Playoff
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Vai jūs atbalstat ka ārā no grupas tiek 1-4 vietai?
Re: Playoff
KRisTiNs rakstīja:Nepatīk tik mazs Play - Off , jāsāk domāt par spēlētāju īrēšanu uz Play - Off laiku
Man kaut kā šī ideja nepatīk..
Viesis- Viesis
Man ar nē !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
vairogs rakstīja:Nav arī slikta doma par to ,ka spēlē 4 komandas , divas kas palika aiz strīpas un 2 kas izkrīt no pirmās play off kārtas , tās visas tiekas kausa pusfinālā , tālāk lielais un mazais fināls !
Bet noteikti nevajag to saukt par cerību kausu ,nav ko visu kopēt !
Varētu mierīgi saukties "Draudzības kauss" .
Ps . Tas to komandu spēlētājiem saglabātu lielāku interesi ilgāk palikt kopā ar mums !
piekrītu Draudzības Kauss būtu vis labāk!
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Negribu nekādu draudzības kausu, tad drīzāk abas tās komandas kas netiek, var sarunāt neoficiālas spēles, kurās var sacensties
vairogs rakstīja:Man ar nē !
Mans iemesls ir šāds - Tā kā esmu vairāk nosliecies uz futbolu, nespēju iedomāties, ka pēkšņi aprīlī pirms ČL fināla komandas sāks izīrēt spēlētājus. Vai tad nav trade deadline vai kas tāds hokejā arī?
Cerību kausa ideju arī neatbalstu tik lielā līmenī, ka kāds saņem naudu. Ja tas ir tikai neoficiāli un bez nekādām naudas balvām, tad kaut vai atsevišķu sezonu uzrīkojiet.
Viesis- Viesis
NEORIENTĒJOS NHL , bet KHL laikam ir līdz pēdējai spēlei vai kaut kā tā , ir iespējams tā teikt pastiprināt sastāvu !
Ja kāda no komandām jau laicīgi redz ,ka netiek play off , tad izīrē vai kā sauc to darbību tām ,komandām ,kuras ir ieinteresētas par kādu spēlētāju !
Petružaleks jau laikam 2 nedēļas atpakaļ pievienojās AK Bars , pagājušosezon viņš pievienojās ja nemaldos Maskavas Dinamo !
---------------------------------
Bet LSHL es tiecos to neatbalstīt , jo tas var krietni sajaukt spēku samērus , varbūt komanda tik tikko kvalificējās ar grūtībām - pastiprina sastāvu un izgriež pogas visiem pārējiem !
Tādēļ man tā ideja nepatīk !
Ja kāda no komandām jau laicīgi redz ,ka netiek play off , tad izīrē vai kā sauc to darbību tām ,komandām ,kuras ir ieinteresētas par kādu spēlētāju !
Petružaleks jau laikam 2 nedēļas atpakaļ pievienojās AK Bars , pagājušosezon viņš pievienojās ja nemaldos Maskavas Dinamo !
---------------------------------
Bet LSHL es tiecos to neatbalstīt , jo tas var krietni sajaukt spēku samērus , varbūt komanda tik tikko kvalificējās ar grūtībām - pastiprina sastāvu un izgriež pogas visiem pārējiem !
Tādēļ man tā ideja nepatīk !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» LSHL : Playoff: Playoff: GM4 Plēsoņas @ Wild Cats
» JHL playoff: GM5 Heat @ Lauvas
» JHL playoff: GM6 Lauvas @ Heat
» Playoff KHL Fināls SKA — Ak Bars
» JHL playoff: GM1 Lauvas @ Milži