izdomāts
Cik es zinu Indiāņu Aizputē nav un nav bijis
Cik es zinu Indiāņu Aizputē nav un nav bijis
Es tak nezinu kādi klubi jums ir tur ir un ir bijuši
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Aizputē hokejs nav ...tikai ziemā var uz dīķiem spēlēt ... Aizputē ir florbols , volejbols ...
Tādēļ Vilkiem jau kopš kluba un līgas dibināšanas netiek nekas mainīts (izņemot formas) - jo stabils klubs balstās uz bagātām tradīcijām !
Veiksmīgas , neveiksmīgas sezonas - TAM NAV NOZĪMES !
Bet atpazīstamībai un stabilitātei ir milzu nozīme !
Veiksmīgas , neveiksmīgas sezonas - TAM NAV NOZĪMES !
Bet atpazīstamībai un stabilitātei ir milzu nozīme !
Es tieši grasījos jautāt , vai jums tur vispār ledus vai halles ir !KRisTiNs rakstīja:Aizputē hokejs nav ...tikai ziemā var uz dīķiem spēlēt ... Aizputē ir florbols , volejbols ...
Raksts ir augstākās kvalitātes ar lielisku sakārtojumu kā mēdiju rakstos un skaistu noformējumu. Prieks bija lasīt, žēl, ka nevērtēju šonedēļ!
Viesis- Viesis
Reini !
Ja tik ļoti vēlies vērtēt - esmu dāsns - varu atdot tev šonedēļ tos pāris rakstus (viņu tikai 14 gabali) !
vairogs rakstīja:Reini !
Ja tik ļoti vēlies vērtēt - esmu dāsns - varu atdot tev šonedēļ tos pāris rakstus (viņu tikai 14 gabali) !
Varam uz pusēm sadalīt, citādāk tev grūta nedēļa!
Viesis- Viesis
Gan tikšu galā !
Pusi dienas izbrīvošu ,lai visus pārlasītu !
Pusi dienas izbrīvošu ,lai visus pārlasītu !
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Similar topics
» S8 Starpsezonas Kalendārs + NK paziņojums + Pārbaudes spēļu paziņojums
» PAZIŅOJUMS
» Paziņojums
» PAZIŅOJUMS!!!