Intervija ar Talsu Lokomativ vārtussargu Ralfu Ozolu!
Lapa 1 no 1 • Share
Intervija ar Talsu Lokomativ vārtussargu Ralfu Ozolu!
Šodien man izdevās nointervēt Talsu Lokomativ vārtussargu Ralfu Ozolu! Ralfs bija labā garastāvoklī, kurš vārtussargs gan nebūtu pēc tāda snieguma, kādu viņš rādīja pēdējajā spēlē pret ''Ledlaužiem'', par to vairāk, lasiet intervijā!
Sveiks
-Labdien.
Kā tu esi iejuties komandā?
-Komandā esmu iejuties ļoti labi, un es domāju ka nakamajā sezonā turpināsies mana un Loko sadarbība.
Kādi ir tavi, un komandas mērķi sezonai?
-Nu tur nav ko domāt mans mērķis ir kļūt par vārtsargu #1, bet komandas mērķis ir iegūt kausu!
Daži pēc pirmajām spēlēm varētu noprast ka Lokomativ nav diezko spēcīgi, kas tev ir sakāms?
-Loko ir jauna komanda un tā vel tikai sāk veidot savu raksturu, ar ar pareizāku stratēģiju un atraktīvākiem spēletājiem uz sezonas beigām no Loko baidīsies visi!
Kāda bija sagatavošanās šai sezonai?
-Es sagatavojos šai sezonai ar sīviem treniņiem un augstākās klases aprīkojuma iegādi, tā dēļ nedaudz iebraucu mīnusos bet dzrīz būšu ārā no tiem!
Hokejistiem ir svarīgi ēst, un labi paēst, ko tu ēd ikdienā, un spēļu dienās?
-Iekdienā es ēdu kotleti dažādus salātu un vārītus kartupeļus, griķus, plovu vai makaronus, vai pupiņas:D un kaut ko saldajā, spēļu dienās vairāk vai mazāk to pašu, tikai 2 stundas pirms spēles neko neēdu.
Tavas domas, kas būs Lokomativ līderis?
-Nu jau par diezgan izteiktu līderi kļuvis Alens un es domāju ka sezonas laikā tas diži nemainīsies,
Vai ir kāds vārtussargs, ar kuru tu varētu salīdzināt sevi, spēles, stila ziņā?
-Es domāju ka vislīdzīgāk man spēlē Jānis Vītols.
Kāds noskaņojums Loko ģērbtuvē?
-Pēc pirmās uzvaras rodas sajūta ka mēs spējam kalns gāzt!
Ar kuru spēlētāju tu visvairāk esi sadraudzējies?
-Šķiet ka visvairāk sadraudzējies esmu ar Alenu.
Pēdējajā spēlē pret Aizputi tu tiki galā ar 45 metieniem, kļuvi par spēles pirmo zvaigzni, tas tev dos turpmāk pārliecību?
-Protams! Jebkurš spēlētājs pēc labi spēlētas spēles ir gatavs turpmāk vinnēt jebkuru pretinieku!
Ko domā par nākamo spēli?
-Esmu nedaudz satraukts, tā ir jābūt, tikai muļķis nesatraucas, bet kā var saprast pēc iepriekšējās atbildes esmu tai gatavs!
Nu labi paldies par interviju, veiksmi nākamajās spēlēs!
Tev arī. :DUzredzēšanos!
(Visu naudu par interviju Ralfam!)
Sveiks
-Labdien.
Kā tu esi iejuties komandā?
-Komandā esmu iejuties ļoti labi, un es domāju ka nakamajā sezonā turpināsies mana un Loko sadarbība.
Kādi ir tavi, un komandas mērķi sezonai?
-Nu tur nav ko domāt mans mērķis ir kļūt par vārtsargu #1, bet komandas mērķis ir iegūt kausu!
Daži pēc pirmajām spēlēm varētu noprast ka Lokomativ nav diezko spēcīgi, kas tev ir sakāms?
-Loko ir jauna komanda un tā vel tikai sāk veidot savu raksturu, ar ar pareizāku stratēģiju un atraktīvākiem spēletājiem uz sezonas beigām no Loko baidīsies visi!
Kāda bija sagatavošanās šai sezonai?
-Es sagatavojos šai sezonai ar sīviem treniņiem un augstākās klases aprīkojuma iegādi, tā dēļ nedaudz iebraucu mīnusos bet dzrīz būšu ārā no tiem!
Hokejistiem ir svarīgi ēst, un labi paēst, ko tu ēd ikdienā, un spēļu dienās?
-Iekdienā es ēdu kotleti dažādus salātu un vārītus kartupeļus, griķus, plovu vai makaronus, vai pupiņas:D un kaut ko saldajā, spēļu dienās vairāk vai mazāk to pašu, tikai 2 stundas pirms spēles neko neēdu.
Tavas domas, kas būs Lokomativ līderis?
-Nu jau par diezgan izteiktu līderi kļuvis Alens un es domāju ka sezonas laikā tas diži nemainīsies,
Vai ir kāds vārtussargs, ar kuru tu varētu salīdzināt sevi, spēles, stila ziņā?
-Es domāju ka vislīdzīgāk man spēlē Jānis Vītols.
Kāds noskaņojums Loko ģērbtuvē?
-Pēc pirmās uzvaras rodas sajūta ka mēs spējam kalns gāzt!
Ar kuru spēlētāju tu visvairāk esi sadraudzējies?
-Šķiet ka visvairāk sadraudzējies esmu ar Alenu.
Pēdējajā spēlē pret Aizputi tu tiki galā ar 45 metieniem, kļuvi par spēles pirmo zvaigzni, tas tev dos turpmāk pārliecību?
-Protams! Jebkurš spēlētājs pēc labi spēlētas spēles ir gatavs turpmāk vinnēt jebkuru pretinieku!
Ko domā par nākamo spēli?
-Esmu nedaudz satraukts, tā ir jābūt, tikai muļķis nesatraucas, bet kā var saprast pēc iepriekšējās atbildes esmu tai gatavs!
Nu labi paldies par interviju, veiksmi nākamajās spēlēs!
Tev arī. :DUzredzēšanos!
(Visu naudu par interviju Ralfam!)
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Re: Intervija ar Talsu Lokomativ vārtussargu Ralfu Ozolu!
Laba intervija !!
PS. Nedaudz izcēlu to pēdējo rindu iekavās , tas tā ,lai mēs vērtētāji nepalaižam garām ... pārējiem turpmāk arī lūgums izcelt naudas dalīšanu ,ja nauda pienākas kādam citam nevis darba publicistam , vai arī darbam ir vairāki autori ,tad arī !
PS. Nedaudz izcēlu to pēdējo rindu iekavās , tas tā ,lai mēs vērtētāji nepalaižam garām ... pārējiem turpmāk arī lūgums izcelt naudas dalīšanu ,ja nauda pienākas kādam citam nevis darba publicistam , vai arī darbam ir vairāki autori ,tad arī !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Forši, neviens neiesaista šādas bildes, bet šis atkal kaut kas jauns
Paldies! Gan pa naudu, gan pa sigiem!
BIG BOSS- Keat Karlsen #19 (LW)
- Postu skaits : 1731
Vecums : 23
Similar topics
» Talsu Lokomativ viesojas studijā [Audio-intervija]
» Ekskluzīva intervija ar Talsu Lokomativ galveno treneri.
» Talsu ''Lokomativ'' [ S-5 ]
» Talsu Lokomativ S3 treniņnometne.
» Talsu Lokomativ S3 prezentācija
» Ekskluzīva intervija ar Talsu Lokomativ galveno treneri.
» Talsu ''Lokomativ'' [ S-5 ]
» Talsu Lokomativ S3 treniņnometne.
» Talsu Lokomativ S3 prezentācija
Lapa 1 no 1