S9 TPU #2
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
S9 TPU #2
Iepriekšējo TPU taisīja Oskars, taču tagad esmu pieņemts es, tāpēc jauns TPU. Tāpat, kā JHL TPU menedžere, atgādināšu, ka darbu zagšana, plaģiātisms tiks sodīts, tādēļ neriskējam ar reputāciju un naudu. Atceramies, ka pildīt var tikai vienu no uzdevumiem! Ceru nebūs katastrofāls un nedusmosieties!
RAKSTISKAIS
Sezona ir pusē un Jums ir jāiedomājas, kā Jūsu komanda ir pēdējā un cīnās par vietu izslēgšanas spēlēs. Jums ir jāpastāsta, kas varētu būt iemesls Jūsu komandas švakajam sniegumam, kā Jūs uzmundrina komanda, kapteinis ( ja tas esi Tu, pastāsti, kā to dari Tu ). Var iekļaut arī savu un komandas statistiku, taču to ne pārāk daudz, lai vairāk ir stāsts, ne statistikas teksts.
Vērtēšanas tabula:
<300 vārdi=2TP
320-400=3TP
420-500=4TP
520-600=6TP
620-700=7TP
750+ =8TP
+1TP labākajam darbam ( to noteiks viens no zaļajiem cilvēkiem, visticamāk The Number 1 ) .
GRAFISKAIS
Arī jāiedomājas, ka esat pēdējā vietā savā konferencē un cīnaties par vietu izslēgšanas spēlēs, tādēļ Jums ir jāuztaisa plakāts atbalstam, lai Jūsu komanda saņemas. Uz plakāta jābūt vismaz vienam hokejistam. Šim hokejistam uz muguras vai pie viņa būtu vēlams viņa uzvārds. Jāiekļauj obligāti logo un/vai komandas nosaukums!
Vērtēšana:
Arī līdz 8TP, skatoties pēc darba kvalitātes un ieguldītā laika.
+1TP labākajam darbam ( noteikšu es, jo nepildīšu GRAFISKO ) .
TERMIŅŠ
27.jūnijs
Vērtēju es!
TP saņēmēji:
Jogurtaa- 8TP +1TP par labāko grafisko darbu!
Eda2233- 8TP
Steelhead77- 5TP
aumicc83- 6TP (vērtēja Snickers)
Gordie Sloth- 8TP
Curtis Crawford- 6TP
Thomas Miller- 8TP
FromHell- 5TP
RAKSTISKAIS
Sezona ir pusē un Jums ir jāiedomājas, kā Jūsu komanda ir pēdējā un cīnās par vietu izslēgšanas spēlēs. Jums ir jāpastāsta, kas varētu būt iemesls Jūsu komandas švakajam sniegumam, kā Jūs uzmundrina komanda, kapteinis ( ja tas esi Tu, pastāsti, kā to dari Tu ). Var iekļaut arī savu un komandas statistiku, taču to ne pārāk daudz, lai vairāk ir stāsts, ne statistikas teksts.
Vērtēšanas tabula:
<300 vārdi=2TP
320-400=3TP
420-500=4TP
520-600=6TP
620-700=7TP
750+ =8TP
+1TP labākajam darbam ( to noteiks viens no zaļajiem cilvēkiem, visticamāk The Number 1 ) .
GRAFISKAIS
Arī jāiedomājas, ka esat pēdējā vietā savā konferencē un cīnaties par vietu izslēgšanas spēlēs, tādēļ Jums ir jāuztaisa plakāts atbalstam, lai Jūsu komanda saņemas. Uz plakāta jābūt vismaz vienam hokejistam. Šim hokejistam uz muguras vai pie viņa būtu vēlams viņa uzvārds. Jāiekļauj obligāti logo un/vai komandas nosaukums!
Vērtēšana:
Arī līdz 8TP, skatoties pēc darba kvalitātes un ieguldītā laika.
+1TP labākajam darbam ( noteikšu es, jo nepildīšu GRAFISKO ) .
TERMIŅŠ
27.jūnijs
Vērtēju es!
TP saņēmēji:
Jogurtaa- 8TP +1TP par labāko grafisko darbu!
Eda2233- 8TP
Steelhead77- 5TP
aumicc83- 6TP (vērtēja Snickers)
Gordie Sloth- 8TP
Curtis Crawford- 6TP
Thomas Miller- 8TP
FromHell- 5TP
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Re: S9 TPU #2
Kapēc man jāiedomājas, ja mēs esam pēdējā vietā? Vispār nekādas lōģikas.
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Oskars rakstīja:Kapēc man jāiedomājas, ja mēs esam pēdējā vietā? Vispār nekādas lōģikas.
Es gribēju rakstīt, ka dažiem tā ir realitāte un nav jāiztēlojas, bet nepierakstīju!
Laba diena! Kā jau jūs visi labi zināt, ir pagājusi jau puse no sezonas, taču mūsu komandas sniegums nav tas labākais, pareizāk sakot, tas ir ļoti, ļoti vājš. Kluba direktors pēc katras spēles aiz dusmām svilst un draud visus atlaist, ja mēs nedarīsim kaut ko lietas labā. Treneris savas dusmas izgāž uz mums treniņos, kur raujamies melnās miesās un pēc katra treniņa esam tik piekusuši, ka pat vemt gribās. Visa šī spriedze, dusmas un naids ir ietekmējuši arī komandas iekšējo garu. Spēlētāji vairs nav tik draudzīgi un katrs vaino citu komandas graujoši neveiksmīgajā sniegumā. Man šī situācija jau ir apriebusies, saprotu, ka jātiek play-off’os, taču ar komandu, kāda tā ir šobrīd es ļoti šaubos, ka tas izdosies. Es nezinu, kas par iemeslu varētu būt, kāpēc mums tā šosezon neiet. Iespējams pie visa vainīgas sievietes un alkohols. Sākšu ar to, ka mūsu komanda vidējā vecuma ziņā ir diezgan jauna. Tikko saņēmuši algas mēs, protams, gājām uz bāru, kur pavadījām visu savu brīvo laiku, un atstājām visu savu lieko naudu. Ar visu savu lieko naudu es domāju astoņdesmit – deviņdesmit procentus no visas algas. Īstenībā tā ir ļoti liela summa, laikam tāpēc lielākā daļa no komandas bija palikuši par alkoholiķiem. Spēlētāji, kuri nāca uz treniņiem un spēlēm - nāca paģiraini, bet bija arī tādi, kuri neapmeklēja treniņus, jo bija pārāk pilni, vai izvēlējās mīcīties ar sievišķiem, nevis trenēties. Komandas kapteinis gan ir pieredzējis spēlētājs, visvecākais komandā. Tas vecais vilks sākumā vilka grādīgo kopā ar visiem, taču pieredze rāda savu – viņš gan spēja normāli trenēties gan rādīt labu sniegumu uz ledus, atšķirībā no pārējiem. Viņš arī bija tas, kurš saprata, ka kaut kas ir jādara, ja vēlamies izcīnīt kausu šosezon, nevis palikt aiz strīpas. Tāpēc viņš, kā kapteinis piespieda visus apmeklēt anonīmos alkoholiķus, sākumā tas viss palīdzēja. Puiši beidza pārmērīgi dzert un sāka apmeklēt treniņus vairāk. Likās, ka kapteinis ir visu vērsis par labu, tomēr šī ilūzija izgaisa pēc pirmās uzvaras, kuru guvām pēc ļoti ilga laika. Kāds no komandas ieminējās, ka to varētu nosvinēt, un citi ilgi šim priekšlikumam pretoties nevarēja, kā rezultātā mēs atgriezāmies sākumpunktā. Komandas spēlētāji atkal atcerējās vecos stiķus un niķus – treniņu neapmeklēšana un dzeršana. Tad nu darbā nāca smagā artilērija – aizkodēšana. Neviens no komandas vadības nezināja citu variantu, kā paglābt komandu no masu nodzeršanās un beidzot uzvest uz uzvaru takas. Bosi nevilka gumiju garumā un rīkojās uzreiz. Visi tika aizkodēti un uz alkoholu vairs paskatīties nevarēja. Liekas, ka kas gan tagad varētu noiet greizi ar šo dzērāj komandu? Cilvēkiem, kuri bija pieraduši dzert, vajadzēja kaut kā apreibināties savādāk. Ja jau dzert nevar nācās ķerties pie kaut kā cita. Citi ostīja līmi, citi krāsu, citi benzīnu, taču spēlētājiem, ja viņus vēl varēja tā nosaukt, ar krietnu naudas žūgsni kabatā likās, ka tas ir bomzīgi. Un tad uzradās vīrs, kurš visus uzcienāja ar zāli. Puišiem ļoti iepatikās ievilkt kāsīti un atslābināties. Un pēc kāda laiciņa neviens vairs neatcerējās, ka bija atkarīgs no grādīgā pudelītes. Tā nu pateicoties šim notikumam vismaz komandas gars uzlabojās. Visi palika draudzīgāki, uzklausīja viens otru, atbalstīja, kā arī visi bija ļoti izsalkuši. To, ka visiem bija sarkanas acis un visi bija pieņēmušies svarā ievēroja arī treneri. Fiziskās sagatavotības trenerim bija nospļauties par pirmo, jo beidzot viņam bija ar ko strādāt, un tauki, kurus pārvērst muskuļos. Tā nu mūsu komandas spēlētāji sāka strauji attīstīties fiziski. Ar laiku komandas sniegums čempionātā mazliet uzlabojās un kluba vadība un treneri palika aizvien priecīgāki un priecīgāki, neskatoties uz to, ka gandrīz visa komanda vilka dūmu. Taču nelaimīgu notikumu sakritības dēļ sanāca tā, ka dīleri, kurš plauka un zēla apgādājot mūsu komandu ar preci, noķēra poliči. Pēc šī notikuma, komandā bija ievērojams kritums, tomēr mūsu treneris ņēma situāciju savās rokās. Viņš visu bija apdomājis un izplānojis ideāli, un sāka audzēt zāli savā privātmājas siltumnīcā. Viņš dzīvoja viens, māja viņam bija ļoti liela un žogs vēl lielāks. Pie viņa reti kāds nāca, tāpēc plāns bija ideāls. Bet jūs jautāsiet kāpēc viņam gan audzēt to visu padarīšanu pašam? Kā jau teicu viņš visu bija izplānojis ideāli – lai komandas spēlētāji apmeklētu treniņus viņš tos piesaistīja ar pašaudzēto labumu, un protams naudu par to neņēma, tikai piekodināja cītīgi trenēties un neizlaist nevienu treniņu. Lūk tā, pēc neveiksmīga sezonas sākuma, kad lielākā daļa manu komandas biedru palika par dzērājiem, tika aizkodēti, bet pēc tā neapstājās un sāka lietot vieglās narkotikas , esam nonākuši līdz tam, ka šobrīd komandai veicas ļoti labi. Jā, mēs esam joprojām pēdējie, taču mēs turpinām 9 spēļu uzvaras sēriju. Un esam ieguvuši vismaz punktu pēdējās 20 spēlēs pēc kārtas. Un pats svarīgākais, ka tagad mēs atpaliekam no nākošās vietas par nieka 2 punktiem. Puse sezonas vēl priekšā tāpēc nedrīkst nokārt degunu un jāsaņemas.
Morāle: Lai cik sūdīgi nebūtu, nekad nevar padoties un jāmeklē jebkāda veida risinājums.
Protams šis ir tāds muļķīgs un pavisam, pavisam nenopietns stāstiņš. Nebija rakstīts, ka jāraksta obligāti par LSHL, tāpēc izvēlējos abstraktu vietu, laiku un līgu.
P.S. Man šķiet, ka 750 vārdi ir pārāk daudz.
Morāle: Lai cik sūdīgi nebūtu, nekad nevar padoties un jāmeklē jebkāda veida risinājums.
Protams šis ir tāds muļķīgs un pavisam, pavisam nenopietns stāstiņš. Nebija rakstīts, ka jāraksta obligāti par LSHL, tāpēc izvēlējos abstraktu vietu, laiku un līgu.
P.S. Man šķiet, ka 750 vārdi ir pārāk daudz.
eda2233- Edijs Budrevičs #13 (C)
- Postu skaits : 530
Vecums : 30
aumicc83 rakstīja:Atjaunots augšējā postā!
( Jogurtaa`i 7TP, jo man acīs iekrit PHI logo, piedod )
Gaidu, kad uztaisīsi kaut ko, kaut nedaudz līdzīgu
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Oh god, nu gan perfekcionists piesējās..te max.TP bez jebkādām ierunām ;\ Panāksi drīz, ka tev neviens te netaisīs vairs darbus... bet nu okayy
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481
skaties ka tev drīz kaut kas cits acīs neiekrīt :|aumicc83 rakstīja:Atjaunots augšējā postā!
( Jogurtaa`i 7TP, jo man acīs iekrit PHI logo, piedod )
Es jau uzreiz zināju, līdz ko viņu pieņēma, kā tā būs. Par gfx lietām maigi sakot, sajēdz tik cik man melns aiz naga. No offense, bet tā ir.
Nevajag dusmoties, ar GFX neesmu uz Tu, bet cenšos, ko darīt.
Piedod, Evelīn! Lai Tev ir tie 8TP, viņi mani pārliecināja, turklāt, kad liku Tev 7TP, nevarēju izdomāt, jo tie GFX man klibo.
Piedod, Evelīn! Lai Tev ir tie 8TP, viņi mani pārliecināja, turklāt, kad liku Tev 7TP, nevarēju izdomāt, jo tie GFX man klibo.
Tad palūdz kādam GFX jefiņam lai tev palīdz.aumicc83 rakstīja:Nevajag dusmoties, ar GFX neesmu uz Tu, bet cenšos, ko darīt.
Alfijs- Oskars Alfredsson (RW) #11 /Skauts/
- Postu skaits : 311
Vecums : 22
Alfijs rakstīja:Tad palūdz kādam GFX jefiņam lai tev palīdz.aumicc83 rakstīja:Nevajag dusmoties, ar GFX neesmu uz Tu, bet cenšos, ko darīt.
Jautāšu, man tāda ideja iešāvās paurī
Man nevajag tos 8TP. Vienkārši turpmāk apskaties un salīdzini ar to, kādus darbus parasti iesniedz. That's all.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Vērtējot vnk iesaku paskatīties vai ir iekļautas prasītās lietas, ja ir tātad, jāliek max TP,bet vizuālo skato 1-3 TP. Un viss. Nevajag nekādu citu te saukt palīgā... Ja mācēja pieteikties par TPU menedžeri, tad pats mācēs tikt galā ar darbu.
Mjā, grūti un vēl pie tam ļoti smagi mums iet! Tie, kuri seko līdzi LSHL, zina, ka sezona ir pusē. Tas būtu ļoti patīkami, ja mēs būtu pirmajā, otrajā vai sliktākajā gadījuma trešajā vietā, taču tā ir sanācis, ka esam ceturtie un viss buksē. Fani ir panīkuši, nenāk tik daudz uz spēlēm, kā agrāk, jo nav arī tas sniegums, tas, kas bija agrāk. Žēl, bet tagad ir viss mainījies, treneris vaira nav tas, nāk dusmīgs, liek daudz skriet, fiziski strādāt un arī komanda vairs nav saliedēta. Pamatīgs sajukums mums komandā. Treneris visu pēdējo nedēļu visas dusmas izlādē uz mums,- draud ar līguma laušanām un liek arvien aktīvāk strādāt fiziski. Mēs pat esam dabūjuši mazgāt viņa mašīnu, jo mēs nerādot labu sniegumu laukumā. Aizvakar mums bija jāskrien 10 reizes ap Oslo stadionu (1 aplis ir aptuveni, 800 metri), un mēs mājās netikām līdz nebijām uzlabojuši pirmā skrējiena rādītāju par veselu minūti! Gatavais murgs! Vakar treneris paturēja tikai dažus, tai skaitā, protams, biju es, Celms un Grosbergs. Kāpēc tieši Oslo pirmā maiņa? Treneris to paskaidroja ar to, ka mums tagad ir liela atbildība, jo mums esot komanda jāvelk ārā no bedres, tādēļ mūs paturēja vēl par stundu ilgāk. Mums lika veikt dažādus manevrus, mest pa vārtiem un piespēles. Treniņa laikā es visu laiku domāju, kādēļ mums neveicas, jo sezonas starts nebija tas sliktākais. Treniņā es ilgi domāju, kāpēc kums neiet spēle. Varbūt treneris palaidies? Vai Name nav uzdevumu augstumos? Vai varbūt, tomēr esam paši vainīgi pie visa un neviens cits nav jāvaino? Tas pēdējais man likās vairāk ticams, tāpēc sapratu, ka jāsaņemas gan man, gan maniem komandas biedriem. Pēc treniņa sekoja auksta duša, pēc tam pagulēju, un pēc vēl divām stundām pirts un tad vakars klāt. Šovakar uzspēlējām spēļu konsoli ar čomiem pie manis, normāli paēdām. Arī šī ir problēma, jo, iespējams, komandai neiet dēļ manām spēļu spēlēšanām, jo ik pa reizei arī ar komandas biedriem uzraujam pa naktīm, tādā veidā iekavējot laiku ko lietderīgi varētu nogulēt, un arī naudu, kuru varētu lietderībgi iztērēt nevis picās un kebabos.
Atzīšos, ka sezona līdz šim ir neizdevusies. Sākums labs, vairākas uzvaras, taču tagad jau nedēļu ir skarbs periods, zaudētas 6 spēles no vietas un no 3.vietas atpaliekam par veseliem 6 punktiem. Šodien treneris teica, ka visi saiesim kopā un pamainīsim maiņas, jo tā vairs nevar turpināties. Kad viņš teica ''pamainīsim maiņas'', sapatu, ka ir galīgā d***ā, jo viss tiks izmainīts. Līdz ar to, sapratām, ka atkal ir jāsāk spēlēt normālu hokejo, ne to parodiju, ko rādījām šīs nedēļas garumā. Ja godīgi, tad pat JHL komandas rāda labāku sniegunu. Piezvanīju Grosbergam, Celmam, Gravam, Yongam un pārējiem un sarunāju skrējienu caur mežu, lai rītdienas spēlei būtu noskaņoti un gatavi. Visi piekrita, jo negrib dzirdēt par līgumu laušanām un citiem niekiem, tāpē gatavojāmies rītdienas spēlei šādi. Ļoi ceram, ka tas mums nesīs veiksmi, jo mums ir vieta Play-Offos. Galu galā, mans galējais secinājums ir šāds: vainīga ir komanda, tai skaitā arī es, jo treniņos vairs nav entuziasms un komanda nav saliedēta, kā sezonas sākumā. Mums ir jāsaņemas, jāsāk atkal normāli un adekvāti spēlēt. Maiņas nevajag mainīt, kā bija, bija labi, mūsu problēma ir slinkums, entuziasma trūkums, tas, ka neesam vairs saliedēti, tāpēc mums ir jāsaņemas un visas šīs problēmas jāpārvar, sarauj! Go Oslo, Go Cats! Mēs to varam!
-----------------------------------
Jā, zinu, šis nebija tas labākais raksts, ja godīgi, tad pat hui*a ne raksts, bet skatamies, ko The Number 1 teiks par manu rakstu.
The Number 1, vai kāds cits zaļais, lūdzu novērtējiet!
Atzīšos, ka sezona līdz šim ir neizdevusies. Sākums labs, vairākas uzvaras, taču tagad jau nedēļu ir skarbs periods, zaudētas 6 spēles no vietas un no 3.vietas atpaliekam par veseliem 6 punktiem. Šodien treneris teica, ka visi saiesim kopā un pamainīsim maiņas, jo tā vairs nevar turpināties. Kad viņš teica ''pamainīsim maiņas'', sapatu, ka ir galīgā d***ā, jo viss tiks izmainīts. Līdz ar to, sapratām, ka atkal ir jāsāk spēlēt normālu hokejo, ne to parodiju, ko rādījām šīs nedēļas garumā. Ja godīgi, tad pat JHL komandas rāda labāku sniegunu. Piezvanīju Grosbergam, Celmam, Gravam, Yongam un pārējiem un sarunāju skrējienu caur mežu, lai rītdienas spēlei būtu noskaņoti un gatavi. Visi piekrita, jo negrib dzirdēt par līgumu laušanām un citiem niekiem, tāpē gatavojāmies rītdienas spēlei šādi. Ļoi ceram, ka tas mums nesīs veiksmi, jo mums ir vieta Play-Offos. Galu galā, mans galējais secinājums ir šāds: vainīga ir komanda, tai skaitā arī es, jo treniņos vairs nav entuziasms un komanda nav saliedēta, kā sezonas sākumā. Mums ir jāsaņemas, jāsāk atkal normāli un adekvāti spēlēt. Maiņas nevajag mainīt, kā bija, bija labi, mūsu problēma ir slinkums, entuziasma trūkums, tas, ka neesam vairs saliedēti, tāpēc mums ir jāsaņemas un visas šīs problēmas jāpārvar, sarauj! Go Oslo, Go Cats! Mēs to varam!
-----------------------------------
Jā, zinu, šis nebija tas labākais raksts, ja godīgi, tad pat hui*a ne raksts, bet skatamies, ko The Number 1 teiks par manu rakstu.
The Number 1, vai kāds cits zaļais, lūdzu novērtējiet!
Artūrs novērtēja manu, es novērtēju Hulkonen darbu!
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028