Dienasgrāmata #4

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

Dienasgrāmata #4 Empty Dienasgrāmata #4

Post by bukss Trešdiena Marts 11, 2015 9:19 am

Pagājusi nedaudz vairāk kā nedēļa kopš pēdējā ieraksta. Aizvadītas vēl pāris spēles. Tāpat sadarītas muļķības. Bet visu pēc kārtas.
Pagājušās nedēļas sākums pagāja galīgā garlaicībā, sāka zust motivācija trenēties. Bet par laimi Mīzīgais sapurināja, burtiskā nozīmē. Pacēla un sakratīja tā ka prāts atgriezās īstajā vietā.
Vairāk nekas interesants netika sadarīts, vien treniņi un spēles gaidīšana, kas notika nedēļas beigās pret Heat. Sanāca zaudēt, bet spēle bija sīva. Iespējams divi potenciālie kausa ieguvēji. Prieks arī par to ka Milzīgais izmantoja manis doto piespēli un pārvērta vārtu guvumā.
Pēc spēles ar čaļiem aizgājām (kā Gordie izteicās) "nosvinēt" zaudējumu uz krogu. Vakara gaitā atradās daudz kritizētāju par spēli un un daudz uzmundrinātāju, kā jau visur. Alus plūda daudz, neatceros kad pārradāmies.
Šo nedēļu uzsākām gatavojoties nākamajai spēlei pret Milžiem. Šo spēli atkal uzvarējām un man atkal rezultatīva piespēle, kā arī 6 minūtes uz soliņa. Nu jau sāku tuvoties titulam labākais uzbrūkošais aizsargs, bet vēl daudz darāmā. Uz šo titulu liels konkurents ir Dambis. Par spēli nav daudz ko stāstīt, te iederas teiciens "Atnācu, ieraudzīju, uzvarēju". Pēc spēles ģērbtuvē nejauši uzkāpu uz komandas emblēmas, šoks un ĢM jau sniedz zobu birstīti un norāda uz tualeti. Tā visu atlikušo dienas daļu berzu un berzu. Vairs nekāpšu uz ģērboņa.
Nākamo spēli pret Lauvām arī uzvarējām, bet šoreiz uz soliņa nedabūju nonākt. Spēlēju pieklājīgi.
Vakarā pēc spēles gāju uz veikalu pēc piena, bet tur Milzīgais, Dambis un Gordie jau priekšā, pērk čipsus. Izrādās viņi skatīsies LSHL spēli Trieciens @ Plēsoņas, uzaicināja arī mani. Noliku pienu atpakaļ un paķēru alu, bet tā pieklājīgi. Paspējām tieši laikā, spēle bija skatāma, cīņa par katru centimetru uz laukuma. Uzvarēja Plēsoņas realizējot vairākumu, Trieciens laikam neizturēja spriedzi. Spēles laikā apspriedām kur katrs vēlētos spēlēt pēc LSHL drafta. Gordie sāka savu veco dziesmu, galvenais lai abi ar brāli spēlē vienā komandā, bet nenosauca nevienu konkrēti. Bet man šķiet ka viņš grib uz Tamperi, tad būtu atpakaļ Somijā. Dambis un Milzīgais īsti nav vēl izdomājuši, bet nav jau kur steigties. Man gribētos Plēsoņās, tuvāk mājām un tur neliela ietekme ir mūsu ĢM.
Dienasgrāmata #4 O-GUY-WATCHING-HOCKEY-570
Nu tā aptuveni pagāja šīs dienas. Pilnai laimei derētu vēl Keira spēlētāju tops.
bukss
bukss
Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/

Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus

Atpakaļ uz augšu Go down

Dienasgrāmata #4 Empty Re: Dienasgrāmata #4

Post by Ngel Piektdiena Marts 13, 2015 8:05 pm

3TP
Ngel