Nesakārtotība noteikumos?
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Līgas valdes paziņojumi :: Līgas lietotāju paziņojumi
Lapa 1 no 1 • Share
Nesakārtotība noteikumos?
Tātad, es te tā pamanīju, ka ir nesakritība noteikumos par to, cik īsti TP var būt spēlētājam, kurš spēlē JHL. Vienā vietā tas ir 450TP, bet otrā 350TP. Cik tad īsti ir atļauts? Un, ja atļauti ir max 350TP, than what is this?
Topiks, kurā ir redzama šī noteikumu nesakritība ir šis -> Click
Bet tikmēr šeit -> Click
Vajadzētu tā kā izlabot. Bet varbūt es esmu sapratusi nepareizi? Anyway. Wanted to know
Topiks, kurā ir redzama šī noteikumu nesakritība ir šis -> Click
Bet tikmēr šeit -> Click
Vajadzētu tā kā izlabot. Bet varbūt es esmu sapratusi nepareizi? Anyway. Wanted to know
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Re: Nesakārtotība noteikumos?
Cik atceros, tad ja spēlētājs ir sezonu iesācis JHL un tajā laikā sasniedzis 450TP, tad viņš to sezonu var pabeigt.
Bet uzskatu, ka vajadzētu kkādus limitus visiem. Piem, kad sasniedz 400TP, tad jāapstājas, TP vairs nevar iegūt, jo nav godīgi pret jaunajiem, ka visi re-create ar lielajiem bankas kontiem TP krāj un krāj, bet jaunajiem ir daudz grūtāk.
Tikai mans viedoklis.
PS. Manuprāt Sloth pat nav draftēts vēl LSHL, tā kā īsti nezinu kā tu ir.
Bet uzskatu, ka vajadzētu kkādus limitus visiem. Piem, kad sasniedz 400TP, tad jāapstājas, TP vairs nevar iegūt, jo nav godīgi pret jaunajiem, ka visi re-create ar lielajiem bankas kontiem TP krāj un krāj, bet jaunajiem ir daudz grūtāk.
Tikai mans viedoklis.
Atceries, kad es par to lamājos? Viss beigās tika noskaidrots, kačāties var cik grib, tikai ja pārsniedz 350TP ar nākamo sezonu jāspēlē LSHL. Tātad, šī ir mana vienīgā sezona pie tevis
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Sk. Vienkārši Intars prasīja, tā nu gribēju pacelt šo jautājumu nedaudz.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Kašķi es neatceros, bet situāciju ļoti labi sapratu. Pats stādīju tos noteikumus un toreiz domāju, ka tas ir pašsaprotami, ka spēlētājam jāapstājas pie 350TP robežas un nākamie TP jāliek bankā nevis uz builda. Šī ir ļoti liela kļūda, kas nav tikusi pamanīta no JHL ĢM puses, adminu (it īpaši Vieda, kuram ir JHL spēlētājs) un atjaunotāju puses.
Es nezinu kā tagad rīkoties. Protams konkrēta noteikuma nebija, tāpēc sodu nevar likt un buildus mest atpakaļ uz 350TP robežām nezinu vai būtu pareizi. Lai nu kā, bet šāds noteikums uz nākamo sezonu obligāti jāievieš!
Es nezinu kā tagad rīkoties. Protams konkrēta noteikuma nebija, tāpēc sodu nevar likt un buildus mest atpakaļ uz 350TP robežām nezinu vai būtu pareizi. Lai nu kā, bet šāds noteikums uz nākamo sezonu obligāti jāievieš!
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Re-create tač arī kaut kā naudu pelna, ne jau viņiem ne no kā tā nauda kontā uzradās. Un ne jau visiem jaunajiem ir švaki ar naudu. Kurš labi grib, tas pat vairāk par vecajiem bukiem sapelna. Vienkārši, nav arī godīgi tas, ka to sāk apjaust tikai tad, kad kaut kas tāds jau ir noticis. Sloth kā re-create tik daudz TP sakrāja, arī paši daži jaunie pārsniedza robežu, bet nākamajās sezonās re-create un pārējie varēs tikai līdz 350 TP vilkt? Viedajam 100TP bonusā, tad jau.The Dream rakstīja:Cik atceros, tad ja spēlētājs ir sezonu iesācis JHL un tajā laikā sasniedzis 450TP, tad viņš to sezonu var pabeigt.
Tikai mans viedoklis.
Viesis- Viesis
Par likšanu bankā nav iebildumu, bet kā Roberts teica, ka vispār nevar TP iegūt, tas nav normāli.Skipper rakstīja:Kašķi es neatceros, bet situāciju ļoti labi sapratu. Pats stādīju tos noteikumus un toreiz domāju, ka tas ir pašsaprotami, ka spēlētājam jāapstājas pie 350TP robežas un nākamie TP jāliek bankā nevis uz builda. Šī ir ļoti liela kļūda, kas nav tikusi pamanīta no JHL ĢM puses, adminu (it īpaši Vieda, kuram ir JHL spēlētājs) un atjaunotāju puses.
Viesis- Viesis
Es toreiz baigi lamājos pie sevis, kad uzzināju par šāda ierobežojuma neesamību. Piekritīšu čubzinātoram, tas ir maksimāli negodīgi pret parastajiem jaunajiem, kuriem nauda no dirsas neaug.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
http://www.lshl.lv/t5081-s9-c-janis-milzigais
[S9] C - Jānis Milzīgais
TP: 382
by Keiris
Parasts jauniņais kam nauda no dirsas neaug, nu jau mēnesi neaktivs, bet tāpat vairāk TP kā jums, kas par ņaudēšanu? Do or die.
+bankā vēl pāri pa 5M stāv.
[S9] C - Jānis Milzīgais
by Keiris
Parasts jauniņais kam nauda no dirsas neaug, nu jau mēnesi neaktivs, bet tāpat vairāk TP kā jums, kas par ņaudēšanu? Do or die.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Skipper rakstīja:Kašķi es neatceros, bet situāciju ļoti labi sapratu. Pats stādīju tos noteikumus un toreiz domāju, ka tas ir pašsaprotami, ka spēlētājam jāapstājas pie 350TP robežas un nākamie TP jāliek bankā nevis uz builda. Šī ir ļoti liela kļūda, kas nav tikusi pamanīta no JHL ĢM puses, adminu (it īpaši Vieda, kuram ir JHL spēlētājs) un atjaunotāju puses.
Neatceros ka tu stādot noteikumus būtu teicis kko par likšanu bankā. Tu vnk sastādīji noteikumus kurās bija pierakstīts max TP priekš JHL spēlētāja. Un tavos noteikumos starpcitu bija 450 nevis 350 TP, kas beigās arī izraisīja visu skandālu par šo JHL TP ierobežojumu, kad Crawfords ar 400+ TP aizgāja uz JHL.
Vispār, kur tas čalis nozuda? Bija daudzsološs.Viedais rakstīja:http://www.lshl.lv/t5081-s9-c-janis-milzigais
[S9] C - Jānis Milzīgais
by Keiris
Viesis- Viesis
Pagajušosezon vispār JHL Media nebija limita, tad man tagad būtu ap 700TP.
Kur bija problēma, kad Trieciena Budrevičš, Sitējs, Nick Name, visi beidza iepriekšējo sezonu ar aptuveni 450 TP? Gan jau vēl kāds bija.
#butthurt
Kur bija problēma, kad Trieciena Budrevičš, Sitējs, Nick Name, visi beidza iepriekšējo sezonu ar aptuveni 450 TP? Gan jau vēl kāds bija.
#butthurt
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Es arī saku, ka nebiju to ielicis noteikumos un pat par to ierunājies, jo man tas likās pašsaprotami. To es labi atceros no noteikumu stādīšanas laikiem. Tiesa, neatcerējos konkrētos TP skaitu. Ja bija 450TP robeža, tad viss ir kārtībā un iet pēc noteikumiem, bet tajā linkā ko iedeva Evelīna, nebija kārtīgi saprotams.The Number 1 rakstīja:Skipper rakstīja:Kašķi es neatceros, bet situāciju ļoti labi sapratu. Pats stādīju tos noteikumus un toreiz domāju, ka tas ir pašsaprotami, ka spēlētājam jāapstājas pie 350TP robežas un nākamie TP jāliek bankā nevis uz builda. Šī ir ļoti liela kļūda, kas nav tikusi pamanīta no JHL ĢM puses, adminu (it īpaši Vieda, kuram ir JHL spēlētājs) un atjaunotāju puses.
Neatceros ka tu stādot noteikumus būtu teicis kko par likšanu bankā. Tu vnk sastādīji noteikumus kurās bija pierakstīts max TP priekš JHL spēlētāja. Un tavos noteikumos starpcitu bija 450 nevis 350 TP, kas beigās arī izraisīja visu skandālu par šo JHL TP ierobežojumu, kad Crawfords ar 400+ TP aizgāja uz JHL.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Ar to TP neiegūšanu biju domājis likšanu bankā.Sasniedz limitu un tad tik bankā var likt. SHL tā vienmēr ir bijis un ļoti labi strādā. Katrs var spēlēt SMJHL līdz 350TP un tālāk var likt tikai bankā. Pret visiem godīgi. Re-create var sasniegt tos 350TP ātrāk, bet uzlabot buildu tikai tad, kad ir gatavi spēlēt lielajā līgā!
Uzskatu, ka te vajag kko līdzīgu.
Uzskatu, ka te vajag kko līdzīgu.
Bija runa ka pēc LSHL drafīta automātiski paliek, tiem kam 350 pt netiek jhl.
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Līgas valdes paziņojumi :: Līgas lietotāju paziņojumi
Lapa 1 no 1