Iesniegums Līgai
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Vai viņus vajag sodīt ar 1M Ls naudas sodu, lai šādas kļūdas vairs neatkārtotos?
Re: Iesniegums Līgai
Es esmu ar mieru atsaukt šo sūdzību, ja veidojot noteikumus, Tu tajā ieliksi punktu par to, ka koef. ir jābūt saliktiem visās spēlēs un jau 6 spēles uz priekšu, ka koef var mainīties spēlei tuvojoties.
Tādā gadījumā atsaukšu visas sūdzības un šo uzskatīsim kā interesantu diskusiju un nesliktu rakstu
Tādā gadījumā atsaukšu visas sūdzības un šo uzskatīsim kā interesantu diskusiju un nesliktu rakstu
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
tas gan Cerms ieliks savdāka busu bez naudassan4o_ rakstīja:https://lshl.latvianforum.net/t874-totalizatoru-laimesti
Vaino snickeru ka viņš nav noguldijis.
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Pilnībā piekrītu Rieksta rakstītajam ...
Es parasti apskatos visas tuvākās spēles kalendārā ... izvērtēju spēku samēru ...
Tad obligāti uzmetu aci koeficientiem ,ja tādi ir ... un tikai tad lemju vai ir vērts izdarīt likmi ...
Es parasti apskatos visas tuvākās spēles kalendārā ... izvērtēju spēku samēru ...
Tad obligāti uzmetu aci koeficientiem ,ja tādi ir ... un tikai tad lemju vai ir vērts izdarīt likmi ...
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Runāšu godīgi!!!
Es uz visām līgas spēlēm nelikšu koeficentu, šis ir tikai regulārais turnīrs, esmu bijis izlaidis dažas spēles, vai tad kaut kas ir noticis par šito laiku? Kādam jau ir izveidojusies atkarība no bukmeikeriem? Neuztraucaties būs, tā ir mana kompetente, bet kā jau saku neesmu nekāds robots un ATGĀDINU uz visām, kad nelieku likmes!
Paldies par uzmanību!
Es uz visām līgas spēlēm nelikšu koeficentu, šis ir tikai regulārais turnīrs, esmu bijis izlaidis dažas spēles, vai tad kaut kas ir noticis par šito laiku? Kādam jau ir izveidojusies atkarība no bukmeikeriem? Neuztraucaties būs, tā ir mana kompetente, bet kā jau saku neesmu nekāds robots un ATGĀDINU uz visām, kad nelieku likmes!
Paldies par uzmanību!
Viesis- Viesis
Vajadzētu pieņemt punktu ka vajag teiksim uz 70 % spēļu but koeficientiem . Šī lieta ir jāsakārto! Rīt ķeršos pie darba.
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
70% ir daudz par maz. Ir jācenšās likt uz visām, vismaz maksimāli visām. Zemākais var būt tikai apmēram 90%. Tās ir 2 spēles no 20 kurām netiek salikti koef. Ņemot vērā, ka simulācijas nav tik regulāras, tad šim nevajag būt pārāk grūtam uzdevumam.san4o_ rakstīja:Vajadzētu pieņemt punktu ka vajag teiksim uz 70 % spēļu but koeficientiem . Šī lieta ir jāsakārto! Rīt ķeršos pie darba.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Bukmeikeriem tak jādomā arī par savu budžetu ,nav viņiem tas bezgalīgs ...
Reāli dzīvē bukmeikeri piedāvā likt likmes tām spēlēm ,kuras viņuprāt ir interesantas vai saistošas , bet nevis uz visām pēc kārtas ...
Reāli dzīvē bukmeikeri piedāvā likt likmes tām spēlēm ,kuras viņuprāt ir interesantas vai saistošas , bet nevis uz visām pēc kārtas ...
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Domāju,ka nevajag jau pirmajā reizē prasīt 1 000 000 Ls no bukmeikeru konta.Izskatās jau pēc izspiešanas.
Tāpēc,es domāju,bukmeikeriem šoreiz vainas nav.Varbūt viņi tiešām domā,ka tā spēle nebija interesanta un koeficientus tāpēc neuzlika.
Starpcitu,esmu ievērojis,ka tu,Emīl,uzliec totolizatorā likmi jau vairākkārt pirms ir vispār uzlikti koeficienti.Tāpēc,es domāju,te problēmu nav,bukmeikeru izvēle,kuras spēles likt un kuras nē.
Tāpēc,es domāju,bukmeikeriem šoreiz vainas nav.Varbūt viņi tiešām domā,ka tā spēle nebija interesanta un koeficientus tāpēc neuzlika.
Starpcitu,esmu ievērojis,ka tu,Emīl,uzliec totolizatorā likmi jau vairākkārt pirms ir vispār uzlikti koeficienti.Tāpēc,es domāju,te problēmu nav,bukmeikeru izvēle,kuras spēles likt un kuras nē.
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Es par ja, jo tas nav ta godigi nesanemt naudu atpakal.
Zommers- Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
- Postu skaits : 1554
Naudu atpakaļ viņš saņems!
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Lapa 2 no 2