Balsošana par LSHL piekto komandu
Lapa 3 no 3 • Share
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Piektās komandas balsošana
Re: Balsošana par LSHL piekto komandu
Ko es šeit daru? Izsaku savas domas.Skipper rakstīja:Tas vai Es šo ilgi rakstu vai ne, tā nav tava darīšana, Es visulaiku nepārlādēju lapu gaidot Tavu atbildi
Aktivitāte ir pamats visam, bez kā neiztikt, tas ir kā gaiss līgai, bez tā, līga vienkārši nomirs.
Tas vai spēlētājs kaušanos liek augstu vai zemu ir atkarīgs no paša, protams šis nav īsts hokejs, tāpēc jebkurš var veidot tādu spēlētāju kādu vēlas un kaut vai kausli, kurš met ripas vārtos. Ne jau Tev būtu kādas tiesības par to kādam pārmest.
Ja Tev nepatīk mūsu sistēma, tad Es vel joprojām nesaprotu, ko Tu vel te meklē? Ja Tev ir uzmanības trūkuma sindromi un vajag visu laiku, lai kāds Tev pievērš uzmanību, tad šī nav vieta, kur remdēt savas slāpes. Uzvedies kā bērns un ar katru postu, kur Tu kādu izsmej Tu to pierādi. Mums ne Tu, ne tava attieksme šeit nav vajadzīga un Tāpēc arī tiek domāts par banu. Pieaudz mazais, prātā nenobriedušais bērniņ...
Un beidzot derētu atbildēt uz manu jautājumu: Ko Tu vel šeit dari? Jo, lai baudītu šo vietu Tu noteikti neieradies.
ūuu, watch out, gudrinieks atradies. Tu tagad jauc prātu ar kaut kādu virtuālo līgu? Nobriedis prāts? Sajēdz ko runā? Tu mani reāli dzīve nepazīsti, Šerlok.
āa. Pakito ir nobriedis prāts. Sapratu.
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Vecums : 28
Gudrinieks gan, un tāds, kas norāda uz to par ko laikam neesi aizdomājies, par attieksmi, nekur tālu dzīvē netiksi, ja visam jaunajam pieiesi ar šādu attieksmi un kaut vai, lai šī ir tikai virtuālā spēle, bet tomēr, tā parāda kāds Tu esi, varbūt Tu dzīvē esi kautrīgs un vispār neko nepateiktu, nezinu un tas bija vienkārš piemērs. Bet tas parāda, kādas ir tavas domas, kuras uzvelk citus un noteikti nevienam nepatīktu.
Par to arī runāju Ja Tu ģēnij pēkšņi iesaisti cilvēku, kurš vispār ir nepatēmu, tad tas arī pierāda manu teikto. Un šeit Es tevi neredzu, nezinu kāds Tu esi ar draugiem, bet šeit man ar tevi ir saruna tikai ar vārdiem, neko citu un ar šiem vārdie Tu arī parādi, kāds ir tavs atīstības līmenis.
Par to arī runāju Ja Tu ģēnij pēkšņi iesaisti cilvēku, kurš vispār ir nepatēmu, tad tas arī pierāda manu teikto. Un šeit Es tevi neredzu, nezinu kāds Tu esi ar draugiem, bet šeit man ar tevi ir saruna tikai ar vārdiem, neko citu un ar šiem vārdie Tu arī parādi, kāds ir tavs atīstības līmenis.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Cilvēks ir pa tēmu.Skipper rakstīja:Gudrinieks gan, un tāds, kas norāda uz to par ko laikam neesi aizdomājies, par attieksmi, nekur tālu dzīvē netiksi, ja visam jaunajam pieiesi ar šādu attieksmi un kaut vai, lai šī ir tikai virtuālā spēle, bet tomēr, tā parāda kāds Tu esi, varbūt Tu dzīvē esi kautrīgs un vispār neko nepateiktu, nezinu un tas bija vienkārš piemērs. Bet tas parāda, kādas ir tavas domas, kuras uzvelk citus un noteikti nevienam nepatīktu.
Par to arī runāju :lol:Ja Tu ģēnij pēkšņi iesaisti cilvēku, kurš vispār ir nepatēmu, tad tas arī pierāda manu teikto. Un šeit Es tevi neredzu, nezinu kāds Tu esi ar draugiem, bet šeit man ar tevi ir saruna tikai ar vārdiem, neko citu un ar šiem vārdie Tu arī parādi, kāds ir tavs atīstības līmenis.
Virtuālā iedomu līga parāda manu attīstības līmeni. Skaidrs.
Nu tātad tu neko nezini par mani. Kādēļ gvelz kaut kādas hu*ņas? Gudrāks nekļūsi. Sēdi, klusē, vai izsaki savu viedokli, nevis uzbrauc.
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Šobrīd Mums abiem ir diskusija nevis Mums trijatā ar Pakito, sagrozot Manu teikto un norādot kādā bez sakarā uz Pakito, Tu tikai pierādi manu teikto, turpini vien tādā garā
Es aizstāvu līgu kurai esmu palīdzējis, tā kā Tu tai uzbrauci pirmais, tad Tev nav tiesību tagad man aizrādīt par braukšanu augumā. Ja nevari paciest sekas, tad nākamreiz padomā pirms raksti kā Tu to dari.
Es aizstāvu līgu kurai esmu palīdzējis, tā kā Tu tai uzbrauci pirmais, tad Tev nav tiesību tagad man aizrādīt par braukšanu augumā. Ja nevari paciest sekas, tad nākamreiz padomā pirms raksti kā Tu to dari.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Es domāju - šo var slēgt ciet !!
Esam abas puses uzklausījuši - saprotam ,kas par ko cīnās !!
Bet tomēr , Šī nav offtopic sadaļa ,bet gan balsošana par 5-to komandu ,kura jau ir noslēgusies !!
Esam abas puses uzklausījuši - saprotam ,kas par ko cīnās !!
Bet tomēr , Šī nav offtopic sadaļa ,bet gan balsošana par 5-to komandu ,kura jau ir noslēgusies !!
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Balsošana par sesto LSHL komandu
» Balsošana par 8. Komandu
» JHL Komandu balsošana
» LSHL Komandu Budžeti
» LSHL komandu turnirs
» Balsošana par 8. Komandu