@#27_LW_OWC
Lapa 5 no 6 • Share
Lapa 5 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: @#27_LW_OWC
Beidz spaisu kurīt, luņķi!Snickers rakstīja:woooohooo. ;d
es tik nezinu par ko priecājos, ?
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja:Beidz spaisu kurīt, luņķi!Snickers rakstīja:woooohooo. ;d
Tu arī gribi ?
3/7
Atkarīgs no cenas. :trol:Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:Beidz spaisu kurīt, luņķi!Snickers rakstīja:woooohooo. ;d
Tu arī gribi ?
3/7
Viesis- Viesis
Artūrs tikai reklamē , jāmaksā man , nū cena grozās no 1M ...chubijzs rakstīja:Atkarīgs no cenas. :trol:Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:Beidz spaisu kurīt, luņķi!Snickers rakstīja:woooohooo. ;d
Tu arī gribi ?
3/7
Kristz rakstīja:Artūrs tikai reklamē , jāmaksā man , nū cena grozās no 1M ...chubijzs rakstīja:Atkarīgs no cenas. :trol:Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:Beidz spaisu kurīt, luņķi!Snickers rakstīja:woooohooo. ;d
Tu arī gribi ?
3/7
Tomam var jau lētāk..
par puscenu ...Snickers rakstīja:Kristz rakstīja:Artūrs tikai reklamē , jāmaksā man , nū cena grozās no 1M ...chubijzs rakstīja:Atkarīgs no cenas. :trol:Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:Beidz spaisu kurīt, luņķi!Snickers rakstīja:woooohooo. ;d
Tu arī gribi ?
3/7
Tomam var jau lētāk..
Komandas vadība ļoti priecīga par to , ka izdevies pagarināt līgumu ar vienu no komandas līderiem.
4/7
4/7
Spaisika klienti?Snickers rakstīja:Klienti paņemti 6-3 , nav slikti.
5/7
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja:Spaisika klienti?Snickers rakstīja:Klienti paņemti 6-3 , nav slikti.
5/7
Yay.
+ Veikts liels darījums ar klientiem.
6/7
Uz to spēli mēs vnk zem spaisiņa bijām, nekas vairāk...Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:Spaisika klienti?Snickers rakstīja:Klienti paņemti 6-3 , nav slikti.
5/7
Yay.
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja:Uz to spēli mēs vnk zem spaisiņa bijām, nekas vairāk...Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:Spaisika klienti?Snickers rakstīja:Klienti paņemti 6-3 , nav slikti.
5/7
Yay.
Uz nākamo arī būsiet ?
7/7
Lapa 5 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lapa 5 no 6