***S7 Apbavošanas ceremonija***
Lapa 4 no 4 • Share
Lapa 4 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ***S7 Apbavošanas ceremonija***
Aizsargs ,kurš spēlē uzbrucēja postenī arī paliek aizsargs , tas pats par uzbrucēju - uzbrucējs spēlējot aizsardzībā ir uzbrucējs !
Tikai tādēļ ka piestrādā citā postenī - nesāksi saukties citādāk ,tādēļ mums ir pirms sezonas iespēja pieteikt savam spēlētājam pozīciju !
Tikai tādēļ ka piestrādā citā postenī - nesāksi saukties citādāk ,tādēļ mums ir pirms sezonas iespēja pieteikt savam spēlētājam pozīciju !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
GM balsojums. Siliņš no Trieciena puses nebija nominēts. Tagad skaidrs?Rūdža rakstīja:S7 MVP Berķis?
Viesis- Viesis
Nu bet tas pats Jagudins varēja nospēlēt divas spēles kā aizsargs un piestrādāt atlikušo sezonu kā uzbrucējs. Tā arī ir ar Karlsen. Viņš praktiski nav spēlējis kā uzbrucējs, bet viņš tavā uztverē joprojām ir uzbrucējs. Jagudins praktiski nebija spēlējis kā aizsargs un tavā uztverē viņš ir bijis uzbrucējs. Gandrīz pilnīgi tādas pašas situācijas.vairogs rakstīja:Aizsargs ,kurš spēlē uzbrucēja postenī arī paliek aizsargs , tas pats par uzbrucēju - uzbrucējs spēlējot aizsardzībā ir uzbrucējs !
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja:GM balsojums. Siliņš no Trieciena puses nebija nominēts. Tagad skaidrs?Rūdža rakstīja:S7 MVP Berķis?
Ko diez es viņiem esmu izdarījis? Laikam visus esmu nobesījis.....
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
Vecums : 26
Nu ne gluži. 66 punkti un, ja nemaldos, -1 lietderības koeficients. Tas ir diez gan slikti. :/ Ja tu būtu 10. rezultatīvākais spēlētājs, tie mīnusi būtu pamatīgi. Siliņam aizsardzība kliboja, MVP jābūt labam gan pie pretinieku vārtiem, gan pie saviem.Rūdža rakstīja:chubijzs rakstīja:GM balsojums. Siliņš no Trieciena puses nebija nominēts. Tagad skaidrs?Rūdža rakstīja:S7 MVP Berķis?
Ko diez es viņiem esmu izdarījis? Laikam visus esmu nobesījis.....
Viesis- Viesis
Šosezon Chiko stabīli jābūt labāko GK nominācijā
Kanzanio- Jack Sundin #88 (GK)
- Postu skaits : 501
Apsveicu visus ! Prieks redzēt sevi starp nominantiem un vēl, vairāki Indiāņu pārstāvji kā labākie
Sezonas nospēlētas: 7
Triju Zvaigžņu kausi: 0
Individuālās balvas: 0
Well done, Denis!
Well done, Denis!
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Labs nāk ar gaidīšanu, kad sāksi regresēt, tad sāksi vākt visu pēc kārtasDoUbLeD rakstīja:Sezonas nospēlētas: 7
Well done, Denis!
Kad beigsi karjeru , tev piešķirs "nenovērtētākā spēlētāja" balvu !DoUbLeD rakstīja:Sezonas nospēlētas: 7
Well done, Denis!
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Pirmā nominācija priekš dekādes Benkjizz&Pezhonizz balvas ir skaidravairogs rakstīja:Kad beigsi karjeru , tev piešķirs "nenovērtētākā spēlētāja" balvu !DoUbLeD rakstīja:Sezonas nospēlētas: 7
Well done, Denis!
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Lapa 4 no 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ***S5 Apbalvošanas Ceremonija***
» S2 Apbalvošanas ceremonija
» ***S6 Apbalvošanas Ceremonija***