Balsošana par LSHL piekto komandu

Lapa 3 no 3 Previous  1, 2, 3

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

Piektās komandas balsošana

Balsošana par LSHL piekto komandu - Page 3 Vote_lcap28%Balsošana par LSHL piekto komandu - Page 3 Vote_rcap 28% 
[ 7 ]
Balsošana par LSHL piekto komandu - Page 3 Vote_lcap12%Balsošana par LSHL piekto komandu - Page 3 Vote_rcap 12% 
[ 3 ]
Balsošana par LSHL piekto komandu - Page 3 Vote_lcap60%Balsošana par LSHL piekto komandu - Page 3 Vote_rcap 60% 
[ 15 ]

Kopā Balsis : 25

Poll closed

Balsošana par LSHL piekto komandu - Page 3 Empty Re: Balsošana par LSHL piekto komandu

Post by Sparrow. Sestdiena Augusts 10, 2013 11:21 pm

Skipper rakstīja:Tas vai Es šo ilgi rakstu vai ne, tā nav tava darīšana, Es visulaiku nepārlādēju lapu gaidot Tavu atbildi Wink
Aktivitāte ir pamats visam, bez kā neiztikt, tas ir kā gaiss līgai, bez tā, līga vienkārši nomirs.
Tas vai spēlētājs kaušanos liek augstu vai zemu ir atkarīgs no paša, protams šis nav īsts hokejs, tāpēc jebkurš var veidot tādu spēlētāju kādu vēlas un kaut vai kausli, kurš met ripas vārtos. Ne jau Tev būtu kādas tiesības par to kādam pārmest.
Ja Tev nepatīk mūsu sistēma, tad Es vel joprojām nesaprotu, ko Tu vel te meklē? Ja Tev ir uzmanības trūkuma sindromi un vajag visu laiku, lai kāds Tev pievērš uzmanību, tad šī nav vieta, kur remdēt savas slāpes. Uzvedies kā bērns un ar katru postu, kur Tu kādu izsmej Tu to pierādi. Mums ne Tu, ne tava attieksme šeit nav vajadzīga un Tāpēc arī tiek domāts par banu. Pieaudz mazais, prātā nenobriedušais bērniņ...
Un beidzot derētu atbildēt uz manu jautājumu: Ko Tu vel šeit dari? Jo, lai baudītu šo vietu Tu noteikti neieradies.
Ko es šeit daru? Izsaku savas domas.

ūuu, watch out, gudrinieks atradies. Tu tagad jauc prātu ar kaut kādu virtuālo līgu? Nobriedis prāts? Sajēdz ko runā? Tu mani reāli dzīve nepazīsti, Šerlok.
āa. Pakito ir nobriedis prāts. Sapratu.
Sparrow.
Sparrow.
Ainis Broks #77 (LW)
Ainis Broks #77 (LW)

Postu skaits : 576
Vecums : 28

Atpakaļ uz augšu Go down

Balsošana par LSHL piekto komandu - Page 3 Empty Re: Balsošana par LSHL piekto komandu

Post by Skipper Sestdiena Augusts 10, 2013 11:29 pm

Gudrinieks gan, un tāds, kas norāda uz to par ko laikam neesi aizdomājies, par attieksmi, nekur tālu dzīvē netiksi, ja visam jaunajam pieiesi ar šādu attieksmi un kaut vai, lai šī ir tikai virtuālā spēle, bet tomēr, tā parāda kāds Tu esi, varbūt Tu dzīvē esi kautrīgs un vispār neko nepateiktu, nezinu un tas bija vienkārš piemērs. Bet tas parāda, kādas ir tavas domas, kuras uzvelk citus un noteikti nevienam nepatīktu.
Par to arī runāju Laughing Ja Tu ģēnij pēkšņi iesaisti cilvēku, kurš vispār ir nepatēmu, tad tas arī pierāda manu teikto. Un šeit Es tevi neredzu, nezinu kāds Tu esi ar draugiem, bet šeit man ar tevi ir saruna tikai ar vārdiem, neko citu un ar šiem vārdie Tu arī parādi, kāds ir tavs atīstības līmenis.
Skipper
Skipper
Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
Emīls Skapis (GK) #62  /Skauts/

Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sparrow. Sestdiena Augusts 10, 2013 11:38 pm

Skipper rakstīja:Gudrinieks gan, un tāds, kas norāda uz to par ko laikam neesi aizdomājies, par attieksmi, nekur tālu dzīvē netiksi, ja visam jaunajam pieiesi ar šādu attieksmi un kaut vai, lai šī ir tikai virtuālā spēle, bet tomēr, tā parāda kāds Tu esi, varbūt Tu dzīvē esi kautrīgs un vispār neko nepateiktu, nezinu un tas bija vienkārš piemērs. Bet tas parāda, kādas ir tavas domas, kuras uzvelk citus un noteikti nevienam nepatīktu.
Par to arī runāju :lol:Ja Tu ģēnij pēkšņi iesaisti cilvēku, kurš vispār ir nepatēmu, tad tas arī pierāda manu teikto. Un šeit Es tevi neredzu, nezinu kāds Tu esi ar draugiem, bet šeit man ar tevi ir saruna tikai ar vārdiem, neko citu un ar šiem vārdie Tu arī parādi, kāds ir tavs atīstības līmenis.
Cilvēks ir pa tēmu.
Virtuālā iedomu līga parāda manu attīstības līmeni. Skaidrs.Smile 
Nu tātad tu neko nezini par mani. Kādēļ gvelz kaut kādas hu*ņas? Gudrāks nekļūsi. Sēdi, klusē, vai izsaki savu viedokli, nevis uzbrauc.
Sparrow.
Sparrow.
Ainis Broks #77 (LW)
Ainis Broks #77 (LW)

Postu skaits : 576

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Skipper Svētdena Augusts 11, 2013 12:01 am

Šobrīd Mums abiem ir diskusija nevis Mums trijatā ar Pakito, sagrozot Manu teikto un norādot kādā bez sakarā uz Pakito, Tu tikai pierādi manu teikto, turpini vien tādā garā Wink
Es aizstāvu līgu kurai esmu palīdzējis, tā kā Tu tai uzbrauci pirmais, tad Tev nav tiesību tagad man aizrādīt par braukšanu augumā. Ja nevari paciest sekas, tad nākamreiz padomā pirms raksti kā Tu to dari.
Skipper
Skipper
Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
Emīls Skapis (GK) #62  /Skauts/

Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Svētdena Augusts 11, 2013 1:42 pm

GOAL   Es domāju - šo var slēgt ciet !! GOAL 

Esam abas puses uzklausījuši - saprotam ,kas par ko cīnās !! Very Happy 

Bet tomēr , Šī nav offtopic sadaļa ,bet gan balsošana par 5-to komandu ,kura jau ir noslēgusies !!
vairogs
vairogs
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks

Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 3 no 3 Previous  1, 2, 3

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu

- Similar topics