LSHL :: S3 :: GM14 - Ērgļi @ Trieciens
Lapa 1 no 1 • Share
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Vecums : 26
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Re: LSHL :: S3 :: GM14 - Ērgļi @ Trieciens
Apsveicu Valmieriešus !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Yes, nesam tik slikti?
Appsole- Mike Brown #99 (GK)
- Postu skaits : 552
Neutraucaties Trieciens vnk grib ieiet vēsturē kā pirmā komanda kura zaudējusi visiem jaunpienācējiem sezonā otreiz tas tik viegli neatkārtosies
MrColt- Emīls Treilons #68 (RW)
- Postu skaits : 1014
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Kandava
Nevis gRib, bet jAu esam iegājuši! Nav ko Diži piebilst, ļOti slikta spēle MūSu izpildījumā.
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Ģirt! Kas pa taktikām? Emīls jau iedeva?
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils
Tavs apslēptais ziņojum Ģirt ir pilnīga taisnība. /No offence/
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Tad kad Oslo zaudē tad saka , ka tas nav randoms , tagad paši zaudē redz un uzreiz randoms
TrussArBiss rakstīja:Nevis gRib, bet jAu esam iegājuši! Nav ko Diži piebilst, ļOti slikta spēle MūSu izpildījumā.
Uzvar vājaka komanda , bet atkal "randoms" ! Ja vienmēr uzvarētu stiprākie - sports nebūtu interesants..!
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Āaa un skatos , ka Sommanen nav spēlējis!
Kāpēc tā?
Itkā biju iekļāvis sastāvā !
Kāpēc tā?
Itkā biju iekļāvis sastāvā !
Ko visi raud par to random? Jebkur pie PC būs RANDOM!!!
Vienīgi man nepatīk šitā šmuce par taktikām, sen jau saku, ka jāveido istabas google.docs vai kaut kas tā.. Varbūt tagad izklausās, ka atrunājos par šīs spēles rezultātu, bet es vairāk runāju par problēmu kopumā, kuru neviens neuzklausa.
Paliek 2 varianti - vai nu pašam kaut kādā mistiskā veidā tas jāizdara, vai nu tas netiks realizēts!
Vienīgi man nepatīk šitā šmuce par taktikām, sen jau saku, ka jāveido istabas google.docs vai kaut kas tā.. Varbūt tagad izklausās, ka atrunājos par šīs spēles rezultātu, bet es vairāk runāju par problēmu kopumā, kuru neviens neuzklausa.
Paliek 2 varianti - vai nu pašam kaut kādā mistiskā veidā tas jāizdara, vai nu tas netiks realizēts!
Taisi pats!Citiem nav ne vēlēšanās,ne laika!(piemēram man)kikish18 rakstīja:Ko visi raud par to random? Jebkur pie PC būs RANDOM!!!
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Dzīvesvieta : zemgale
Nu ir jau tā, ka šis ir random, domāju, ka neviens to šeit nenoliegs, jo, ja viena no vājākajām komandām līgā var uzvarēt vienu no līgas līdervienībām, tad par random esamību vairs nevar būt ne runas.
Cita runa, ka šī spēle tika aizvadīta ar vecajām maiņā, bet pats biju vainīgs. Sanāca tā, ka pēdējās 2 dienas knapi biju mājās un to laiku ko es biju mājās, nebiju vienlaicīgi ar Ģirtu on. Ja es Krišu sapratu pareizi, tad es viņam piekrītu, ka ir jāizveido viena konkrēta istaba, kur var ielikt taktikas, pie kurām tiek klāt tikai simotāji. Varbūt esmu ko palaidis garām, bet man liekas, ka mums nekā tāda nav. Tas ir absurds, ka GM ir jāgaida līdz simotājs ir on un tad taktikas jāsūta. Mūsu pašreizējā sistēma nedarbojas!
Cita runa, ka šī spēle tika aizvadīta ar vecajām maiņā, bet pats biju vainīgs. Sanāca tā, ka pēdējās 2 dienas knapi biju mājās un to laiku ko es biju mājās, nebiju vienlaicīgi ar Ģirtu on. Ja es Krišu sapratu pareizi, tad es viņam piekrītu, ka ir jāizveido viena konkrēta istaba, kur var ielikt taktikas, pie kurām tiek klāt tikai simotāji. Varbūt esmu ko palaidis garām, bet man liekas, ka mums nekā tāda nav. Tas ir absurds, ka GM ir jāgaida līdz simotājs ir on un tad taktikas jāsūta. Mūsu pašreizējā sistēma nedarbojas!
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Es nezinu , es nesūdzos !
Ienāku apskatos ,kurš pieteicies uz manām spēlēm , aizsūtu taktiku un gaidu spēles rezultātu - bez problēmām !
Ienāku apskatos ,kurš pieteicies uz manām spēlēm , aizsūtu taktiku un gaidu spēles rezultātu - bez problēmām !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
vairogs rakstīja:Es nezinu , es nesūdzos !
Piekrītu, man ar nav nekādas problēmas! Es katru dienu vismaz reizi ieeju lshl un aizsūtu taktikas! Emīl un pa 2vām dienām jau nu var aizsūtīt taktikas! Nebija jau tā , ka Ģirts pieteicās un pēc stundas uzreiz simulēja! Tādi maitas jau tie simulētāji nav !
Emīl , pastāv iespēja aizsūtīt arī LSHL PM , ne tikai skype
Secinājums - Rīgas Trieciens = Rīgas Dinamo Uzvaram stiprākos, zaudējam vājākajiem.
MrColt- Emīls Treilons #68 (RW)
- Postu skaits : 1014
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Kandava
Krišs jau arī ir GM, viņš ar var aizsūtīt taktikas. Tagad man vispār nav bijis laiks, lai tiktu pie PC.
Jautājums - tiešām jums, GM, ir tik grūti izveidot atsevišķu istabu simotājiem, kur stāvētu taktikas?
Jautājums - tiešām jums, GM, ir tik grūti izveidot atsevišķu istabu simotājiem, kur stāvētu taktikas?
Tāda jau ir izveidota..! Pie slēgtās istabas ir tàdas sadaļas un Krišs teica, ka kkàdas izmaiņas būs tāpēc arī taktikas neatsūtija !
EDIT: un otrs variants ir piemēram iedot Snickeram , kurs simulētājam nodos tālāk!
Pats tā daudzas reizes esmu darījis..!
EDIT: un otrs variants ir piemēram iedot Snickeram , kurs simulētājam nodos tālāk!
Pats tā daudzas reizes esmu darījis..!
Snickers rakstīja:Emīl , pastāv iespēja aizsūtīt arī LSHL PM , ne tikai skype
Pastāv iespēja arī uztaisīt to sūda lapu!
kikish18 rakstīja:Snickers rakstīja:Emīl , pastāv iespēja aizsūtīt arī LSHL PM , ne tikai skype
Pastāv iespēja arī uztaisīt to sūda lapu!
Similar topics
» LSHL :: S4 :: GM14 Vikingi @ Trieciens
» LSHL :: S2 :: GM14 - Rīgas Trieciens @ Oslo Wild Cats
» LSHL :: S6 :: PO :: GM1 Trieciens @ Ērgļi
» LSHL :: S5 :: PB :: GM8 Ērgļi @ Trieciens
» LSHL :: S6 :: PO :: GM2 Trieciens @ Ērgļi
» LSHL :: S2 :: GM14 - Rīgas Trieciens @ Oslo Wild Cats
» LSHL :: S6 :: PO :: GM1 Trieciens @ Ērgļi