Plot twist
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Līgas valdes paziņojumi :: Līgas lietotāju paziņojumi
Lapa 1 no 1 • Share
Plot twist
Varbūt kādam šis būs pārsteigums, bet iespējams daži, jau ko šādu gaidīja. Nav pārsteigums, ka pēdējā laikā es vairs neesmu diez ko aktīva šajā līgā. Vienīgais, kas mani vēl šeit piesaistīja, bija mana komanda - Piebalgas Lauvas. Kādu laiku es esmu pavadījusi GM amatā un šo to esmu sapratusi un šo to arī vēl joprojām neizprotu.
Pie neizprotamā es varētu likt to, ka es joprojām nevaru saprast, kāpēc LSHL GM, kuri ir kādas JHL komandas sastāvā vai ir šīs komandas TA, izturās tā, itkā šī komanda viņiem bez maz vai piederētu? Ar to es domāju - darījumu veikšanu un komandas maiņu likšana uz spēlēm gan regulārajā, gan playoff laikā. Bet, varbūt tas ir tikai mans viedoklis, ka LSHL GM nevajadzētu līst JHL ar savām "maiņu likšanas spējām", šis darbs ir domāts galvenajam trenerim.
Kas vēl man šo 8 sezonu laikā LSHL ir licies neizprotams? Vadība, simulēšana, noteikumi.
Kāpēc vadība? Varbūt tāpēc, ka dažas darbības no līgā "augstāk" esošajiem biedriem ir tādas dīvainas, kā lai labāk pasaka, tādas kā "netīras" un "sneeky". Iespējams šīs atkal ir manas domas, bet neviens nevar noliegt to, ka mahinācijas ir it visur.
Kāpēc simulēšana? Tas nav nekāds noslēpums, ka NHL09 mani tracina. Es to uzskatu par drausmīgu simulātoru ap ko būvēt līgu. Varbūt manas domas šādā virzienā ievirzīja tas, ka es jau vairākas sezonas esmu SHL, kur simulēšana notiek uz speciāla, tam domāta simulātora, kurš padara visu daudz vienkāršāku. Nekāda čakara ar grafikām, nekādu erroru spēles laikā, nekāda manuālā statu vākšana.
Noteikumi? Es jau iepriekš izveidoju topiku par noteikumu nesakritību punktā, kurā minēts ar cik daudz TP ir atļauts spēlēt JHL.
Ko es ar šo garo intro gribēju pateikt? To, ka es vairs LSHL nebūšu diez ko aktīva un Piebalgas Lauvu liktenis tagad ir jūsu rokās, bet vienu lietu gan es vēlētos pirms atteikšanās no komandas izdarīt - Pieņemt savā vietā jaunu personu, kura ir gatava turpināt Lauvu dinastiju un pārņemt manu darbu (varbūt ne tik labo darbu, bet komanda ir laba, spēlētāju kodols /neaktīvie/ ir labs) un aizvest šo komandu uz augstiem panākumiem. Lai nu kā, rakstiet man savus pieteikumus uz manu pastkasti. Cerams vadība atļaus man šo lēmumu pieņemt vienai, paldies?
Pie neizprotamā es varētu likt to, ka es joprojām nevaru saprast, kāpēc LSHL GM, kuri ir kādas JHL komandas sastāvā vai ir šīs komandas TA, izturās tā, itkā šī komanda viņiem bez maz vai piederētu? Ar to es domāju - darījumu veikšanu un komandas maiņu likšana uz spēlēm gan regulārajā, gan playoff laikā. Bet, varbūt tas ir tikai mans viedoklis, ka LSHL GM nevajadzētu līst JHL ar savām "maiņu likšanas spējām", šis darbs ir domāts galvenajam trenerim.
Kas vēl man šo 8 sezonu laikā LSHL ir licies neizprotams? Vadība, simulēšana, noteikumi.
Kāpēc vadība? Varbūt tāpēc, ka dažas darbības no līgā "augstāk" esošajiem biedriem ir tādas dīvainas, kā lai labāk pasaka, tādas kā "netīras" un "sneeky". Iespējams šīs atkal ir manas domas, bet neviens nevar noliegt to, ka mahinācijas ir it visur.
Kāpēc simulēšana? Tas nav nekāds noslēpums, ka NHL09 mani tracina. Es to uzskatu par drausmīgu simulātoru ap ko būvēt līgu. Varbūt manas domas šādā virzienā ievirzīja tas, ka es jau vairākas sezonas esmu SHL, kur simulēšana notiek uz speciāla, tam domāta simulātora, kurš padara visu daudz vienkāršāku. Nekāda čakara ar grafikām, nekādu erroru spēles laikā, nekāda manuālā statu vākšana.
Noteikumi? Es jau iepriekš izveidoju topiku par noteikumu nesakritību punktā, kurā minēts ar cik daudz TP ir atļauts spēlēt JHL.
Ko es ar šo garo intro gribēju pateikt? To, ka es vairs LSHL nebūšu diez ko aktīva un Piebalgas Lauvu liktenis tagad ir jūsu rokās, bet vienu lietu gan es vēlētos pirms atteikšanās no komandas izdarīt - Pieņemt savā vietā jaunu personu, kura ir gatava turpināt Lauvu dinastiju un pārņemt manu darbu (varbūt ne tik labo darbu, bet komanda ir laba, spēlētāju kodols /neaktīvie/ ir labs) un aizvest šo komandu uz augstiem panākumiem. Lai nu kā, rakstiet man savus pieteikumus uz manu pastkasti. Cerams vadība atļaus man šo lēmumu pieņemt vienai, paldies?
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Vecums : 30
Dzīvesvieta : Parise
Re: Plot twist
Es, kā tavs asistents un Piebaldzēns varēšu palīdzēt izvēlēties jauno Piebalgas vadoni?
Viesis- Viesis
Atkal es vainīgs.
Gaidāms sausadž fests.
Gaidāms sausadž fests.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
KingKunta rakstīja: Uzredzēšanos!
Jogurtaa rakstīja:
Tu esi augstāk minētais LSHL menedžeris ,kurš laikam jaucas JHL komandu darbībā !Slinkais Čubis rakstīja:
Es, kā tavs asistents un Piebaldzēns varēšu palīdzēt izvēlēties jauno Piebalgas vadoni?
Toms ne reizi nav neko darījis ar Lauvām. Ja nu vienīgi pirmajā sezonā, kad 2 nedēļas ieņēma manu vietu. So nē, tas viņam galīgi nebija domāts.
Ja tas ir par Artūru, tad...Jogurtaa rakstīja:Toms ne reizi nav neko darījis ar Lauvām. Ja nu vienīgi pirmajā sezonā, kad 2 nedēļas ieņēma manu vietu. So nē, tas viņam galīgi nebija domāts.
Atliek 3 citas komandas, mistērija turpinās
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
KingKunta rakstīja:
Ja tas ir par Artūru, tad...
FromHell ir pastarītis līgā, kur nu vēl ĢM amatā, loģiski ka ierādu kā tās lietas darāmas, sezonas otro pusi pamatā darīja tikai viņš. Un nākošsezon padomu neatteikšu, bet nu TA vairs nebūšu, pat ja piedāvās. Ir savi bērni, pār kuriem savu rūpju zupu liet.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
+ tad es vēl nebiju Lūšu GM. Es pārsvarā tikai piesēžu, pa laikam cenšos kādu patriekt uz treniņiem, bet tad atmetu ar roku, kad neviens neklausa.Jogurtaa rakstīja:Toms ne reizi nav neko darījis ar Lauvām. Ja nu vienīgi pirmajā sezonā, kad 2 nedēļas ieņēma manu vietu. So nē, tas viņam galīgi nebija domāts.
Viesis- Viesis
Evelīna vienkārši nolēma kļūt par profesionālu cs:go spēlētāju
btw, kāds ranks ?
btw, kāds ranks ?
Viesis- Viesis
Viedais rakstīja:FromHell ir pastarītis līgā, kur nu vēl ĢM amatā, loģiski ka ierādu kā tās lietas darāmas, sezonas otro pusi pamatā darīja tikai viņš. Un nākošsezon padomu neatteikšu, bet nu TA vairs nebūšu, pat ja piedāvās. Ir savi bērni, pār kuriem savu rūpju zupu liet.
Agree. Viedais pamācija, kas un kā.
Un tam jau TA ir domāti, ja ĢM ir noziedējis vai pateicis, lai pārņem vadību uz kādu laiku, kamēr ir prom utt.
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja
Manuprāt, šis ir sākums līgas prominentāko personību zaudēšanai, jeb līgas galam. Līga ir mazo oligarhu kambaris, kas tik rausta kulakā un dzen huiņas šeit. Ja godīgi, es neredzu šajai līgai ilgāku nākotni par piecām sezonām.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Ja tu spētu loģiski izsijāt manu rakstīto, tu saprastu domu, bet tā kā tu esi saspiedis galvu dzimstot, tu neko loģiskāku par nigga nesaproti.KingKunta rakstīja:1 cilvēks pameta uzreiz pasaules gals?
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
No manas puses tas bij joks !Jogurtaa rakstīja:Toms ne reizi nav neko darījis ar Lauvām. Ja nu vienīgi pirmajā sezonā, kad 2 nedēļas ieņēma manu vietu. So nē, tas viņam galīgi nebija domāts.
Žēl. Tu esi viena no patīkamākajiem LSHL spēlētājiem. Bet atpūta no šejienes laikam visiem ir vajadzīga. Pēc laiciņa gaidīsim atpakaļ
Un muļķības. Līga nav nolemta. Cilvēki visu laiku mainās. Kad Vītols devās prom, tad laikam daudzi ko līdzīgu padomāja. Vadība nestrādā tik labi kā tai vajadzētu, jo arī es esmu redzējis dažādas stulbības, bet kamēr tā turpinās strādāt, tikmēr līga turpinās pastāvēt.
Un muļķības. Līga nav nolemta. Cilvēki visu laiku mainās. Kad Vītols devās prom, tad laikam daudzi ko līdzīgu padomāja. Vadība nestrādā tik labi kā tai vajadzētu, jo arī es esmu redzējis dažādas stulbības, bet kamēr tā turpinās strādāt, tikmēr līga turpinās pastāvēt.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Viedais rakstīja:FromHell ir pastarītis līgā, kur nu vēl ĢM amatā, loģiski ka ierādu kā tās lietas darāmas, sezonas otro pusi pamatā darīja tikai viņš. Un nākošsezon padomu neatteikšu, bet nu TA vairs nebūšu, pat ja piedāvās. Ir savi bērni, pār kuriem savu rūpju zupu liet.
Negribu sākt dirsties, bet nu bļin, ĢM amati nav jādod spēlētājam, kurš pirms 2 mēnešiem te ir tikai pievienojies.. Nekas personisks pret FromHell, bet nu nav ko iet pa ĢM, ja nav pieredze..
Tā pieredzu jau ar kaut kur jādabū, Robi
Bet domāju, ka pēc 2 mēnešu spēlēšanas, vadībai ir vienkārši jāskatās uz to kāds ir cilvēks. Daži mums ātrāk nogatavojas šādiem amatiem!
Bet domāju, ka pēc 2 mēnešu spēlēšanas, vadībai ir vienkārši jāskatās uz to kāds ir cilvēks. Daži mums ātrāk nogatavojas šādiem amatiem!
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Maus rakstīja:Ja tu spētu loģiski izsijāt manu rakstīto, tu saprastu domu, bet tā kā tu esi saspiedis galvu dzimstot, tu neko loģiskāku par nigga nesaproti.KingKunta rakstīja:1 cilvēks pameta uzreiz pasaules gals?
Un kapēc gan nedot GM amatu pēc 2 mēnešiem? Viedajam pēc 2 mēnešiem jau bija admina statuss
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Līgas valdes paziņojumi :: Līgas lietotāju paziņojumi
Lapa 1 no 1