S9 TPU #4

Lapa 2 no 2 Previous  1, 2

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

Cik vārdus vajadzētu par 8TP?

S9 TPU #4 - Page 2 Vote_lcap50%S9 TPU #4 - Page 2 Vote_rcap 50% 
[ 9 ]
S9 TPU #4 - Page 2 Vote_lcap22%S9 TPU #4 - Page 2 Vote_rcap 22% 
[ 4 ]
S9 TPU #4 - Page 2 Vote_lcap28%S9 TPU #4 - Page 2 Vote_rcap 28% 
[ 5 ]

Kopā Balsis : 18

Poll closed

S9 TPU #4 - Page 2 Empty Re: S9 TPU #4

Post by aumicc83 Pirmdiena Jūlijs 13, 2015 9:43 am

bump
Atjaunots!
aumicc83
aumicc83
Reinis Aumeisters (LW) #81

Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by aumicc83 Pirmdiena Jūlijs 13, 2015 9:54 am

GOAL GOAL GOAL GOAL GOAL GOAL GOAL GOAL GOAL GOAL GOAL GOAL
LSHL S10 drafts vairs nav aiz kalniem, un jaunie prospekti meklē jau savas jaunās komandas un jaunos karjeras ceļus. Šoreiz es prognozēšu pirmos desmit pikus, jeb pirmos desmit hokejistus, kuri varētu tikt draftēri, tāpēc... varam sākt!

S9 TPU #4 - Page 2 2005

1.raunds 1.piks
Marc Andersen Knights
Ļoti talantīgs aizsargs, aktīvākais Knights rindās, taču turpat ir arī trešais brālis Sloth. Nācis no Amerikas, es ar viņu kopā spēlēju vienu pilnu sezonu nelielā Amerikas hokeja klubiņā, tad uz Latviju atlidoju spēlēt es, pēc sezonas, tieši uz draftu, pasaucu arī Andersenu un viņš priecīgs piekrita un tagad spēlē Knights rindās. Šī potenciālā aizsarga dotības ir ātrums, piespēles un cīņa pie apmalēm, kā jau aizsargam. Veiksmi, Marc.

1.raunds 2.piks
Alex Sloth Knights
Arī otrā LSHL S10 drafta izvēle varētu būt Knights hokejistiem, un pēc manām domām tas varētu būt trešais brālis Sloth. Ja pagājušā draftā bija vairāk uzbrucēji, tad šoreiz vairāk aizsargi. Tie, kas nezina, tad visi brāļi Sloth`i ir Somijas izcelsmes. Šis labās malas uzbrucējs savai komnadai varētu nest tādus labumus, kā daudz labumus, daudz smukus `sigus` tā sakot un arī aktivitāti, protams. Šī soma slepenie ieroči ir ātrums, ripas kontrole un arī izturība. Pēc pēdējās atjaunošanas, statos rādas 1 vārti un 2 rezultatīvas piespēles, bet tas bija pēc 6 aizvadītām spēlēm! Veiksmi!

1.raunds 3.piks
Ēriks Vilunas Milži
Pirmais, vismaz man pirmais, zināmais lietuvietis iekš LSHL vides. Ļoti aktīvs aizsargs, dod ļoti daudz Milzu komandai, jo viņš ir komandas vilcējs, kopš aktivitātē pamatīgi ir krities Ingus Pētersons. Viņa iespējas ir neizmērojamas, jo aizsargs godam, un ļoti aktīvs. Par šo aizsargu uzzināju spēlē, kad mēs ( S4 Milži ) spēlējām pret tagadējiem Milžiem. Gandrīz nereāli tikt garām Ērikam. Ērika trumpji ir cīņa pie apmalēm, agresivitāte, un kaušanās ( ne dūru vicināšana, bet sitoties par ripu ) . Veiksmi, Ērik!

1.raunds 4.piks
Atte AnrikainenMilži
Slavenā Antti Anrikainen vārtsarga brālis, somu izcelsmes vadošais uzbrucējs un galu galā, topošā zvaizne. Formas numurs #4, spēlē kreisajā malā. Vairums jau zina, ka uz viņu nav draftā vērts skatīties, jo viņš par visu spīti centīsies tikt brāļa komandā,- Meteorā, un brālis vēlas tāpat. Visvairāk Atte ir attīstījis uzrāvienu, ripas kontroli un metiena precizitāti.

1.raunds 5.piks
Divus MasCarpone Milži
Teikšu godīgi, labi, ka draftā būs tik daudz aizsargi, jo tā ir problēma daudziem klubiem. Jebkurā gadījumā, arī šo Itāli es pazīstu, jo agrāk kopā bijām vienā treniņnometnē, kas bija kaut kur Itālijā. Šosezon Milžiem bija pastiprināta aizsardzības līnija, un varu jau tagad teikt, ka šis nebūs pēdējais aizsargs no Milžiem šajā listē. Ja piedāvās uzkauties, neatteiksies. MasCarpone stiprās puses ir uzrāviens, piespēles un cīņa pie apmalēm. Veiksmi!

1.raunds 6.piks
Tomass Mendez Heat
Ļoti labs hokejists, prognozēju viņam sesto piku, protams, ja komandai, kurai būs sestais piks, būs daudzi labās malas uzbrucēji, tad varbūt arī nebus tik augstu draftā, bet ir vairākas iespējas, viņš var tikt augstāk draftā, vai tieši zemāk. Arī šo hokejistu uz Latviju atsaucu es, taču par šo lietu ir gara runa. Mendez visvairāk ir attīstījis ātrumu, ripas kontroli un piespēļu precizitāti, jeb tās pašas piespēles.

1.raunds 7.piks
Mika Kalm Lauvas
Pagājušajā draftā, es tiku draftēts tieši ar šo piku. Starp citu, šis ir pirmais manis prognozētais Lauvas hokejists šajā sarakstā un vēl viens somu izcelsmes hokejists. Viņš sevi pieteikumā raksturoja, kā ļoti centīgu aizsargu, kas var spēlēt gan labajā, gan kreisajā malā un ir uzbrūkošs aizsargs. Viņa trumpji ir ātrums, agresivitāte un cīņa pie apmalēm, kā jau aizsargam. Teikšu, kā ir, šis aizsargs varētu būt arī viens no pirmajiem pikiem, jo šīs sezonas draftam, visi ir aptuveni līdzvērtīgi. Veiksmi!

1.raunds 8.piks
Simon Sieben Lauvas
Un te jau sākas tie, kuri vairs nav tik daudz aktīvi, un retāk trenējas, vai vispār to nedara. Labās malas uzbrucējs no Kanādas, kas spēlē, pagaidām, Lauvu komandā ar #16 numuru. Daudz par šo hokejistu nav, ko teikt, pamatus karjerai ielicis veiksmīgi, taču palicis neaktīvs. Sieben pēc pēdējās atjaunošanas statos, ir guvis 3 vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli, tas ir sešās spēlēs. Spēlējis adekvāti, bez noraidījumiem. Vairāk atstrādājis ātrumu, kā jau vairums hokejistu, balansu, un arī metiena precizitāti. Veiksmi arī Tev!

2.raunds 1.piks
Kurbads Stelle Milži
Es prognozēšu pirmās desmit izvēles, ne pirmos divus raundus, tāpēc šis ir pirms pēdējais hokejists, ko prognozēju. Paskatījos spēles, vada labu hokeju uz ledus, izskanēja medijos, ka rezultatīvs hokejists, pēdējās regulārās sezonas spēlēs komandu pamatīgi vilcis uz priekšu. Talantīgs latviešu hokejists, bet... pagaidām zudis viņa cīņas spars un aktivitāte no viņa puses ir strauji kritusies. Viņa stiprās puses ir ātrums, uzrāviens un metiena precizitāte.

2.raunds 2.piks
Lane Lemard Heat
Šis spēlētājs te ir tāpēc, jo atjaunoja davu dalību un aktivitāti līgā, citādi šo vietu būtu aizņēmis Jānis Grēvels no Knights ierindām! Šis aizsargs ir potrncionāls, aizpildījis pat prospektu anketas uz dažām komandām, izgājis treniņus un ir aktīvs, kas ir liels solis tam, lai viņu draftētu, taču... vai viņam uzticēsies un paturēs lielajā līgā vai spēkosies vēl vienu sezonu JHL komandā Heat? To redzēsim! Lemard satrenējis visvairāk ir piespēles, agresivitāti un cīņu pie apmalēm, kā jau aizsargs. Jebkurā gadījumā, veiksmi un paliec aktīvs.

Un šīs bija manas prognozes. Nezinu, cik labs es būtu, kā bukmeikers, bet es centos. Varbūt dažās vietās vajadzēja citus spēlētājus, bet uzskatu, ka viss ir kārtībā. Paldies par uzmanību un tiekamies jau nākamreiz!

Vārdu skaits:

S9 TPU #4 - Page 2 Panini-america-draft-dual1-e1340434221153
------------------------------------------------------------------

Kāds `zaļais` novērtējiet, lūdzu.
aumicc83
aumicc83

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kristz Pirmdiena Jūlijs 13, 2015 12:15 pm

Atjaunots!
Kristz
Kristz
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/

Postu skaits : 9829
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Aizpute/Saldus

http://www.draugiem.lv/user/1433985/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by aumicc83 Otrdiena Jūlijs 14, 2015 8:10 pm

Šis vēl ir spēkā! Smile
bump
aumicc83
aumicc83

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by aumicc83 Ceturtdiena Jūlijs 16, 2015 5:32 pm

bump anyone?
aumicc83
aumicc83

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kristz Piektdiena Jūlijs 17, 2015 12:44 pm

S9 TPU #4 - Page 2 Kqcbie5p5g4yuxz1twu7
Kristz
Kristz

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by aumicc83 Piektdiena Jūlijs 17, 2015 8:24 pm

bump
Atjaunots, un vēl pieejams pildīšanā!
aumicc83
aumicc83

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by nickname33 Svētdena Jūlijs 19, 2015 4:25 pm

Bez nekam nevajadzīga ievada...Mana drafta prognoze.

1. Marc Andersen -  Knights

Ja nekas īpašs nenotiks, tad 1. drafta izvēle tiks vai nu Oslo Wild Cats vai nu Liepājas Plēsoņas komandai. Es domāju, ka abām vienībām ir vajadzīgs labs aizsargs. Un Andersen ir tieši tas spēlētājs, kas var uzreiz izšaut LSHL līmenī. No sākuma viņš nebija īpaši aktīvs, bet tagad viņš pa īstam iejutās LSHL forumā un tagad viņam ir visas iespējas apstiprināt manu prognozi.

2. Ēriks Vilūnas -  Milži

Mazliet klusāks, bet joprojām solīds. Vēl viens aizsargs, tāpēc viņš ir tik augstu. Cik es zinu, tad viņam ir visvairāk sakrāto TP skaits (neesmu pārliecināts). Lai nu kā, pēc tā, ka Pētersons negaidīti aizlaidās prom no LSHL tieši Ēriks ir vadošais Milžu aizsargs un šī sezona ir pēdējā, kuru viņš pavada JHL līgā.

3. Mika Kalm -  Lauvas

Un jā, vēl viens aizsargs. Uz doto brīdi 3. drafta izvēle tiks vai nu Wild Cats vai nu Lūšiem/Pumām (vai kā tur viņus...). Abām komandām ir vajadzīgi labi aizsargi (jā, jā ,atkal). Tāpēc manā TOP 3 jūs neieraudzījāt nevienu uzbrucēju. Pagaidām labākais jaunietis no Lauvām, kurš ir pieteicies draftam. (Remi neskaitās, jo viņš automātiski iet uz Wolves). Un domāju, ka tā arī paliks, jo vairs neviens no Piebalgas nav aktīvs.

4. Tomass Mendez -  Heat  

Pirmais uzbrucējs. Jā, ir labāki uzbrucēji, nekā Tomass, bet dēļ dažam niansēm viņš būs diezgan augstu. Starp citu, viņš no nesena laika ir kļuvis pr atjaunotāju. Cerams, ka viņa aktivitāte nekur nepazudīs. Protams, ka viņš ir labākais jaunietis no Heat komandas, jo Lemard pamodās par vēlu, lai aizsniegties līdz Mendeza līmenim.

5. Atte Anrikainen - Milži

Pieņemsim, ka Meteors dabūs drafta 5. izvēli. Atte varētu būt augstāk, bet citu komandu ĢM vienkārši viņu laidīs garām priekš Krista. Tas pats ir noticis iepriekšējā draftā ar Gordie Sloth--->Fatsharks un es domāju, ka šeit būs tas pats variants.

6. Divus MasCarpone - Milži

Diezgan neparasts drafts - ļoti daudz labu aizsargu. Un te vēl viens. Pirmo reizi es lietotāju ''gazele'' es ieraudzīju Aumja izveidotajā basketbola līgā, laikam viņš no turienes uzzināja par LSHL. Vēl viens čalis, kas nav tik aktīvs forumā, bet tas netraucē viņam būt par vienu no Milžu labākajiem aizsargiem.

7. Raimis Ozolkalns -  Knights

Neko dižu es nevarēšu pateikt par viņu, vienīgais - viņš ir otrais labākais jaunietis-aizsargs aiz Andersena. Viņš pat bez naudas cenšas trenēties (kaut vai +2 TP no aktivitātes pārbaudes). Es domāju, ka viņam ir kaut ne cik laba nākotne, ja viņš turpinās censties.

8. Lane Lemard - Heat

Es jau esmu teicis, ka viņš pamodās pārāk vēlu, lai būtu par drafta favorītu. Bet nu labāk vēlu, nekā nekad. Tiesa, viņa pēdējais treniņš bija jūlija sākumā, bet es neteikšu, ka spēlētāji aiz viņa ir baigi aktīvāki (izņemot Alex Sloth). Cerams, ka viņš sāks aktīvāk trenēties.

9. Modris Blaumanis -  Milži

Vēl viens pus-aktīvais. Cik es zinu, viņš ir Dubultā D brālis (varbūt es kļūdos), tāpēc ir iespēja, ka viņš nekur nepazudīs. Vēl viens, kuram pietrūkst nauda, tāpēc viņš visu laiku ņem treniņus par 100k.

10. Kurbards Stelle -  Milži  

Šīs spēlētājs pat ir uzrakstījis sasveicināšanu, tāpēc viņš ir vēl viens jaunietis ar potenciālu. Godīgi sakot, spēlētāji, kas atrodas starp 7. un 12. vietu ir daudz vai maz līdzīgi pēc potenciāla, tāpēc nebrīnāties, ja Stelle tiks draftēts pirmajā raundā.

11. Jānis Rupucis -  Milži

Cik ne dīvaini, Henrijs joprojām apmeklē LSHL vietni. Es viņu esmu ielicis zemu, tāpēc, ka nav garantija, ka viņš atkal nebeigs karjeru, kā ir noticis ar Henriju Lērmi un J. Sargu. Bet nu veiksmi viņam.

12. Ivo Tomsons -  Milži

Domāju, ka viņu izvēlēsies Saldus Meteors komanda, jo viņš iespējams ir pazīstams ar Oskaru. Man visu laiku ir problēmas ar viņa spēlētāja atjaunošanu, jo viņš visu laiku dara kaut ko nepareizi. Varbūt tāpēc viņš ir palicis neaktīvāks? Varbūt tad Meteors atdzīvinās viņu?

13. Alex Sloth -  Knights

Gordie Sloth un Atte Anrikainen variants. Šo spēlētāju atdos Fathsarks komandai, tāpēc viņš ir tik zemu.

Godīgi sakot, tālāk vairs nav jēgas skatīties, jo nekas tur īpašs nav. Vienīgais spēlētājs, kas varētu būt interesants, ir vienīgais aktīvais starp vārtsargiem Jonathan Nilsson, kurš laikam tiks draftēts ar 14. kopēju numuru uz Bausku. Paldies par uzmanību.
nickname33
nickname33
Pim Pī Son (LW) #77
Pim Pī Son (LW) #77

Postu skaits : 1653

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by aumicc83 Svētdena Jūlijs 19, 2015 8:40 pm

bump
Atjaunots. Jebkurā gadījumā, varu pateikt jau tagad, ka nākamajos TPU būs citāds limits vārdu skaitam, redzēs, kāds, bet mainīsies!
aumicc83
aumicc83

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Alfijs Svētdena Jūlijs 19, 2015 8:44 pm

Šodien esmu šeit lai prognozētu šī gada drafta TOP 8 spēlētājus. Šogad labākie ir tieši aizsargi, tāpēc tiem kuriem aizsardzībā ir caurumi, drafts būs tieši priekš viņiem. Šis būs ļoti riskants drafts. Liks palauzīt galvas jebkuram ģenerālmenedžerim, ko nu vairs par to, sāksim runāt par draftu.

1# Round 1# Pick - Alex Sloth no Losandželosas Knights :Knights2:

Šis spēlētājs, varētu būt tas, kurš uzbrukumā pēc 2 gadiem varētu spridzināt. Viņš ir ļoti aktīvs, strādā ļoti cītīgi GFX sadaļā. Nu tad pieiesim tuvāk viņa prasmēm. Viņš ir ļoti labs augumā, tāpēc viņš var arī paspēlēt pie bortiem. Viņam ir ļoti labs, attīstīts plaukstas metiens. Kā arī viņš ir ļoti izturīgs, tātad viņš var spēlēt vienādā ritmā visu spēli, kas ne visiem ir. Viņš ir ļoti labs slidotājs, ātrs. Vienīgais, viņš var slidot taisni, bet ne straujas kustības. Tas varētu būt liels mīnuss, bet to varētu atrisināt. Vēl viņš lieliski piespēlē ripu. Viņš māk arī labi kontrolēt ripu, un pielietot ļoti labas māņu kustības. Regulāro sezonu es te nerakstīšu, jo tur nekas nav atjaunots. Takā veiksmi jaunajam censonim, lai veicas lielajā līgā, vēl play-off finālos, un protams draftā.

1# Round 2# Pick - Marc Andersen no Losandželosas Knights :Knights2:

Vēl viens ļoti perspektīvs spēlētājs no Losandželosas Knights. Uz šo spēlētāju varētu tēmēt, ļoti daudz komandu, jo īpaši tām komandām, kurām vajadzīgi aizsargi. Viņš ir ļoti aktīvs, un par viņu var būt droši, kad nevajadzēs dot pārāk daudz naudas, jo viņš pats simulē spēles, un nopelna sev naudu. Tālāk ķersimies protams pie viņa prasmēm. Netipiski aizsargam, viņš ir ļoti labs slidošanā, ātrāks par dažu labu uzbrucēju, un viņš ir ļoti masīvs, tāpēc pie bortiem ar viņu, būs ļoti grūti cīnīties. Viņš arī ir izturīgs spēlētājs, un ļoti labi piespēles dod. Tāpēc, var būt drošs, kad neizdarīs kļūmīgas piespēles, un nebūs pret uzbrukumi. Viņam nav spēcīgs šķēliens, bet viņš ir precīzs. Tas ir netipiski aizsargiem, parasti viņiem ir ļoti stipri, bet ne tik precīzi, bet šis aizsargs ir pretstats. Un protams, viņš ir ļoti agresīvs, un ir lielisks spēlētājs priekš mazākumiem, un tajā pašā laikā arī vairākumā. Viņš arī nebūs tas, kurš atļaus lai sit viņa komandas biedrus, viņš vienmēr būs tur kur, ir kādas neskaidrības. Viņš ir arī ļoti labs kapteinis, kurš var ļoti izlīdzēt komandai. Novēlam veiksmi Losandželosas Knights, un pašam Markam, jo viņam šī sezona, būs ļoti grūta. Jo sevi būs jāpierāda.

1# Round 3# Pick - Marcellin Rémi no Piebalgas Lauvām :Lauvas2:

Šis spēlētājs ir lielisks aizsargs. Presē ir nelielas nesaskaņas, bet tas nekas. Pirmais spēlētājs kurš nav no Losandželosas Knights. Šim aizsargam bija ļoti nopietna loma šajā komandā. Un nešaubos kad nopietna loma būs arī lielajā līgā. Viņš bija lielisks aizsardzībā, bet arī uzbrukumā. Tad nu ieskatīsimies kur viņš ir labs, kur ne tik. Viņš ir netipiski īss. Viņš ir ļoti labs aizsardzībā, neskatoties uz auguma parametriem. Bet tas nav nekas traks. Daudzi aizsargi ir īsāki. Viņš būs līdzīgs tādiem aizsargiem kā Thomas Miller un Curtis Crawford. Viņš māk ļoti labi kustēties pa ledu, tas ir ļoti labi. Slidošanas tehnika, viņam ir ļoti laba. Varbūt viņam nav tik labs balanss, bet viņš ļoti labi var padot piespēles, un viņš iztur lielas slodzes. Vēl viņš var būt tā teikt ''Spēles varonis'', ļoti labi var nostrādāt vajadzīgās epizodēs. Viņš nav tik labs pie bortiem, bet tāpat, var lieliski izsist ripu no pretinieka. Tad nu novēlam viņam finālos, veiksmi, draftā, lielajā līgā. Šoreiz es viņam prognozēju trešo drafta piku. Lai veicas!

1# Round 4# Pick - Atte Anrikainen no Kuldīgas Milžiem :Milzi2:

Šis spēlētājs ir pirmais spēlētājs no Kuldīgas Milžiem. Iepriekšējā draftā Kuldīgas Milži bija viss aktīvākie, bet šosezon mazliet noplakuši. Bet tāpat ir kāds ļoti perspektīvs spēlētājs. Šis spēlētājs bija visu sezonu Kuldīgas līderis. Tāpēc šo izvēlēs ļoti augstu. Viņš ir tā teikt ''All-Around'' spēlētājs. Tad nu apskatīsim tuvāk šo talantu. Viņš ir visur viduvējs, domāju kad tas var gan palīdzēt, gan nepalīdzēt. Viņam ir precīzs metiens, bet arī viņš ir ļoti labs līderis. To viņš parādīja JHL. Un cerams arī LSHL. Viņš vēl ļoti labi kontrolē ripu. Tas nozīmē, kad grūti atņemt ripu būs šim spēlētājam. Viņš arī ir lieliskā augumā. 6,5. Domāju kad ar šo augumu, var lieliski strādāt pie bortiem. Tad nulai veicas šim jaunajam perspektīvajam spēlētājam, gan draftā, gan lielajā līgā. Diemžēl, Play-off beigušies ir Kuldīgas Milžiem.

1# Round 5# Pick - Ēriks Vilunas no Kuldīgas Milžiem :Milzi2:

Šis perspektīvais jaunietis, ir otrais spēlētājs no Kuldīgas Milžiem. Viņš ir lielisks aizsargs, bija ļoti labs aizsargs, un būs pie lielajiem arī ļoti labs. Šis lietuvietis ir lieliski parādījis sevi JHL. Tad nu pastīsimies - Kāds viņš ir.  Viņš ir īss aizsargs, bet ļoti masīvs. Noteikti kādu iemetīs bortā. Kā jau teicu, pie bortiem ar viņu būs tuvu neiespējami cīnīties. Priekš mazākumiem šis aizsargs ir ļoti labs. Tuvu lieliskam. Un protams, mierīgi var izkauties, aizstāvēt savu komandas biedru. Vēl šim perspektīvajam spēlētājam ir labs šķēliens, tāpēc tas ir ļoti labi.  Viņš nav tas ātrākais aizsargs, bet noteikti, viņš ir vairāk aizsardzības aizsargs. Tad nu novēlam veiksmi viņam pie lielajiem. Un lai lielisks drafts. Diemžēl JHL viņam ir beidzies.

1# Round 6# Pick - Tomass Mendez no Kalifornijas Heat :Heat2:

Pirmais spēlētājs no Kalifornijas Heat. Šogad vienīgais topā spēlētājs, kurš iekļauts no Kalifornijas Heat. Šajā sezonā, ap sezonas sākumu un vidu bija apklusis, bet tagad uz beigām beidzot parādījies, tāpēc cerams būs uz visiem laikiem. Sezonā bija viens no vilcējiem priekš Kalifornijas Heat. Tad nu apskatīsim kāds viņš ir. Viņš ir ātrs spēlētājs. Viņam ir labi attīstīta slidošana, labi var arī izmānīties uzbrukumā. Labi kontrolē ripu, un lieliski piespēlē ripu. Arī ļoti labs metiens. Jo īpaši plaukstas metiens. Precīzs, un spēcīgs. Viņš noteikti nav spēlētājs priekš aizsardzības, tāpēc šis spēlētājs ir tikai priekš uzbrukuma. Tad nu novēlam šim spēlētājam lielisku draftu, un lai ir savas nākamās komandas līderis!

1# Round 7# Pick -  Mike Kalm no Piebalgas Lauvām :Lauvas2:

Šis aizsargs ir pirmspēdējais spēlētājs, ko prognozēšu. Šis ir aizsargs no Piebalgas Lauvām. Piebalgai arī sanācis tikt diezgan augstu ar talantiem, un šis ir arī viens talants. Sezonā ar Marcellin Remi, (Zinu nepareizi rakstu uzvārdu un gan jau vārdu) un diezgan labi spēlēja kopā. Ļoti labi aizsargāja savus vārtus. Tad nu apskatīsim tuvāk, kur viņš ir labs. Viņš diezgan labi kustas pa laukumu, slidošanas tehnika ir laba. Augums viņam nav liels, bet tas nekas. Ir balansēts spēlētājs, un labi var padot piespēli. Šis arī ir diezgan labs pie bortiem, un arī ar nūju, var izsist ripu. Un protams, arī diezgan labi iztur spēli. Tad nu novēlam viņam visu to labāko.

1# Round 8# Pick - Divus MasCarpone no Kuldīgas Milžiem :Milzi2:

Šis ir pēdējais manis prognozētais spēlētājs. Šis spēlētājs no Kuldīgas Milžiem šogad arī bijis viens no līderiem aizsardzībā. Viņam lieliski gājis, kopā ar Atte Anrikainen, nav vairs ko stāstīt, ķersimies apskatīt kāds viņš ir. Kā jau lielākā daļa aizsargu, viņš arī labi kustas pa laukumu. Ir labs balanss, labi kontrolē ripu, un arī piespēlē ripu. Arī abi metieni ir spēcīgi, tas ir labi priekš aizsargiem. Nav pie bortiem tik spēcīgs, bet var labi izsist ripu. Tad nu novēlam veiksmi draftā, un lielajā līgā.

Šis bija pēdējais spēlētājs no mana topa. Zinu daudz kļūdu, bet es centos. Smile

Knights  - 2 aktīvie spēlētāji
Lauvas  - 2 aktīvie spēlētāji
Milži  - 3 aktīvie spēlētāji
Heat  - 1 aktīvs spēlētājs

Vislabākos talantus sataisījusi - Milži

Oskars Alfredsson

Ap 1185 vārdiem

P.S Es liku, kurš labāks. Nedomāju, kurš kurā pickā. Takā jā.
Alfijs
Alfijs
Oskars Alfredsson (RW) #11 /Skauts/

Postu skaits : 311
Vecums : 22

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by aumicc83 Svētdena Jūlijs 19, 2015 9:04 pm

Atjaunots atkal! Smile
aumicc83
aumicc83

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by aumicc83 Ceturtdiena Jūlijs 23, 2015 9:03 am

LSHL S9 TPU #4 noslēdzies!

Labākais grafiskais- Valts +1TP!!! GOAL

Labākais rakstiskais- ??? (Kādam adminam jānovērtē).

aumicc83
aumicc83

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kristz Piektdiena Jūlijs 24, 2015 12:35 pm

Es kā administrators, labākā rakstiskā balvu dodu Alfijam !
Kristz
Kristz

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content