LSHL :: S3 :: FINAL - Trieciens @ Wild Cats GM6
Lapa 1 no 1 • Share
LSHL :: S3 :: FINAL - Trieciens @ Wild Cats GM6
- REZULTĀTS SĒRIJĀ PIRMS SPĒLES:
- TRIECIENS 3 - 2 WILD CATS
- 1.Periods:
- 2.Periods:
- 3.Periods:
- Papildlaiks:
Spēles Statistika [Click]
Spēles Ieraksts [Click]
- REZULTĀTS SĒRIJĀ PĒC SPĒLES:
- TRIECIENS 3 - 3 WILD CATS
Re: LSHL :: S3 :: FINAL - Trieciens @ Wild Cats GM6
Viss ir ļoti jauki un ļoti skaisti, es saprotu, ka es neesmu dienu pie datora un jums tiešām ir tās tiesības izsimot vienu spēli, kuru es pat neapgāžu, jo ar tām taktikām mēs bijām uzvarējuši pirms tam. Par 5. spēli es nepiesienos, bet man jau pirms tam tas likās dīvaini, ka 2 spēles vienā dienā izsimo. Tomēr tas ir fināls un neuzskatu, ka mums vajag tiešām tā kaut kur steigties.
Tātad. Ja Krišs nav apstiprinājis, ka maiņas paliek vecās vai mainījis tās pēc 5. spēles, tad es pieprasu re-sim.
Tātad. Ja Krišs nav apstiprinājis, ka maiņas paliek vecās vai mainījis tās pēc 5. spēles, tad es pieprasu re-sim.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
pAGĀJUŠO SEZON ,ja nemaldos vienā vakarā noskaidrojām čempionu ! visu sēriju !Skipper rakstīja:Viss ir ļoti jauki un ļoti skaisti, es saprotu, ka es neesmu dienu pie datora un jums tiešām ir tās tiesības izsimot vienu spēli, kuru es pat neapgāžu, jo ar tām taktikām mēs bijām uzvarējuši pirms tam. Par 5. spēli es nepiesienos, bet man jau pirms tam tas likās dīvaini, ka 2 spēles vienā dienā izsimo. Tomēr tas ir fināls un neuzskatu, ka mums vajag tiešām tā kaut kur steigties.
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Skipper rakstīja:Viss ir ļoti jauki un ļoti skaisti, es saprotu, ka es neesmu dienu pie datora un jums tiešām ir tās tiesības izsimot vienu spēli, kuru es pat neapgāžu, jo ar tām taktikām mēs bijām uzvarējuši pirms tam. Par 5. spēli es nepiesienos, bet man jau pirms tam tas likās dīvaini, ka 2 spēles vienā dienā izsimo. Tomēr tas ir fināls un neuzskatu, ka mums vajag tiešām tā kaut kur steigties.
Es vienmēr neesmu sapratis šajā līgā, kas ar to nolādēto steigšanos ir. Viena spēle dienā ir ok, bet kāpēc divas?
Viesis- Viesis
Tapec si liga ir tik aktiva ,jo visu laiku kkas notiek.
nekas Oslo,uzvarejat vienreiz,uzvaresiet velreiz!
nekas Oslo,uzvarejat vienreiz,uzvaresiet velreiz!
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Man tā steigšanās nav patikusi jau kopš paša sākuma, bet pēdējās dienās tik pat kā neesmu bijis klāt, tikai lai uzzinātu rezultātu sērijā, tāpēc arī nepaspēju neko jēdzīgu iebilst.
Re-sim iemesls - pārāk daudz izsimotas spēles vienā dienā? Pats Tavs komandas biedrs simoja, ja kāds cits būtu simojis tad vēl varētu pastrīdēties. Pārliecība vienmēr Triecienam ir bijusi, kur problēma Jums rītvakar nepaņemt uzvaru un uzvarēt trešo sezonu?
Sickbow- Elvis Smulāns #71 (D) /Coach/
- Postu skaits : 311
Dzīvesvieta : Smiltene
Dinamo no 1:3 sērijā izvilka 3:3, bet nespēja uzvarēt, OWC arī nespēs!
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Nu tad rīt par Dinamo-Donbass sērijas kopiju, mm?
Goooo
Goooo
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Ja būtu uzmanīgāk lasījis, tad būtu sapratis, ka tas, ka simošana notiek bieži man vnk nepatīk, tā pat kā lielai daļai cilvēku un ka tas vnk būtu jāizbeidz Bet kā iemeslu es minēju, ka komandas otrs treneris varētu nebūt bijis apstiprinājis maiņas pirms 6. spēles, kas būtu bijis gana labs iegansts spēles pārsimulēšnai. Bet tomēr, Krišs ir apstiprinājis un spēles re-sim netiks pieprasīts, jo tam nav pamata.Sickbow rakstīja:Re-sim iemesls - pārāk daudz izsimotas spēles vienā dienā? Pats Tavs komandas biedrs simoja, ja kāds cits būtu simojis tad vēl varētu pastrīdēties. Pārliecība vienmēr Triecienam ir bijusi, kur problēma Jums rītvakar nepaņemt uzvaru un uzvarēt trešo sezonu?
Skipper rakstīja:Ja būtu uzmanīgāk lasījis, tad būtu sapratis, ka tas, ka simošana notiek bieži man vnk nepatīk, tā pat kā lielai daļai cilvēku un ka tas vnk būtu jāizbeidz Bet kā iemeslu es minēju, ka komandas otrs treneris varētu nebūt bijis apstiprinājis maiņas pirms 6. spēles, kas būtu bijis gana labs iegansts spēles pārsimulēšnai. Bet tomēr, Krišs ir apstiprinājis un spēles re-sim netiks pieprasīts, jo tam nav pamata.Sickbow rakstīja:Re-sim iemesls - pārāk daudz izsimotas spēles vienā dienā? Pats Tavs komandas biedrs simoja, ja kāds cits būtu simojis tad vēl varētu pastrīdēties. Pārliecība vienmēr Triecienam ir bijusi, kur problēma Jums rītvakar nepaņemt uzvaru un uzvarēt trešo sezonu?
Par to ka lielākai daļai tas nepatīk gan kļūdies, Skype bija diezgan daudzi kuri gribēja spēli, un pēc tam pat vēl prasīja uzreiz GM7 simulēt.
Taisnība, ir maz cilvēku, kas vēlas paciesties un uzturēt intrigu, lai nākamās spēles gaidīšana būtu arī kā notikums.
Nekad nav bijis seriāls, kura nākamo sēriju gaidat visu nedēļu grauzdami nagus? Negribat kaut vai tikai ~24h pagrauzt nagus starp spēlēm? Tā ir interesanta emocija.
Nu neko, jāuzvar 7. spēlē. Būtu forši, ja simotu kaut kur ap vakaru.
Nekad nav bijis seriāls, kura nākamo sēriju gaidat visu nedēļu grauzdami nagus? Negribat kaut vai tikai ~24h pagrauzt nagus starp spēlēm? Tā ir interesanta emocija.
Nu neko, jāuzvar 7. spēlē. Būtu forši, ja simotu kaut kur ap vakaru.
Viesis- Viesis
Lauris teica, ka būs vakarā, jo tad būs daudz cilvēku!
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
matiss.kokins rakstīja:Lauris teica, ka būs vakarā, jo tad būs daudz cilvēku!
Ja es tikšu vakarā pie PC, ja nē tad vajadzēs jums sarunāt kādu citu kas var, vai arī jāgaida vēl viena diena.
Es labprāt arī pagaidītu vienu dienu
Similar topics
» LSHL :: S3 :: FINAL - Wild Cats @ Trieciens GM1
» LSHL :: S3 :: FINAL - Wild Cats @ Trieciens GM2
» LSHL :: S3 :: FINAL - Trieciens @ Wild Cats GM3
» LSHL :: S3 :: FINAL - Trieciens @ Wild Cats GM4
» LSHL :: S3 :: FINAL - Wild Cats @ Trieciens GM5