JHL:S5: GM8 Heat @ Knights
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: JHL :: JHL Sezonas Informācija :: JHL Spēles :: S5 Spēles
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
JHL:S5: GM8 Heat @ Knights
GM8
:Heat2:@ :Knights2:
- PIRMĀ PERIODA BEIGAS:
- OTRĀ PERIODA BEIGAS:
- SPĒLES BEIGAS:
- 3 ZVAIGZNES:
- IERAKSTS:
Seguin#91- Mārtiņš Krauze #86 /LW/
- Postu skaits : 1277
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Talsi
Re: JHL:S5: GM8 Heat @ Knights
:Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2:₴пїcкєя₴LV rakstīja::Heat2:
:Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2:
:Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2: :Knights2:
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
:Knights2: :Heat2:
California!
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Kurš vārtos?
Kanzanio- Jack Sundin #88 (GK)
- Postu skaits : 501
Trevor BernierKanzanio rakstīja:Kurš vārtos?
Obligāti
Janceenz- Jānis Grēvels #81 (LW)
- Postu skaits : 18
Vecums : 31
Dzīvesvieta : Jelgava
Bez variantiem.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Njaa tā mēs pie daudz uzvarām netiksim, ja vārtos liek neaktīvo, nevis aktīvu GK.....
Kanzanio rakstīja:Njaa tā mēs pie daudz uzvarām netiksim, ja vārtos liek neaktīvo, nevis aktīvu GK.....
Tam neaktīvajam sausā spēle un uzvara..
VISPAR VISAS SPELES KUR NESI TU IR UZVARAS:DKanzanio rakstīja:Njaa tā mēs pie daudz uzvarām netiksim, ja vārtos liek neaktīvo, nevis aktīvu GK.....
MKrauze11 rakstīja:VISPAR VISAS SPELES KUR NESI TU IR UZVARAS:DKanzanio rakstīja:Njaa tā mēs pie daudz uzvarām netiksim, ja vārtos liek neaktīvo, nevis aktīvu GK.....
Vispār ''gudriniek'' tādas ir tikai 2 spēles, un otrā bučo kājas uzbrucējiem, kas izcīnīja uzvaru.. Saucās GK 26 seivi GG, tā turpināt
Es esmu ĢM un es izdaru izvēles. Respektīvi, tev ir jāpierāda, ka esi labāks par neaktīvo vārtusargu! (Nākamās 2 spēles tu esi vārtos, tāpēc nesatraucies, viss ok..) tikai iesaku vairāk trenēties, tas viss!Kanzanio rakstīja:MKrauze11 rakstīja:VISPAR VISAS SPELES KUR NESI TU IR UZVARAS:DKanzanio rakstīja:Njaa tā mēs pie daudz uzvarām netiksim, ja vārtos liek neaktīvo, nevis aktīvu GK.....
Vispār ''gudriniek'' tādas ir tikai 2 spēles, un otrā bučo kājas uzbrucējiem, kas izcīnīja uzvaru.. Saucās GK 26 seivi GG, tā turpināt
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Thomas Miller rakstīja:Es esmu ĢM un es izdaru izvēles. Respektīvi, tev ir jāpierāda, ka esi labāks par neaktīvo vārtusargu! (Nākamās 2 spēles tu esi vārtos, tāpēc nesatraucies, viss ok..) tikai iesaku vairāk trenēties, tas viss!Kanzanio rakstīja:MKrauze11 rakstīja:VISPAR VISAS SPELES KUR NESI TU IR UZVARAS:DKanzanio rakstīja:Njaa tā mēs pie daudz uzvarām netiksim, ja vārtos liek neaktīvo, nevis aktīvu GK.....
Nav nekas man jāpierāda, visi zina, ka veidoju savus spēlētājus ar precīzu buildu, nevis daudziem treniņiem, vienkārši ja neliek spēlēs, zūd motivācija trenēties
Nu ar maz TP šaubos ka busi labs GKKanzanio rakstīja:Thomas Miller rakstīja:Es esmu ĢM un es izdaru izvēles. Respektīvi, tev ir jāpierāda, ka esi labāks par neaktīvo vārtusargu! (Nākamās 2 spēles tu esi vārtos, tāpēc nesatraucies, viss ok..) tikai iesaku vairāk trenēties, tas viss!Kanzanio rakstīja:MKrauze11 rakstīja:VISPAR VISAS SPELES KUR NESI TU IR UZVARAS:DKanzanio rakstīja:Njaa tā mēs pie daudz uzvarām netiksim, ja vārtos liek neaktīvo, nevis aktīvu GK.....
Nav nekas man jāpierāda, visi zina, ka veidoju savus spēlētājus ar precīzu buildu, nevis daudziem treniņiem, vienkārši ja neliek spēlēs, zūd motivācija trenēties
es Antti tikai tagad esmu dabūjis normālu buildu un tie ir 618 TP, ja nemaldosMKrauze11 rakstīja:Nu ar maz TP šaubos ka busi labs GKKanzanio rakstīja:Thomas Miller rakstīja:Es esmu ĢM un es izdaru izvēles. Respektīvi, tev ir jāpierāda, ka esi labāks par neaktīvo vārtusargu! (Nākamās 2 spēles tu esi vārtos, tāpēc nesatraucies, viss ok..) tikai iesaku vairāk trenēties, tas viss!Kanzanio rakstīja:MKrauze11 rakstīja:VISPAR VISAS SPELES KUR NESI TU IR UZVARAS:DKanzanio rakstīja:Njaa tā mēs pie daudz uzvarām netiksim, ja vārtos liek neaktīvo, nevis aktīvu GK.....
]Kristz rakstīja:es Antti tikai tagad esmu dabūjis normālu buildu un tie ir 618 TP, ja nemaldosMKrauze11 rakstīja:Nu ar maz TP šaubos ka busi labs GKKanzanio rakstīja:Thomas Miller rakstīja:Es esmu ĢM un es izdaru izvēles. Respektīvi, tev ir jāpierāda, ka esi labāks par neaktīvo vārtusargu! (Nākamās 2 spēles tu esi vārtos, tāpēc nesatraucies, viss ok..) tikai iesaku vairāk trenēties, tas viss!Kanzanio rakstīja:MKrauze11 rakstīja:VISPAR VISAS SPELES KUR NESI TU IR UZVARAS:DKanzanio rakstīja:Njaa tā mēs pie daudz uzvarām netiksim, ja vārtos liek neaktīvo, nevis aktīvu GK.....
Tieši tā, ne visi māk, citi pat ar 500tp nemāk uzbūvēt, tādēļ tas jānovērtē!
Tā notiek, ja neliek Ilvaru vārtos!
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Vainīgs uzrbukums, ar 0 goliem uzvara nav iespējama
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
LOL paksaties uz to GK nilssonu 36 save da fak tur vinu nevar vainotValts Pumpurs rakstīja:Tā notiek, ja neliek Ilvaru vārtos!
Nav ko vērtēt čalim, kuram ir bijuši entie spēlētāji, kuri diemžēl neaktīvi nevienam neder, jo visi grib aktīvus spēlētājus. Btw, neviens tavs iepriekšējais spēlētājs nespēlēs vairs ilgi, jo beigs karjeras, jēga?Kanzanio rakstīja:]Kristz rakstīja:es Antti tikai tagad esmu dabūjis normālu buildu un tie ir 618 TP, ja nemaldosMKrauze11 rakstīja:Nu ar maz TP šaubos ka busi labs GKKanzanio rakstīja:Thomas Miller rakstīja:Es esmu ĢM un es izdaru izvēles. Respektīvi, tev ir jāpierāda, ka esi labāks par neaktīvo vārtusargu! (Nākamās 2 spēles tu esi vārtos, tāpēc nesatraucies, viss ok..) tikai iesaku vairāk trenēties, tas viss!Kanzanio rakstīja:MKrauze11 rakstīja:VISPAR VISAS SPELES KUR NESI TU IR UZVARAS:DKanzanio rakstīja:Njaa tā mēs pie daudz uzvarām netiksim, ja vārtos liek neaktīvo, nevis aktīvu GK.....
[quote="Kristz"]
Kanzanio rakstīja:Nav ko vērtēt čalim, kuram ir bijuši entie spēlētāji, kuri diemžēl neaktīvi nevienam neder, jo visi grib aktīvus spēlētājus. Btw, neviens tavs iepriekšējais spēlētājs nespēlēs vairs ilgi, jo beigs karjeras, jēga?Kristz rakstīja:MKrauze11 rakstīja:Nu ar maz TP šaubos ka busi labs GKKanzanio rakstīja:Thomas Miller rakstīja:Es esmu ĢM un es izdaru izvēles. Respektīvi, tev ir jāpierāda, ka esi labāks par neaktīvo vārtusargu! (Nākamās 2 spēles tu esi vārtos, tāpēc nesatraucies, viss ok..) tikai iesaku vairāk trenēties, tas viss!Kanzanio rakstīja:MKrauze11 rakstīja:VISPAR VISAS SPELES KUR NESI TU IR UZVARAS:DKanzanio rakstīja:Njaa tā mēs pie daudz uzvarām netiksim, ja vārtos liek neaktīvo, nevis aktīvu GK.....
Jēga tāda,ka jebkurš man neaktīvais spēlētājs ir bijis labāks par tavu
]
Pierādi, ka ir bijis labāks.Kanzanio rakstīja:Kristz rakstīja:Kanzanio rakstīja:Nav ko vērtēt čalim, kuram ir bijuši entie spēlētāji, kuri diemžēl neaktīvi nevienam neder, jo visi grib aktīvus spēlētājus. Btw, neviens tavs iepriekšējais spēlētājs nespēlēs vairs ilgi, jo beigs karjeras, jēga?Kristz rakstīja:MKrauze11 rakstīja:Nu ar maz TP šaubos ka busi labs GKKanzanio rakstīja:Thomas Miller rakstīja:Es esmu ĢM un es izdaru izvēles. Respektīvi, tev ir jāpierāda, ka esi labāks par neaktīvo vārtusargu! (Nākamās 2 spēles tu esi vārtos, tāpēc nesatraucies, viss ok..) tikai iesaku vairāk trenēties, tas viss!Kanzanio rakstīja:MKrauze11 rakstīja:VISPAR VISAS SPELES KUR NESI TU IR UZVARAS:DKanzanio rakstīja:Njaa tā mēs pie daudz uzvarām netiksim, ja vārtos liek neaktīvo, nevis aktīvu GK.....
Jēga tāda,ka jebkurš man neaktīvais spēlētājs ir bijis labāks par tavu
]
Katrs no tiem ir 1/2 sezonu/as spēlējis. [tavi]
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» JHL : S5 : PB :: GM4 Knights @ Heat
» JHL : S5 : GM2 Knights @ Heat
» JHL :: S4::GM7 Heat @ Knights
» JHL :: S3 :: PB :: GM3 Heat @ Knights
» JHL :: S4 :: GM 13 Heat @ Knights
» JHL : S5 : GM2 Knights @ Heat
» JHL :: S4::GM7 Heat @ Knights
» JHL :: S3 :: PB :: GM3 Heat @ Knights
» JHL :: S4 :: GM 13 Heat @ Knights
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: JHL :: JHL Sezonas Informācija :: JHL Spēles :: S5 Spēles
Lapa 1 no 2