Gigabyte Gsmart Aku A1
Lapa 2 no 3 • Share
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Re: Gigabyte Gsmart Aku A1
Man jau 10 mēnešus krimināladbildība.Domājat es visu laiku dīkā stāvu!?? Mekā ,man ir savi čomi mentos...tik kušs es nekā nēsmu teicisvairogs rakstīja:Tieši tā ,laiks beigt visatļautību !
Zīdaiņiem ar konfentes tev būs jābeidz zagt !!
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Viss es esmu no mentiem speciāli iefiltrējos šeit lai tevi izsekotu.san4o_ rakstīja:Man jau 10 mēnešus krimināladbildība.Domājat es visu laiku dīkā stāvu!?? Mekā ,man ir savi čomi mentos...tik kušs es nekā nēsmu teicisvairogs rakstīja:Tieši tā ,laiks beigt visatļautību !
Tikai pasaki savu adresi, vai arī admini pasalat viņa ip adresi.
BIG BOSS- Keat Karlsen #19 (LW)
- Postu skaits : 1731
Vecums : 23
Es zūdu miglā....
Ir jau labs raksts, tikai šī ir hokeja līga, un rakstus arī par šo tēmu vajadzētu arī rakstīt nevis par savu telefonu, to tu vari beztēmā ierakstīt ja gribi parādīt savu telefonu citiem.
Kāda neraža !! zaglis iekrita !BIG BOSS rakstīja:Viss es esmu no mentiem speciāli iefiltrējos šeit lai tevi izsekotu.san4o_ rakstīja:Man jau 10 mēnešus krimināladbildība.Domājat es visu laiku dīkā stāvu!?? Mekā ,man ir savi čomi mentos...tik kušs es nekā nēsmu teicisvairogs rakstīja:Tieši tā ,laiks beigt visatļautību !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
San4o man tēma arī ir izraisījusi plašas diskusijas uz 3+ lapām.
Labi, labi nākamreiz centīšos par hokeja tēmu.The Number 1 rakstīja:Ir jau labs raksts, tikai šī ir hokeja līga, un rakstus arī par šo tēmu vajadzētu arī rakstīt nevis par savu telefonu, to tu vari beztēmā ierakstīt ja gribi parādīt savu telefonu citiem.
Pateictyies manam zagla spejam.BIG BOSS rakstīja:San4o man tēma arī ir izraisījusi plašas diskusijas uz 3+ lapām.
Policista kungi,es taā vairs nedarīsuvairogs rakstīja:Kāda neraža !! zaglis iekrita !BIG BOSS rakstīja:Viss es esmu no mentiem speciāli iefiltrējos šeit lai tevi izsekotu.san4o_ rakstīja:Man jau 10 mēnešus krimināladbildība.Domājat es visu laiku dīkā stāvu!?? Mekā ,man ir savi čomi mentos...tik kušs es nekā nēsmu teicisvairogs rakstīja:Tieši tā ,laiks beigt visatļautību !
Vai par pus m palaidīsiet vaļā
Jau pateicos.san4o_ rakstīja:Pateictyies manam zagla spejam.BIG BOSS rakstīja:San4o man tēma arī ir izraisījusi plašas diskusijas uz 3+ lapām.
Utji putji kas paar bērniņu žēl likt izolātorā kur nu vel cietumā.san4o_ rakstīja:Policista kungi,es taā vairs nedarīsuvairogs rakstīja:Kāda neraža !! zaglis iekrita !BIG BOSS rakstīja:Viss es esmu no mentiem speciāli iefiltrējos šeit lai tevi izsekotu.san4o_ rakstīja:Man jau 10 mēnešus krimināladbildība.Domājat es visu laiku dīkā stāvu!?? Mekā ,man ir savi čomi mentos...tik kušs es nekā nēsmu teicisvairogs rakstīja:Tieši tā ,laiks beigt visatļautību !
Šoreiz izspruksi cauri sveikā bet vairs tā nedari.
Pasaki tikai savu sabiedroto vārdus.
Bērniņ?!? tie bija-tas loko jaunais vartsargs,ne margeris ,bet tas otrs.Neatceros ka sauca.Un tas čalis no vilkiem kalebs laikam.BIG BOSS rakstīja:Utji putji kas paar bērniņu žēl likt izolātorā kur nu vel cietumā.san4o_ rakstīja:Policista kungi,es taā vairs nedarīsuvairogs rakstīja:Kāda neraža !! zaglis iekrita !BIG BOSS rakstīja:Viss es esmu no mentiem speciāli iefiltrējos šeit lai tevi izsekotu.san4o_ rakstīja:Man jau 10 mēnešus krimināladbildība.Domājat es visu laiku dīkā stāvu!?? Mekā ,man ir savi čomi mentos...tik kušs es nekā nēsmu teicisvairogs rakstīja:Tieši tā ,laiks beigt visatļautību !
Bērniņ?!? tie bija-tas loko jaunais vartsargs,ne margeris ,bet tas otrs.Neatceros ka sauca.Un tas čalis no vilkiem kalebs laikam.BIG BOSS rakstīja:Utji putji kas paar bērniņu žēl likt izolātorā kur nu vel cietumā.san4o_ rakstīja:Policista kungi,es taā vairs nedarīsuvairogs rakstīja:Kāda neraža !! zaglis iekrita !BIG BOSS rakstīja:Viss es esmu no mentiem speciāli iefiltrējos šeit lai tevi izsekotu.san4o_ rakstīja:Man jau 10 mēnešus krimināladbildība.Domājat es visu laiku dīkā stāvu!?? Mekā ,man ir savi čomi mentos...tik kušs es nekā nēsmu teicisvairogs rakstīja:Tieši tā ,laiks beigt visatļautību !
Iekriti gan pasaki īstos vārdus jo ar tevi es neesmu zadzis un kalebs ar tevi arī ne.san4o_ rakstīja:Bērniņ?!? :Dtie bija-tas loko jaunais vartsargs,ne margeris ,bet tas otrs.Neatceros ka sauca.Un tas čalis no vilkiem kalebs laikam.BIG BOSS rakstīja:Utji putji kas paar bērniņu žēl likt izolātorā kur nu vel cietumā.san4o_ rakstīja:Policista kungi,es taā vairs nedarīsuvairogs rakstīja:Kāda neraža !! zaglis iekrita !BIG BOSS rakstīja:Viss es esmu no mentiem speciāli iefiltrējos šeit lai tevi izsekotu.san4o_ rakstīja:Man jau 10 mēnešus krimināladbildība.Domājat es visu laiku dīkā stāvu!?? Mekā ,man ir savi čomi mentos...tik kušs es nekā nēsmu teicisvairogs rakstīja:Tieši tā ,laiks beigt visatļautību !
Jā jā ,neliedzieties....BIG BOSS rakstīja:Iekriti gan pasaki īstos vārdus jo ar tevi es neesmu zadzis un kalebs ar tevi arī ne.san4o_ rakstīja:Bērniņ?!? :Dtie bija-tas loko jaunais vartsargs,ne margeris ,bet tas otrs.Neatceros ka sauca.Un tas čalis no vilkiem kalebs laikam.BIG BOSS rakstīja:Utji putji kas paar bērniņu žēl likt izolātorā kur nu vel cietumā.san4o_ rakstīja:Policista kungi,es taā vairs nedarīsuvairogs rakstīja:Kāda neraža !! zaglis iekrita !BIG BOSS rakstīja:Viss es esmu no mentiem speciāli iefiltrējos šeit lai tevi izsekotu.san4o_ rakstīja:Man jau 10 mēnešus krimināladbildība.Domājat es visu laiku dīkā stāvu!?? Mekā ,man ir savi čomi mentos...tik kušs es nekā nēsmu teicisvairogs rakstīja:Tieši tā ,laiks beigt visatļautību !
Mani avoti ziņo ka jūs visi lūši esat kā viena liela banda, ta kā tūlīt sūtīšu S.W.A.T. jums virsū un tu nebūsi izņēmums.san4o_ rakstīja:Jā jā ,neliedzieties....BIG BOSS rakstīja:Iekriti gan pasaki īstos vārdus jo ar tevi es neesmu zadzis un kalebs ar tevi arī ne.san4o_ rakstīja:Bērniņ?!? :Dtie bija-tas loko jaunais vartsargs,ne margeris ,bet tas otrs.Neatceros ka sauca.Un tas čalis no vilkiem kalebs laikam.BIG BOSS rakstīja:Utji putji kas paar bērniņu žēl likt izolātorā kur nu vel cietumā.san4o_ rakstīja:Policista kungi,es taā vairs nedarīsuvairogs rakstīja:Kāda neraža !! zaglis iekrita !BIG BOSS rakstīja:Viss es esmu no mentiem speciāli iefiltrējos šeit lai tevi izsekotu.san4o_ rakstīja:Man jau 10 mēnešus krimināladbildība.Domājat es visu laiku dīkā stāvu!?? Mekā ,man ir savi čomi mentos...tik kušs es nekā nēsmu teicisvairogs rakstīja:Tieši tā ,laiks beigt visatļautību !
Mēs esam nēsam banda!mēs esam mafias klans takā labāk nekasiesBIG BOSS rakstīja:Mani avoti ziņo ka jūs visi lūši esat kā viena liela banda, ta kā tūlīt sūtīšu S.W.A.T. jums virsū un tu nebūsi izņēmums.san4o_ rakstīja:Jā jā ,neliedzieties....BIG BOSS rakstīja:Iekriti gan pasaki īstos vārdus jo ar tevi es neesmu zadzis un kalebs ar tevi arī ne.san4o_ rakstīja:Bērniņ?!? :Dtie bija-tas loko jaunais vartsargs,ne margeris ,bet tas otrs.Neatceros ka sauca.Un tas čalis no vilkiem kalebs laikam.BIG BOSS rakstīja:Utji putji kas paar bērniņu žēl likt izolātorā kur nu vel cietumā.san4o_ rakstīja:Policista kungi,es taā vairs nedarīsuvairogs rakstīja:Kāda neraža !! zaglis iekrita !BIG BOSS rakstīja:Viss es esmu no mentiem speciāli iefiltrējos šeit lai tevi izsekotu.san4o_ rakstīja:Man jau 10 mēnešus krimināladbildība.Domājat es visu laiku dīkā stāvu!?? Mekā ,man ir savi čomi mentos...tik kušs es nekā nēsmu teicisvairogs rakstīja:Tieši tā ,laiks beigt visatļautību !
Man vienalga man privāta dzelzs vīru armija mani ieskaitot, takā pats labāk nekasies.san4o_ rakstīja:Mēs esam nēsam banda!mēs esam mafias klans ;)takā labāk nekasiesBIG BOSS rakstīja:Mani avoti ziņo ka jūs visi lūši esat kā viena liela banda, ta kā tūlīt sūtīšu S.W.A.T. jums virsū un tu nebūsi izņēmums.san4o_ rakstīja:Jā jā ,neliedzieties....BIG BOSS rakstīja:Iekriti gan pasaki īstos vārdus jo ar tevi es neesmu zadzis un kalebs ar tevi arī ne.san4o_ rakstīja:Bērniņ?!? :Dtie bija-tas loko jaunais vartsargs,ne margeris ,bet tas otrs.Neatceros ka sauca.Un tas čalis no vilkiem kalebs laikam.BIG BOSS rakstīja:Utji putji kas paar bērniņu žēl likt izolātorā kur nu vel cietumā.san4o_ rakstīja:Policista kungi,es taā vairs nedarīsuvairogs rakstīja:Kāda neraža !! zaglis iekrita !BIG BOSS rakstīja:Viss es esmu no mentiem speciāli iefiltrējos šeit lai tevi izsekotu.san4o_ rakstīja:Man jau 10 mēnešus krimināladbildība.Domājat es visu laiku dīkā stāvu!?? Mekā ,man ir savi čomi mentos...tik kušs es nekā nēsmu teicisvairogs rakstīja:Tieši tā ,laiks beigt visatļautību !
Un ?! Jānis ar savu rozā nūju un Bībera masku viens visus apsitīs!Parējiem nemaz nevajadzēs iejaukties!BIG BOSS rakstīja:Man vienalga man privāta dzelzs vīru armija mani ieskaitot, takā pats labāk nekasies.san4o_ rakstīja:Mēs esam nēsam banda!mēs esam mafias klans ;)takā labāk nekasiesBIG BOSS rakstīja:Mani avoti ziņo ka jūs visi lūši esat kā viena liela banda, ta kā tūlīt sūtīšu S.W.A.T. jums virsū un tu nebūsi izņēmums.san4o_ rakstīja:Jā jā ,neliedzieties....BIG BOSS rakstīja:Iekriti gan pasaki īstos vārdus jo ar tevi es neesmu zadzis un kalebs ar tevi arī ne.san4o_ rakstīja:Bērniņ?!? :Dtie bija-tas loko jaunais vartsargs,ne margeris ,bet tas otrs.Neatceros ka sauca.Un tas čalis no vilkiem kalebs laikam.BIG BOSS rakstīja:Utji putji kas paar bērniņu žēl likt izolātorā kur nu vel cietumā.san4o_ rakstīja:Policista kungi,es taā vairs nedarīsuvairogs rakstīja:Kāda neraža !! zaglis iekrita !BIG BOSS rakstīja:Viss es esmu no mentiem speciāli iefiltrējos šeit lai tevi izsekotu.san4o_ rakstīja:Man jau 10 mēnešus krimināladbildība.Domājat es visu laiku dīkā stāvu!?? Mekā ,man ir savi čomi mentos...tik kušs es nekā nēsmu teicisvairogs rakstīja:Tieši tā ,laiks beigt visatļautību !
Kapēc? Mēs vismaz runājam par tēmu atšķirībā no tevis.Snickers99 rakstīja:Labāk pārvācieties uz Beztēmu !
Neizskatās gan , kā mafijas klani var būt saistīti ar telefonu ? :OBIG BOSS rakstīja:Kapēc? Mēs vismaz runājam par tēmu atšķirībā no tevis.Snickers99 rakstīja:Labāk pārvācieties uz Beztēmu !
san4o_ rakstīja:Un ?! Jānis ar savu rozā nūju un Bībera masku viens visus apsitīs!Parējiem nemaz nevajadzēs iejaukties!BIG BOSS rakstīja:Man vienalga man privāta dzelzs vīru armija mani ieskaitot, takā pats labāk nekasies.san4o_ rakstīja:Mēs esam nēsam banda!mēs esam mafias klans ;)takā labāk nekasiesBIG BOSS rakstīja:Mani avoti ziņo ka jūs visi lūši esat kā viena liela banda, ta kā tūlīt sūtīšu S.W.A.T. jums virsū un tu nebūsi izņēmums.san4o_ rakstīja:Jā jā ,neliedzieties....BIG BOSS rakstīja:Iekriti gan pasaki īstos vārdus jo ar tevi es neesmu zadzis un kalebs ar tevi arī ne.san4o_ rakstīja:Bērniņ?!? :Dtie bija-tas loko jaunais vartsargs,ne margeris ,bet tas otrs.Neatceros ka sauca.Un tas čalis no vilkiem kalebs laikam.BIG BOSS rakstīja:Utji putji kas paar bērniņu žēl likt izolātorā kur nu vel cietumā.san4o_ rakstīja:Policista kungi,es taā vairs nedarīsuvairogs rakstīja:Kāda neraža !! zaglis iekrita !BIG BOSS rakstīja:Viss es esmu no mentiem speciāli iefiltrējos šeit lai tevi izsekotu.san4o_ rakstīja:Man jau 10 mēnešus krimināladbildība.Domājat es visu laiku dīkā stāvu!?? Mekā ,man ir savi čomi mentos...tik kušs es nekā nēsmu teicisvairogs rakstīja:Tieši tā ,laiks beigt visatļautību !
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Lapa 2 no 3