Vienādas IP
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Vienādas IP
Ir redzēts ka pēdējā laikā pieteikušies spēlētāji kuriem ir vienāds IP ar jau esošajiem lietotājiem, un pie uzaucinātāja tieši tas pats lietotājs ir bijis rakstīts. Protams no IP kuras ir bijušas vienādas ir uzrakstīti tikai daži komentāri esošajiem lietotājiem, tāpēc nekādi sodi nesekos, jo tā var būt arī kāda publiska vieta. Bet turpmāk, visiem uzaicinātajiem spēlētājiem ir jāraksta no tādas IP no kuras uzaicinātājs ir rakstījis ne vairāk kā 3 komentārus. Tie kuri būs reģistrējušies no vienas IP, bet nebūs nekādu pierādijumu par viltus profiliem, līdz ar to arī nebūs soda, nevarēs saņemt TP no referāļu akcijas par attiecīgo spēlētāju.
Re: Vienādas IP
Kur tu tur redzēji Daugavu ??
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Tam ķīlis, es, snickers oozo#8 grim_repair esam no vienas skolas. Skolā ir brīvs wifi, tādēļ gan jau 1 ip . ķīlis mans klasesbiedrs un es viņam palīdzēju piereģistrēties. Noteikti pateikšu lai vviņš šeit šo apstiprina.
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Nav runa par to kur tu atrodies pēc IP, bet gan pēc pašas IP, ja cipari ir vienādi tātad tā ir viena IPKRisTiNs rakstīja:Tās IP nekam neder, jo es multigaminga iegāju un mana atrašanās vieta bija Daugava
Mums skolā arī wifi bezmaksas, un vēl draugi jau ciemos arī nākThe Number 1 rakstīja:Nav runa par to kur tu atrodies pēc IP, bet gan pēc pašas IP, ja cipari ir vienādi tātad tā ir viena IPKRisTiNs rakstīja:Tās IP nekam neder, jo es multigaminga iegāju un mana atrašanās vieta bija Daugava
Tad kāpēc tie tavi draugi no sava PC nevar piereģistrēties?KRisTiNs rakstīja:Mums skolā arī wifi bezmaksas, un vēl draugi jau ciemos arī nākThe Number 1 rakstīja:Nav runa par to kur tu atrodies pēc IP, bet gan pēc pašas IP, ja cipari ir vienādi tātad tā ir viena IPKRisTiNs rakstīja:Tās IP nekam neder, jo es multigaminga iegāju un mana atrašanās vieta bija Daugava
Nu c'mon, tas jau sāk izklausīties aizdomīgi.
Nemācēt piereģistrēties, nevajag, mūsdienu jaunatne ne tikai to māk.
hulkman- Ričards Gaļickis #8 (RW) (Scout)
- Postu skaits : 1459
Vecums : 26
Vairākiem esmu skaidrojis kas un kā un viņi saprata, bet citiem nepielec un nemaz nebāžos virsū.
Nu ja nemāk piereģistrēties tad arī nemācēs neko šeit darīt, un no spēlētājiem kuri piereģistrējas un vairāk neiet šeit nav gandrīz nekādas jēgas, tikai skaita pēc un lai Tu dabūtu sev pāris TP.KRisTiNs rakstīja:Nemāk, tur tā ģēle
+++The Number 1 rakstīja:Nu ja nemāk piereģistrēties tad arī nemācēs neko šeit darīt, un no spēlētājiem kuri piereģistrējas un vairāk neiet šeit nav gandrīz nekādas jēgas, tikai skaita pēc un lai Tu dabūtu sev pāris TP.KRisTiNs rakstīja:Nemāk, tur tā ģēle
Mūsdienu jaunatne ir īsti hakeri !! bet tie ,kas neprot piereģistrēties ,tad trūkst vārdu ... pat bērnudārzā ejošie māk piereģistrēties ... ja nu vienīgi - ja nu vienīgi viņiem nav saskares ar datoru un skolā basto informātikas stundas !!hulkman rakstīja:Nu c'mon, tas jau sāk izklausīties aizdomīgi.
Cik esmu dzirdējis ,tad tagad jau mazās klasēs māca iepazīt datorus , ne tā kā manā laikā , kad tikai 9. klasē vienreiz nedēļā kaut ko pamācīja , līdz nākamai nedēļai jau viss bij aizmirsies ... pat datoru izslēgt nemācēju ,lai izslēgtu es viņus uzkāru tā ,ka allaž nācās saukt meistarus , bij ar vienreiz,kad kaut kā pilnu desktopu ar kailām bildēm biju dabūjis tur veselu čupu ,lai gan toreiz biju tikai f1 lapā iegājis , tagad varu tikai pasmieties , bet tad smiekli nenāca !!
Pilnīgi piekrītu ja nemāk piereģistrēties tad tiešām nav saskares ar datoru. Es pagāšgad tā normāli iemācījos programmēt vairākās valodās, veidot bināros pielikumus un dažādus skriptus. Nebij informātikā ko darīt uzlauzu skolotāja(admin) kompi un palaidu labus slaidus.
BIG BOSS- Keat Karlsen #19 (LW)
- Postu skaits : 1731
Vecums : 23
Sēžu wifi no skolas
Ķīlis- Antons Snaiperis #44 (D)
- Postu skaits : 32
Mana dzīvesbiedre un draudzene.
Dzīvojam savā dzīvoklīti divatā vien, bez mājdzivniekiem, tādēļ arī ip sakritīs, tomēr laptopi katram savs.
Pirms atļāvos te viņu aicināt, pakonsultējos ar vienu no adminiem un pavaicāju, vai drīkstu.
Dzīvojam savā dzīvoklīti divatā vien, bez mājdzivniekiem, tādēļ arī ip sakritīs, tomēr laptopi katram savs.
Pirms atļāvos te viņu aicināt, pakonsultējos ar vienu no adminiem un pavaicāju, vai drīkstu.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Nezinu vai te tas jāraksta , bet IP var sakrist ar šiem cilvēkiem :
Keisuhe Tehurati (Wolwes) - brālēns (bieži viesojos pie viņa , viņš pie manis)
Nicklas Warkstrom (Ērgļi) - brālis (Gan jau sapratāt) ;D
Keisuhe Tehurati (Wolwes) - brālēns (bieži viesojos pie viņa , viņš pie manis)
Nicklas Warkstrom (Ērgļi) - brālis (Gan jau sapratāt) ;D
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Andris Mērglis /Heelijs/ reģistrējās ar manu ip, un viņš mēdz ienākt no mana pc/aizvēstures. Kā arī, es mēdzu ieiet no viņa telefona, tapēc mums diezgan bieži sakrīt ip.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Maus rakstīja:Andris Mērglis /Heelijs/ reģistrējās ar manu ip, un viņš mēdz ienākt no mana pc/aizvēstures. Kā arī, es mēdzu ieiet no viņa telefona, tapēc mums diezgan bieži sakrīt ip.
Mērglis sen nav manīts.
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Es viņu laikam pierunāju, šā būs aktīvs.DoUbLeD rakstīja:Maus rakstīja:Andris Mērglis /Heelijs/ reģistrējās ar manu ip, un viņš mēdz ienākt no mana pc/aizvēstures. Kā arī, es mēdzu ieiet no viņa telefona, tapēc mums diezgan bieži sakrīt ip.
Mērglis sen nav manīts.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Ar tām IP ir kā ir. Piem. šis http://prntscr.com/4o8qis
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
Aha, es nesen skatījos, no kādiem IP es esmu rakstījis un to tur bija ļoooooti daudz.Sumbrs rakstīja:Ar tām IP ir kā ir. Piem. šis http://prntscr.com/4o8qis
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Ko man teikt? http://prntscr.com/4ob6ypDoUbLeD rakstīja:Aha, es nesen skatījos, no kādiem IP es esmu rakstījis un to tur bija ļoooooti daudz.Sumbrs rakstīja:Ar tām IP ir kā ir. Piem. šis http://prntscr.com/4o8qis
BIG BOSS- Keat Karlsen #19 (LW)
- Postu skaits : 1731
BIG BOSS rakstīja:Ko man teikt? http://prntscr.com/4ob6ypDoUbLeD rakstīja:Aha, es nesen skatījos, no kādiem IP es esmu rakstījis un to tur bija ļoooooti daudz.Sumbrs rakstīja:Ar tām IP ir kā ir. Piem. šis http://prntscr.com/4o8qis
- Tas nav nekas daudz.:
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2