SHL diskusijas
Lapa 18 no 25 • Share
Lapa 18 no 25 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25
Re: SHL diskusijas
Mhm, neviens neko nesaka par draftu, kas notiks šonakt. Kuram ir kādas prognozes - kurā komandā nonāks Berķis un Ziepiņš?
Es savā prognozē ieliku Ziepiņu 5. izvēlē (Dragons) un Berķi 15. (Seattle). Varbūt, ka Tomu izvēlēsies Blizzards.
Es savā prognozē ieliku Ziepiņu 5. izvēlē (Dragons) un Berķi 15. (Seattle). Varbūt, ka Tomu izvēlēsies Blizzards.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Domā es gribu uz CGY?The Dream rakstīja:GGY neņems Berķi, 100%!
Cik es zinu, Ziepiņš tik augstu nebūs, bet zemāk par 10. nenoslīdēs. Berķis tik zemu nebūs, visticamāk 10.-1.2 piks. Ja ne tie, tad 13. LAP noteikti.
Viesis- Viesis
Noticis ir tas, ko es galīgi negaidīju. Ziepiņu vienkārši palaida garām un Seattle paņēma viņu. Tagad viņš tusēsies kopā ar Vlateru un mani. (īstenībā, mēs jau to darījam Monreālā).
Lai jau palaiž garām izcilu spēlētāju, tagad Riot būs čempioni.. Lai gan nezinu, kāda tā Riot komanda ir..nickname33 rakstīja:Noticis ir tas, ko es galīgi negaidīju. Ziepiņu vienkārši palaida garām un Seattle paņēma viņu. Tagad viņš tusēsies kopā ar Vlateru un mani. (īstenībā, mēs jau to darījam Monreālā).
Malacis Berķ, pēdējā brīdī ar savu aktivitāti visus pārsteidzi.
Laikam informācija bija patiesa.The Number 1 rakstīja:Līdz manām acīm nonāca informācija, ka LAP varētu Berķi paņemt 11to.
SHL ir regresija?
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
10 sezonas laikam. Tev tas būs pēc 2 sezonam.
nickname33 rakstīja:10 sezonas laikam. Tev tas būs pēc 2 sezonam.
Es tur neesmu īsti aktīvs, bet visu laiku domāju par atgriezšanos. Not sure.
Viesis- Viesis
Nezināju, ka tu tur esi. Kā tavu kapli sauc?rieksts rakstīja:nickname33 rakstīja:10 sezonas laikam. Tev tas būs pēc 2 sezonam.
Es tur neesmu īsti aktīvs, bet visu laiku domāju par atgriezšanos. Not sure.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Reinis Lillais no Calgary. A jā, drīzumā kāds čalis viņu nomaninīs izlasē...piemēram, Ziepiņš.
Ja pēc 10 sezonām sākas regresija, tad Petty tā būs 28.sezona? deeeem, ilgi.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
S33, beat this
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Man ir viens jautājums, kuru es jau ilgi cenšos noskaidrot, kurus TP var likt bankā? Naudas treniņos noguldītos un aktivitātes pārbaudes? Vai ir vēl kaut kas?
Kristz rakstīja:Man ir viens jautājums, kuru es jau ilgi cenšos noskaidrot, kurus TP var likt bankā? Naudas treniņos noguldītos un aktivitātes pārbaudes? Vai ir vēl kaut kas?
Vari likt visus kurus nopelni. Nav nozīmes vai tas ir no TPU, aktivitātes pārbaudēm vai prognozēm.
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija
Paldies.The_Mazais. rakstīja:Kristz rakstīja:Man ir viens jautājums, kuru es jau ilgi cenšos noskaidrot, kurus TP var likt bankā? Naudas treniņos noguldītos un aktivitātes pārbaudes? Vai ir vēl kaut kas?
Vari likt visus kurus nopelni. Nav nozīmes vai tas ir no TPU, aktivitātes pārbaudēm vai prognozēm.
Pēc 10.sezonas ir regresija. Es esmu no S13 klases, un pirms S23 piedzīvoju pirmo regresiju.
Kristz rakstīja:Man ir viens jautājums, kuru es jau ilgi cenšos noskaidrot, kurus TP var likt bankā? Naudas treniņos noguldītos un aktivitātes pārbaudes? Vai ir vēl kaut kas?
Nevar likt tikai TTC un ekipējumu, vismaz cik es zinu
Sarakstīju 3 rakstus par 2 dienām. Jāsadabū naudu uz ekipējumu, nevienu reizi es vēl nebiju viņus pircis.
Es vsp 11 sezonu laikā esmu uzrakstījis max 5 rakstus, bet nauda tpt no kaut kurienes rodas Varētu ekipējumu likt bankā tad tam arī pieteiktu naudas katru sezonu.
Lapa 18 no 25 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25
Lapa 18 no 25