LSHL :: S2 :: GM46 - Tamperes Wolves @ Oslo Wild Cats
Lapa 1 no 1 • Share
LSHL :: S2 :: GM46 - Tamperes Wolves @ Oslo Wild Cats
- 1. periods:
- Nenoņēmu screen, sorry
- 2. periods:
- 3. periods:
Spēles ieraksts nav, jo Xsplit kaut kas nobruka
Re: LSHL :: S2 :: GM46 - Tamperes Wolves @ Oslo Wild Cats
Uzvara ar 6:3 , nostiprinam savu pirmo vietu ;D
Es nupat ienācu ,ieraudzīju ,ka esi pieteicies konkrētai spēlei - nolēmu nosūtīt taktiku , bet izrādās jau spēle aizvadīta !! (ātri gan)
Ar kaut kādu aizvēsturisku taktiku - ,kur nespēlē Stepanovs , bet spēlē Hladeks ,kurš nekad nav bijis pieteikts spēlei ,pat jaunākajā taktikā !!
Ps. Šoreiz neprotestēšu ,bet uz priekšdienām nedaudz ātrāk pieteikties vai vismaz dienu pagaidīt ,lai varam iesūtīt jaunākās taktikas - šorīt vairākkārt ienācu gaidot ,kurš pieteiksies nosimulēt Tamperes pirmo spēli ,lai varu nosūtīt jaunāko , kā esmu prom no kompja tā viss noticis bez cīņas !!
Šī bij tā taktika ar kuru zaudējām visiem ar ielaistiem 6-šiem vārtiem ,tagad tas pats rezultāts !
Ar kaut kādu aizvēsturisku taktiku - ,kur nespēlē Stepanovs , bet spēlē Hladeks ,kurš nekad nav bijis pieteikts spēlei ,pat jaunākajā taktikā !!
Ps. Šoreiz neprotestēšu ,bet uz priekšdienām nedaudz ātrāk pieteikties vai vismaz dienu pagaidīt ,lai varam iesūtīt jaunākās taktikas - šorīt vairākkārt ienācu gaidot ,kurš pieteiksies nosimulēt Tamperes pirmo spēli ,lai varu nosūtīt jaunāko , kā esmu prom no kompja tā viss noticis bez cīņas !!
Šī bij tā taktika ar kuru zaudējām visiem ar ielaistiem 6-šiem vārtiem ,tagad tas pats rezultāts !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Sorry, laikam tomēr pasteidzos. Visem prasīju vai nav kāda Wolves taktika nevienam nebija.
Jaunākā Laurim bij , viņš ar simulēja pēdējās divas mūsu spēles !!KRisTiNs rakstīja:Sorry, laikam tomēr pasteidzos. Visem prasīju vai nav kāda Wolves taktika nevienam nebija.
Vienīgi Žēl ,ka pārtrūka skaistā uzvaru sērija ar 5 gūtajiem vārtiem katrā spēlē - biju gatavs turpināt sēriju !
Lai jau tiek Oslo , mans galvenais mērķis ir play off - tur gan lūgšu nesteigties !!
Man?! Man jaunākā ir nedēļu veca, tāpēc nesūtīju nevienam jo domāju ka tā ir veca Vai arī jaunāko esmu izdzēsis no datora.vairogs rakstīja:Jaunākā Laurim bij , viņš ar simulēja pēdējās divas mūsu spēles !!KRisTiNs rakstīja:Sorry, laikam tomēr pasteidzos. Visem prasīju vai nav kāda Wolves taktika nevienam nebija.
Vienīgi Žēl ,ka pārtrūka skaistā uzvaru sērija ar 5 gūtajiem vārtiem katrā spēlē - biju gatavs turpināt sēriju !
Lai jau tiek Oslo , mans galvenais mērķis ir play off - tur gan lūgšu nesteigties !!
Tā ar bij jaunākā (uzvarētāji sastāvu bieži nemaina !!) , vienkārši gaidu ,kad Snickers apdeitos treniņus ,tad 3 debitanti pievienosies uz laukuma !!The Number 1 rakstīja:Man?! Man jaunākā ir nedēļu veca, tāpēc nesūtīju nevienam jo domāju ka tā ir veca :DVai arī jaunāko esmu izdzēsis no datora.vairogs rakstīja:Jaunākā Laurim bij , viņš ar simulēja pēdējās divas mūsu spēles !!KRisTiNs rakstīja:Sorry, laikam tomēr pasteidzos. Visem prasīju vai nav kāda Wolves taktika nevienam nebija.
Bet speciāli neupdeitoja mums treniņu,jo zināja ka tad mēs 100% zaudēsim!vairogs rakstīja:Tā ar bij jaunākā (uzvarētāji sastāvu bieži nemaina !!) , vienkārši gaidu ,kad Snickers apdeitos treniņus ,tad 3 debitanti pievienosies uz laukuma !!The Number 1 rakstīja:Man?! Man jaunākā ir nedēļu veca, tāpēc nesūtīju nevienam jo domāju ka tā ir veca :DVai arī jaunāko esmu izdzēsis no datora.vairogs rakstīja:Jaunākā Laurim bij , viņš ar simulēja pēdējās divas mūsu spēles !!KRisTiNs rakstīja:Sorry, laikam tomēr pasteidzos. Visem prasīju vai nav kāda Wolves taktika nevienam nebija.
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
- treniņš neko nebūtu mainījis , pie vainas vecā taktika - Krists pasteidzās , nesagaidot jauno - nosimulēja !
- viņam bij tā vecā - ar kuru mums bij tā zaudējumu sērija - kur katrā spēlē ielaidām pa 6 vārtiem , ( varētu šo taktiku piedāvāt visiem konkurentiem ,tad mums uzvaras būtu garantētas ar vismaz 6 gūtiem vārtiem !)
- viņam bij tā vecā - ar kuru mums bij tā zaudējumu sērija - kur katrā spēlē ielaidām pa 6 vārtiem , ( varētu šo taktiku piedāvāt visiem konkurentiem ,tad mums uzvaras būtu garantētas ar vismaz 6 gūtiem vārtiem !)
Similar topics
» LSHL :: S2 :: GM3 - Oslo Wild Cats @ Tamperes Wolves
» LSHL :: S2 :: PO - Oslo Wild Cats @ Tamperes Wolves GM4
» LSHL :: S2 :: Tamperes Wolves @ Oslo Wild Cats GM5
» LSHL :: S2 :: GM16 - Tamperes Wolves @ Oslo Wild Cats
» LSHL :: S4 :: PO - GM4 Oslo Wild Cats @ Tamperes Wolves
» LSHL :: S2 :: PO - Oslo Wild Cats @ Tamperes Wolves GM4
» LSHL :: S2 :: Tamperes Wolves @ Oslo Wild Cats GM5