Drafts
Lapa 3 no 3 • Share
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Re: Drafts
Konkrētu piemēru šobrīd neatradīšu, jo neatceros kur īsti jāmeklē un vispār arī esmu par slinku, lai tik tālu līstu līgas vēstures rakstos, bet man smadzenēs ir skaidri iespiedies, tas, ka NPC nedrīkst saņemt naudu par rakstiem un jeb kādus citus papildinājumus. Tas nozīmē, ka arī nedrīkst pārskaitīt naudu uz viņu kontiem, lai varētu trenēties.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Nē, nedrīkst saņemt naudu par rakstiem! Bet drīkst naudu pārskaitīt! Atrodi Emīl to punktu, tad tev ticēšu
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Var aizsūtīt naudu uz NPC ..... Pats sūtīju un citi arī ir sūtijuši
Zommers- Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
- Postu skaits : 1554
Nu ja! Bet varbūt es skaitu algas naudu, vai kādā konkursā iegūtu naudu!
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Tieši tā !Skipper rakstīja:Konkrētu piemēru šobrīd neatradīšu, jo neatceros kur īsti jāmeklē un vispār arī esmu par slinku, lai tik tālu līstu līgas vēstures rakstos, bet man smadzenēs ir skaidri iespiedies, tas, ka NPC nedrīkst saņemt naudu par rakstiem un jeb kādus citus papildinājumus. Tas nozīmē, ka arī nedrīkst pārskaitīt naudu uz viņu kontiem, lai varētu trenēties.
NPC NEDRĪKST saņemt algu par rakstiem (tas domāts gadījumā ja vairogs raksta rakstu ,tad peļņu no raksta saņem tikai mans pirmais lietotājs , otrais NPC nedrīkst saņemt) ,
BET
Līgas Nolikumā nekas netiek minēts par pārsūtīšanām , tik pat labi var aizsūtīt arī savam otrajam spēlētājam !
-------------------------
Tātad rakstu samaksa nenonāk NPC kontā , bet nekur netiek teikts , ka to nevar kāds tev vai pats sev nosūtīt !!
Par naudu pārskaitījumiem nebijām vispār runājuši - lietotāji paši uzsāka šo apdāvināšanās rituālu ! (uzskatu - tas nav slikti !)
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Pie naudas pārskaitīšanas aizsākuma esmu vainīgs. Pēc 1 produktīvas rakstu nedēļas man iekrājās summiņa un Lauris teica, ka varot pārskaitīt kam vēlos
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Dzīvesvieta : Jaunpils
Nu labi, tad izskatās, ka šis ir bijis tāds neliels bags, kas līdz šim ir palicis neievērots, jo uzskatu, ka tas ir tas pats, kas izmantot raksta rakstīšanas iegūto naudu NPC labā, es zinu, ka jūs šo saprotat, bet nevēlaties, lai tiktu izveidots likuma pret šo. Šis vienkārši tika palaists garām un palika neievērots. Tātad, mēs palielinām NPC algu uz 5M un šo, domāju, var tagad mierīgu sirdi nolikt malā ar likumu, kas aizliedz pārskaitīt jeb kādu naudu uz jeb kuru NPC bankas kontu.
Speciāli priekš Krista un Uvja!
Man ir pilnīgi vienalga, ka vairāki tā darīja un tie nebija visi. Un tas, ka ja tie "visi" tā dara, tad tas nepadara to par pareizu rīcību. Tik pat labi, varētu sākt uzskatīt, ka vārdus "kaut ko" raksta kopā, jo daudzi nezin, ka tas ir nepareizi un, tātad, ja vairākums uzskata, ka "kaut ko" raksta kopā, tad tas ir pareizi. Tas ja vairums domā vienādi un tie, kas apzinās, ka varētu būt savādāk, bet sava guvuma pēc neiebilst un tikai darbojas tāpat, nenozīmē, ka ir pareizi!
Man ir pilnīgi vienalga, ka vairāki tā darīja un tie nebija visi. Un tas, ka ja tie "visi" tā dara, tad tas nepadara to par pareizu rīcību. Tik pat labi, varētu sākt uzskatīt, ka vārdus "kaut ko" raksta kopā, jo daudzi nezin, ka tas ir nepareizi un, tātad, ja vairākums uzskata, ka "kaut ko" raksta kopā, tad tas ir pareizi. Tas ja vairums domā vienādi un tie, kas apzinās, ka varētu būt savādāk, bet sava guvuma pēc neiebilst un tikai darbojas tāpat, nenozīmē, ka ir pareizi!
Pie viena domāju ,ka var ar turpināt aizliegt veidot jaunus NPC uz šo draftu , tāpat ne par ko labāki par botiem nebūs ,jo trūks izaugsmes !
Es piemēram, tādus savā komandā nevēlos redzēt ! NEZINU KĀ CITI GM !
Es piemēram, tādus savā komandā nevēlos redzēt ! NEZINU KĀ CITI GM !
Par otro rindkopu bik.Skipper rakstīja:Nu labi, tad izskatās, ka šis ir bijis tāds neliels bags, kas līdz šim ir palicis neievērots, jo uzskatu, ka tas ir tas pats, kas izmantot raksta rakstīšanas iegūto naudu NPC labā, es zinu, ka jūs šo saprotat, bet nevēlaties, lai tiktu izveidots likuma pret šo. Šis vienkārši tika palaists garām un palika neievērots. Tātad, mēs palielinām NPC algu uz 5M un šo, domāju, var tagad mierīgu sirdi nolikt malā ar likumu, kas aizliedz pārskaitīt jeb kādu naudu uz jeb kuru NPC bankas kontu.
Man bij tāds mindfuck kad pirmajā reizē to lasīju. Bet vis kārtībā es sapratu, ko Tu tur biji domājis. Tas tā bišk Off Topic.
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija
8 komandas !Snickers rakstīja:Bet savādāk mums nesanāk nokomplektēt draftu !
pašlaik draftam 7 pieteikušies, vajag tik vienu !
Nav problēma , teikšu to pašu ,ko kādu nedēļu atpakaļ , vilki ir ar mieru atteikties no drafta , pretī prasot iespēju papildus aizsargāt kādu spēlētāju !
Problēma atrisināta !!
labāk tādus nekā botus Pluss ir gana daudz cilvēku, kas vēlās NPC un spriežot pēc NPC pieprasījuma, tad līgai būs daudz aktīvu NPC.
Kur var pieteikties lai būtu iespēja veidot savu NPC? Vai vispār tāds topics ir izveidots?
Vel nekas nav izveidots. Tad kad būs, tad tiks dota ziņa! Domāju, ka NPC izveide būs pirms paša drafta
Es ar esmu viens no tiem ,kurš vēlas savu NPC , bet kamēr viņam nav vienlīdzīgu iespēju attīstīties kā pirmajam spēlētājam + vēlos viņu redzēt savā komandā !Skipper rakstīja:labāk tādus nekā botus Pluss ir gana daudz cilvēku, kas vēlās NPC un spriežot pēc NPC pieprasījuma, tad līgai būs daudz aktīvu NPC.
Kamēr tas nebūs iespējams , tikmēr neveidošu !
Paldies, es jau domāju ka esmu kaut ko palaidis garām.
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Lapa 3 no 3