S2 | TPU #1

Lapa 2 no 2 Previous  1, 2

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

S2 | TPU #1 - Page 2 Empty Re: S2 | TPU #1

Post by Midzinators Sestdiena Oktobris 12, 2013 11:50 pm

Dick Assman vairs nav vienīgais LSHL spēlētājs, kas nācis no Japānas, bet rezultatīvākais līgas Japānis gan ir!
Par savu sniegumu varu teikt, pagaidām kad visas zvaigznes ir nost no manis punktu ziņā, lai kā sākumā bija virs manīm tās neaizniedzamās zvaignznes visam vienreiz pienāk gals un rezultivitātei sezonas sākumā, arī vajadzēja pienākt galam. 3+6 pēc 11. spēlēm, priekš aizsarga zolīda statistika, bet šajās 11. spēlēs metieni ir tikai bijuši četri un trīs ir iemesti, tas apliecina to kad šī 75 % precizitāte ir lieta ko vajag uzlabot, ar procentiem tikšu galā, bet pašam vairāk metienus vajag.
Runājot par šīs sezonas komandas sniegumu, esmu apmierināts ar organizāciju, mans brālis Jānis tur Lūšu vārtus labi, komanda ir play-off zonā, var izjaukt lielo divnieku un varbūt pat iekļūt play-off kā pirmie.
Vispirms noteikti mans paša mērķis ir iekļūt play-off ar komandu, tad tiekties pēc visaugstākā mērķa titula. Statistikas ailītēs gribu uzturēties augšā, mērķis ir tikt augstāk par Anderson, jo viņš ir mans kā teikt elks pirmajā sezonā, mans spēles stils ir tāds pats kā viņam uzbrūkošais aizsargs un es ceru kādreiz ar viņu uzspēlēt vienā komandā. Pēc manām domām fināls būs Rigas Trieciens pret Lūšiem pārējās play-off komandas būs Oslo un Tamperes Wolfes, bet par pēdējām cīnīsies attiecīgi Loko un Aizputes komandas. Paldies par uzmanību. Lai jums jauka nakts! Smile
Midzinators
Midzinators
Dick Assman (D)
Dick Assman (D)

Postu skaits : 20

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Marku$$ Pirmdiena Oktobris 21, 2013 7:11 pm

LSHL zinas.....
Es seit esmu tikai dazas dienas bet man jau sak loti iepatikties, jo spelem ir loti laba grafika un var izveidot pasi savu speletaju.
Es esmu LSHL sliktakaja komanda bet tas nav attaisnojums lai beigtu spelet ceru nakosa sezona bus labaka.
Oslo Wild Cats-Kapteinis Arthur Grosberg loti labs speletajs.
Aizputes ledlauzi-Kapteinis Krists Zommers mans General menedzeris.
Rigas Trieciens-Kapteinis Archibald Abercrombie nezinu kas par speletaju bet ja jau kapteinis tad jabut labam.
Tamperes Wolwes-Kapteinis Kaleb Anderson Man liekas ka ir labs speletajs bet ne labakais liga.
Talsu Lokomativ-Kapteinis Alens Paurs nav pazistams vai rai nav kapteinis to gruti pateikt.
Unpedeja komanda mana liga vai musu liga LSHL.
Bauskas Lusi-Kapteinis Oliver Pettyfer man liekas ir labs speletajs bet neko nezinu kad uzinasu tad pateisu labak bet pagaidam tas viss par komandam.
(Zurnala vaku nemaku pagatavot tapec mans raksts bus bez zurnala vaka.)
Tagad atpakal pie LSHL
Turpinajums par LSHL
neka vairs nav ko teikt tad atta un lai visiem jauka diena! Smile Smile Smile
Marku$$
Marku$$
Markuss Annens (GK)
Markuss Annens (GK)

Postu skaits : 110
Vecums : 24
Dzīvesvieta : Sheffield

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Pirmdiena Oktobris 28, 2013 8:41 pm

Sveicināti, esmu Jānis Vītols iesaukts par Džastinu Bīberu, jeb franšīzes Bauskas Lūšu vārtuvīrs, numur viens. Komanda savu primāro mērķi ir izpildījusi tikusi play-off, vēl ir daudz kur piestrādāt komandai, bet tas viss nāk ar pieredzi, ceru kad mana spēle vārtos būs izcila, lai aizvestu kausu, kur tam ir jābūt uz Bausku. Par savu sniegumu es teikšu kad neesmu pārāk priecīgs ir bijušas ļoti labas spēles un arī ļoti sliktas spēles, teiksim godīgi neloloju lielas cerības iegūt labākā vārtsarga balvu, bet ja man būtu iespēja dot balvu es dotu viņu Aizputes Ledlaužu vārtsargam John McTavish, jo tikai dēļ viņa es domāju Ledlaužiem vēl pirms pēdējā apļa bija iespēja iekļūt play-off, viņš bija ļoti labs sargs, vēl es domāju man priekšā ir Intars Barsovs no Wolfes, vēl pēc spēles ziņas priekšā man ir gan Ralfs Ozols, gan Olafs Kārkliņš, tās ir tikai manas domas, kura komanda iegūs čempiontitulu? Es jau gribu aizvest savu komandu pretī uzvarai, bet realitātē viss tik spoži neizskatās, pēc manām domām kausu otro reizi pēc kārtas iegūs Wolfes.
Par Bauskas Lūšiem komanda ar raksturu gaidāma spīdoša nākotne franšīzei, bet viss nāk ar laiku, jeb klubam ir sabalansēts sastāvs nav izteikti līderi uzbrukumā, klubs ja noturēs visus komandas spēlētājus uz nākošosezonu, tad pēc 2-3 sezon klubs būs  nepārspējams pārspēks šajā Latvijas Simulētajā Hokeja Līgā un izcīnīs četru zvaigžņu kausu, bet ko varam zināt, ja veiksme uzspīdēs, tad varbūt jau šogad tiks iepriecināts ģenerālmenedžeris Sančo un tiks paceltas glāzes, komanda ir labā noskaņojumā un ir gatava cīnīties pusfinālā ar regulārās sezonas čempionu no Norvēģijas, Oslo Wild Cats un tad lai finālā tiek stiprākais tajā sērijā, Lūši ir parādījuši raksturu, Lūši sezonu kā arī es ceru beigt uz pozitīvas nots uzvarot Aizputes Ledlaužu komandu un iegūstot to pārliecību braucot uz Norvēģiju, uz Oslo, šis bija mans nelielais ieskats un Paldies par uzmanību un uzredzēšanos.

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by The Number 1 Pirmdiena Oktobris 28, 2013 9:13 pm

Atjaunots!

Jur4ikss nesaņem TP jo vārdu skaits: 236/300
Marku$$ nesaņem TP jo vārdu skaits: 161/300
The Number 1
The Number 1

Postu skaits : 5364
Vecums : 11

http://www.lshl.lv

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by The_Mazais. Pirmdiena Oktobris 28, 2013 9:48 pm

Tā man nav ko darīt un es centīšos tikt pie TP. 

Es esmu Inokentijs Kastiņš. Jau otro sezonu spēlēju Tamperes wolfes komandas sastāvā. Esmu otrās maiņas centrs, kaut arī esmu ļoti tuvu pirmajai maiņai man vēl neizdodas tajā iekļūt. Šī sezona man nav tā labākā, kaut vai tā ir mana pirmā pilnā sezona, tā nav izdevusies. Pirms sezonas vēlējos regulārajā turnīrā iemest piecus līdz sešus vārtus, bet līdz šim esmu iemetis tikai vienus. Bet gandrīz katrā spēlē izdaru dažus metienus pa vārtiem (pēc statistikas sanāk ka katrā spēlē izdaru apmēram 4 metienus pa vārtiem).Bet pirms pēdējām spēlēm man ir savākti desmit rezultativitātes punkti 9 no tiem ir piespēles, īstenībā jūtos tizls piespēlēju metu, bet vienmēr ir kāds labāks komandā kurš iemetīs pēc manas piespēles vai metiena. Savā ziņā tas ir labi jo spēju dot kādu pienesumu komandai,bet žēl ka pašam tik maz vārtu. Spēlēt pašreizējos čempionos ir liels pagodinājums, cīnīties kopā ar visas līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem un iespējams labāko vārtsargu līgā ir liels pagodinājums. Pērnā sezona bija krietni veiksmīgāka izdevās uzvarēt regulāro turnīru, un pēc tam pacelt virs galvas  čempionu kausu bija liels prieks īpaši man kurš komandā iekļuva neilgi pirms play offa  un uzreiz izdevās iekļūt otrajā maiņa , šeit gan bija jāpateicās Vairogam par uzticību maniem spēkiem. Šī sezona nav tik laba kā bija pagājusī; neesam pirmie regulārajā turnīrā, pagaidām pirmais plāna punkts  ir izpildīts esam iekļuvuši play  off'a un pirmajā kārtā jau būs smags pārbaudījums priekšā(laikam Rīgas Trieciens neesmu vēl par šo interesējies , bet nu vēl jau spēles priekšā). Cerēsim ka Vilkiem izdosies uzvarēt otro reizi pēc kārtas un kļūt par vienīgajiem LSHL divkārtējiem čempioniem. Šeit manuprāt ļoti iederās teicienska kļūt par čempionu ir grūti, bet aizstāvēt titulu ir vēl grūtāk. Paldies
The_Mazais.
The_Mazais.
Inokentijs Kastiņš #15 (C)
Inokentijs Kastiņš #15 (C)

Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by The Number 1 Ceturtdiena Oktobris 31, 2013 3:29 pm

Sezona beigusies! Bet dodu visiem laiku līdz Svētdienas 23:59 lai izpildītu uzdevumu
The Number 1
The Number 1

Vecums : 11

http://www.lshl.lv

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Karlo Piektdiena Novembris 01, 2013 1:39 pm

Sveicināti visi LSHL biedri ! Mani sauc Kārlis Rozentāls, šo pieminu, jo neesmu bijis tik aktīvs cik vajadzētu, sakarā ar dažādiem kavēkļiem. Bet es tomēr zinu kas notiek šajā līgā, jo man visu izstāsta Krists Zommers un kā noprotat tad arī es esmu no Aizputes. Bet nerunāsim par manu privāto dzīvi, bet gan par LSHL līgu un tās komandām. Pats es spēlēju Ledlaužu komandā, nākamsezon to turpināšu darīt, tikai nākamsezon mana alga būs 500 000 Ls, sakarā ar to, ka Ledlauži grib piesaistīt vairākus labus un jaunus hokejistus. Ledlaužu komandai šosezon gāja kā pa celmiem. Sezonas beigas jau bija labākas. Visās pēdējā apļa Ledlauži izcīnija kaut vienu punktu. Un tas Ledlaužiem ir sasniegums. Mana rezultativitāte sezonas sākumā bija laba, bet pēc tam es tiku mētāts pa dažādām maiņām un vairs nebiju tik rezultatīvs. Kopā spēlēana ar brāļiem Zommeriem bija bauda un novēlu ikvienam ar viņiem uzspēlēt kopā. Ledlaužiem sezonas beigās pietrūka divi punkti lai iekļūtu play - off izcīņā. Skatoties uz pārējām komandām mani pārsteidza Rīgas Trieciena sliktā sezonas beigu daļa. Trieciens tika uzskatīta par vienu no ticamākajiem pretendentiem uz kausu un ticu, ka tā ir vēl joprojām, bet šo prieku Rīgas komandai var liegt Oslo, Tamperes vai Bauskas komandas, kas tāpat kā Rīga ir iekļuvušas play - off izcīņā. Mani ļoti pārsteidza arī Wild Cats sniegums, kuri no pēdējās vietas sezonas sākumā, tagad ir pirmajā vietā. Wild Cats sniegums ir neaprakstāms, viņi uzvarēja gandrīz visas komandas pēdējajos divos apļos, viņus apturēja Ledlauži, kuri Oslo pieveica ar 2:1. Visi nenovērtēja Ledlaužu spēku un viņi par to atriebās. Cik atceros, tad savus pirmos vārtus guvu pret Triecienu, bet diemžēl tā spēle tika zaudēta. Tos vārtus es guvu mazākumā, pēc rupjas aizsargu un Skapja kļūdas. Mans spriedums par Ledlaužiem ir pozitīvs, viņi ir pierādījuši savu spēku. Redzēsim kā MUMS veiksies nākamsezon !!! Protams gribu būt vēl rezultatīvāks !!! Ja dzirdi ledu lūstot, tad zini LEDLAUŽI nāk !!!
Karlo
Karlo
Kārlis Rozentāls #30 (LW)
Kārlis Rozentāls #30 (LW)

Postu skaits : 70
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Aizpute, Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Zommers Sestdiena Novembris 02, 2013 9:53 am

Sezona jau rit uz pēdējam spēle. S1 spēlēju es Aizputes ledlaužos kas tolaik bijis Maskavas ''Lev,, tad nomainijās uz Aizputes ledgrauziem. Bet tagad jau ir Aizputes ledlauzi. S2 sezonu turpināju Rigss trieciena kas tolaik bija Monraelas trieciens. Tur spēlēju no S2 sakuma. Loti labi pavadu laiku treniņos un visas spēles. Sakuma kad atnācu uz šo klubu pārgāju uz pirmo mainu uzreiz. Atstāju Robertu Birkavu uz zemāku mainu. Un Lauri Prikuli pārcēla uz pirmo mainu kur es spēlēju. Esmu nopelnījis diez gan daudz punktus man tā vismaz šķiet. Ir vairāk ka pagājušo sezonu. Mani mērķi ir lieli. Gribu sasniegt neiespējamo. Gribu būt tā ka zvaigzne play off. Būšu es loti trenējies prieks šī play off. Es ari gribu pacelt Rīgu play off laika uz finālu. Domāju ka play off uzvarēs mūsu Rīgas trieciens vai ari Oslo wild cats. Sajūtas ir labas pirms play off. Es domāju ka es spēlēju dzīvespriecīga komanda ar labu humoru. Pastastisu sīkāk par Rīgas triecienu un play off. Rīgas trieciens ir latviešu komanda kas kādreiz bija monraela. Viņa jau spēle divas sezonas. S1 nebija tik spēcīga ka šo sezonā S2. S2 sezona komanda ir nolēmuši būt stiprāka tā varētu teikt. Kad es atnācu tad mani uzreiz pirmajā maina. Sakuma uzvarēja bet pēc tam zaudēja. Sakuma bija un vartijas pa pirmo vietu. Bet pēc  tam jau bija pēdēja vieta. Jau 4. novembri gaidāmas pirmās play off spēles. Tagad jau ari ir beigušas visa liela sezona. Un esam trešā vieta. Bet mēs par to nebēdājamies tik traki, jo esam play off. Play off mums jaspele pret Tamperes Wolves. Kas bija S1 sezona pirmā vieta un ari kausa ieguvēji. Bet šo sezona viņiem iet drusku sliktāk nekā pagājuša sezona. Play off otrais paris ir Oslo Wild Cats vs Bauskas Lūsi. S2 sezona varbūt būs cits kausu ieguvējs. Mūsējā komanda ir gatava uz play off.
Zommers
Zommers
Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/

Postu skaits : 1554

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by The Number 1 Pirmdiena Novembris 04, 2013 11:01 pm

Atjaunots saraksts
The Number 1
The Number 1