Playoff KHL Fināls SKA — Ak Bars
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Playoff KHL Fināls SKA — Ak Bars
Nu, SKA nav pelnījuši kausu šosezon Kovaļčuka izgājienu dēļ, īpaši tā spēle, kur Radulovam uzsita pa kājām un palika bez diskabeļa viņš.
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Tak tiesneši baidās to čīkstuli sodīt ,ka vēl bez darba paši nepaliek , jo viņš redz pasaules zvaigzne !DoUbLeD rakstīja:Nu, SKA nav pelnījuši kausu šosezon Kovaļčuka izgājienu dēļ, īpaši tā spēle, kur Radulovam uzsita pa kājām un palika bez diskabeļa viņš.
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Par ko diskabeli ? Viņš uzsita ar nūju pa slidam Radulovam, un kādēļ tur ir jābūt diskābelim ?vairogs rakstīja:Tak tiesneši baidās to čīkstuli sodīt ,ka vēl bez darba paši nepaliek , jo viņš redz pasaules zvaigzne !DoUbLeD rakstīja:Nu, SKA nav pelnījuši kausu šosezon Kovaļčuka izgājienu dēļ, īpaši tā spēle, kur Radulovam uzsita pa kājām un palika bez diskabeļa viņš.
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City
Tāpēc, ka ne jau pirmā reize, kad viņš tamlīdzīgi psiho, bezjēgā kādam sit utt.Seriijs19 rakstīja:Par ko diskabeli ? Viņš uzsita ar nūju pa slidam Radulovam, un kādēļ tur ir jābūt diskābelim ?vairogs rakstīja:Tak tiesneši baidās to čīkstuli sodīt ,ka vēl bez darba paši nepaliek , jo viņš redz pasaules zvaigzne !DoUbLeD rakstīja:Nu, SKA nav pelnījuši kausu šosezon Kovaļčuka izgājienu dēļ, īpaši tā spēle, kur Radulovam uzsita pa kājām un palika bez diskabeļa viņš.
Viesis- Viesis
Tieši tā ,es nedomāju tieši šo gadījumu ,bet visus kopumā !Slinkais Čubis rakstīja:Tāpēc, ka ne jau pirmā reize, kad viņš tamlīdzīgi psiho, bezjēgā kādam sit utt.Seriijs19 rakstīja:Par ko diskabeli ? Viņš uzsita ar nūju pa slidam Radulovam, un kādēļ tur ir jābūt diskābelim ?vairogs rakstīja:Tak tiesneši baidās to čīkstuli sodīt ,ka vēl bez darba paši nepaliek , jo viņš redz pasaules zvaigzne !DoUbLeD rakstīja:Nu, SKA nav pelnījuši kausu šosezon Kovaļčuka izgājienu dēļ, īpaši tā spēle, kur Radulovam uzsita pa kājām un palika bez diskabeļa viņš.
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Jūs esat kaut kādi dīvaini, nopietni. Komanda, tas ir viss tās sastāvs, nevis viens spēlētājs ;d Jūs, lai atrastu iemeslu, lai teiktu, ka ''SKA zaudēs, SKA sūds utt'' atradāt to momentu, un vēl kaut kādus. Jūs esat dīvaini. Man nav ko ar jums apspriest vairāk.
Manuprāt nav normāli, ka līgas galvenajam vīram ir sava favorīt-komanda, kurai, par brīnumu, ir visvairāk naudas un kuras lielākajai "zvaigznei", par brīnumu, piedod visus izgājienus.Seriijs19 rakstīja:Jūs esat kaut kādi dīvaini, nopietni. Komanda, tas ir viss tās sastāvs, nevis viens spēlētājs ;d Jūs, lai atrastu iemeslu, lai teiktu, ka ''SKA zaudēs, SKA sūds utt'' atradāt to momentu, un vēl kaut kādus. Jūs esat dīvaini. Man nav ko ar jums apspriest vairāk.
Un es jau teicu, ne jau spēlētāji ir tas trakākais iemesls, lai nepatiktu SKA.
Viesis- Viesis
Tagad jau kaut kas cits. Tu vienkārši godīgi pasaki, ka SKA sūds, nevis centies man te pierādīt kaut ko.Slinkais Čubis rakstīja:Manuprāt nav normāli, ka līgas galvenajam vīram ir sava favorīt-komanda, kurai, par brīnumu, ir visvairāk naudas un kuras lielākajai "zvaigznei", par brīnumu, piedod visus izgājienus.Seriijs19 rakstīja:Jūs esat kaut kādi dīvaini, nopietni. Komanda, tas ir viss tās sastāvs, nevis viens spēlētājs ;d Jūs, lai atrastu iemeslu, lai teiktu, ka ''SKA zaudēs, SKA sūds utt'' atradāt to momentu, un vēl kaut kādus. Jūs esat dīvaini. Man nav ko ar jums apspriest vairāk.
Es nesaku, ka sūds. Es skaidri izklāstu, kādēļ man tā komanda riebjas. Pat ar vienu iemeslu pietiek, lai kāda komanda nepatiktu, es pateicu vairākus. Tā kā man nav jāmeklē iemesli, kādēļ SKA vajadzētu zaudēt, es vienkārši novēlu viņiem zaudēt. Tā ir liela atšķirība.Seriijs19 rakstīja:Tagad jau kaut kas cits. Tu vienkārši godīgi pasaki, ka SKA sūds, nevis centies man te pierādīt kaut ko.Slinkais Čubis rakstīja:Manuprāt nav normāli, ka līgas galvenajam vīram ir sava favorīt-komanda, kurai, par brīnumu, ir visvairāk naudas un kuras lielākajai "zvaigznei", par brīnumu, piedod visus izgājienus.Seriijs19 rakstīja:Jūs esat kaut kādi dīvaini, nopietni. Komanda, tas ir viss tās sastāvs, nevis viens spēlētājs ;d Jūs, lai atrastu iemeslu, lai teiktu, ka ''SKA zaudēs, SKA sūds utt'' atradāt to momentu, un vēl kaut kādus. Jūs esat dīvaini. Man nav ko ar jums apspriest vairāk.
Viesis- Viesis
Seriijs19 rakstīja:Jūs esat kaut kādi dīvaini, nopietni. Komanda, tas ir viss tās sastāvs, nevis viens spēlētājs ;d Jūs, lai atrastu iemeslu, lai teiktu, ka ''SKA zaudēs, SKA sūds utt'' atradāt to momentu, un vēl kaut kādus. Jūs esat dīvaini. Man nav ko ar jums apspriest vairāk.
Mēs neesam dīvaini, tā ir sporta pasaulē iekārtots. Nepatīk CR7-nepatīk RM, Nepatīk Messi-nepatīk Barca, Nepatīk Kobe-Nepatīk Lakers un tā varētu ļoti turpināt.
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
Nepateikt, ka komanda ir sūds, bet atrast vairākus iemeslus, lai teiktu, ka komanda riebjas - ir tas pats. Tur nav atšķirības. Maigi pateikts un viss. Tāpēc 5-jā mačā novēlu, lai SKA vinnē.Slinkais Čubis rakstīja:Es nesaku, ka sūds. Es skaidri izklāstu, kādēļ man tā komanda riebjas. Pat ar vienu iemeslu pietiek, lai kāda komanda nepatiktu, es pateicu vairākus. Tā kā man nav jāmeklē iemesli, kādēļ SKA vajadzētu zaudēt, es vienkārši novēlu viņiem zaudēt. Tā ir liela atšķirība.Seriijs19 rakstīja:Tagad jau kaut kas cits. Tu vienkārši godīgi pasaki, ka SKA sūds, nevis centies man te pierādīt kaut ko.Slinkais Čubis rakstīja:Manuprāt nav normāli, ka līgas galvenajam vīram ir sava favorīt-komanda, kurai, par brīnumu, ir visvairāk naudas un kuras lielākajai "zvaigznei", par brīnumu, piedod visus izgājienus.Seriijs19 rakstīja:Jūs esat kaut kādi dīvaini, nopietni. Komanda, tas ir viss tās sastāvs, nevis viens spēlētājs ;d Jūs, lai atrastu iemeslu, lai teiktu, ka ''SKA zaudēs, SKA sūds utt'' atradāt to momentu, un vēl kaut kādus. Jūs esat dīvaini. Man nav ko ar jums apspriest vairāk.
Uraaaaaaaaaaaa,SKA kauss. 4-0 ,5.spēlē
Un ko es jums teicu ??
Un ko es jums teicu ??
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481
GG, lai jau priecājās. Savādāk tas jau paliktu skumji.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» LSHL : Playoff: Playoff: GM4 Plēsoņas @ Wild Cats
» NK :: S2 :: FINĀLS !!!!
» īstais fināls
» JHL S1 :: PO Finals :: Wizards @ Knights GM7
» NK :: S6 ::FINĀLS Zemgale @ Vidzeme
» NK :: S2 :: FINĀLS !!!!
» īstais fināls
» JHL S1 :: PO Finals :: Wizards @ Knights GM7