Balsošana par LSHL piekto komandu
Lapa 2 no 3 • Share
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Piektās komandas balsošana
Re: Balsošana par LSHL piekto komandu
Nu nezinu nezinu kā nu būs ar to aktivitāti.. varbūt savāk sešām, bet aktīvie jau tik daudz nebūs.., bet nu cerēsim jau uz to labāko.
Toms.- Toms Kļaviņš (LW)
- Postu skaits : 38
Nu Monreāla tāpat saglabās savus 10-11 aktīvos tā kā es domāju, ka mums nekas daudz nemainīsies Bet 6. komanda, tas ir skaisti
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Paldies visiem kas balsoja!
Jasāk vākt komanda ?
Jasāk vākt komanda ?
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Pakito rakstīja:Paldies visiem kas balsoja!
Jasāk vākt komanda ?
Vēl nekas nav jādara pagaidām. Pēc 6 komandas noteikšanas būs paplašināšanās drafts, un tad varēsi sākt darboties.
Tagad vari meklēt tikai FA, kurus gribi dabūt savā komandā.
kā ar sestās pievienošanos - aizsargāto spēlētāju sarakstu nevajadzēs samazināt zem 10 ???????????
Es ļoti ceru ,ka nē !!
Es ļoti ceru ,ka nē !!
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
vairogs rakstīja:kā ar sestās pievienošanos - aizsargāto spēlētāju sarakstu nevajadzēs samazināt zem 10 ???????????
Es ļoti ceru ,ka nē !!
To nevajadzēs mainīt, tikai palielināsies spēlētāju skaits kuri dosies uz citu komandu.
Talsi uzreiz atkrīt, tur oriģinalitātes vispār nav.
Rīga arī. afkm?
Berne arī, logo mierīgi atpazīstams. Vismaz formas ir kaut cik pieskaņotas, logo uz ledus izskatās kā pielīmēti ar superlīmi un nav slidots pa laukumu.
Kopumā man nav par ko balsot. Nepiesaista neviena komanda, bet ja vajag balsi, tad paļube Rīga.
Rīga arī. afkm?
Berne arī, logo mierīgi atpazīstams. Vismaz formas ir kaut cik pieskaņotas, logo uz ledus izskatās kā pielīmēti ar superlīmi un nav slidots pa laukumu.
Kopumā man nav par ko balsot. Nepiesaista neviena komanda, bet ja vajag balsi, tad paļube Rīga.
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Tu bisk esi nokavejis.Rit notiks balsosana par 6komandu.Tas ta ja izdoma balsot...Sparrow. rakstīja:Talsi uzreiz atkrīt, tur oriģinalitātes vispār nav.
Rīga arī. afkm?
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Sis jau ir sen beidzies vairs jau nevar. Piekritu san4o
Zommers- Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
- Postu skaits : 1554
Sparrow'am visa orģinalitāte slēpjās formās un logo. Meistars.
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Nebrauc augumā Brokam - vēl ieliks bortā !Pakito rakstīja:Sparrow'am visa orģinalitāte slēpjās formās un logo. Meistars.
- vai tad nepazīsti brāļus Brokus ?
- laukumā dzīves nebūs !!
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Varu 20% piekrist postam, bet tu par vēlu atnācis esiSparrow. rakstīja:Talsi uzreiz atkrīt, tur oriģinalitātes vispār nav.
Rīga arī. afkm?
Viesis- Viesis
Teikšu godīgi - custom formas un logo pieškir pilnīgi citu skatu komandai, un parāda, ka komandas vadītājs ir gatavs ieguldīt vairāk laika nekā citi komandas attīstībā.Pakito rakstīja:Sparrow'am visa orģinalitāte slēpjās formās un logo. Meistars.
Citādi šeit iekš LSHL es īsti neredzu veidu kā pierādīt savu atbilstību.
Viesis- Viesis
Nosaukums un komandas tēma gan tev oriģināla. Tas pierāda to, ka pats neko nejēdz nedz normāli pateikt, nedz uztaisīt.Pakito rakstīja:Sparrow'am visa orģinalitāte slēpjās formās un logo. Meistars.
Eu nu nesaciet atkal kasities!Sparrow. rakstīja:Nosaukums un komandas tēma gan tev oriģināla. Tas pierāda to, ka pats neko nejēdz nedz normāli pateikt, nedz uztaisīt.Pakito rakstīja:Sparrow'am visa orģinalitāte slēpjās formās un logo. Meistars.
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
+ calm downsan4o_ rakstīja:Eu nu nesaciet atkal kasities!Sparrow. rakstīja:Nosaukums un komandas tēma gan tev oriģināla. Tas pierāda to, ka pats neko nejēdz nedz normāli pateikt, nedz uztaisīt.Pakito rakstīja:Sparrow'am visa orģinalitāte slēpjās formās un logo. Meistars.
Viesis- Viesis
Ir vēls un gan jau man neko nevajadzētu tagad teikt, bet nenocietos.
Sparrow, Pakito ir labs spēlētājs, kurš var komandu sagatavot augstiem panākumiem,
Sparrow, Pakito ir labs spēlētājs, kurš var komandu sagatavot augstiem panākumiem,
galvenais, ka viņš var izveidot aktīvu draudzīgu komandu un tas šajā ir svarīgākais faktors. Mēs savu sim spēlei pieejam no citas pozīcijas, mēs veidojam to no aktivitātes un cilvēku saskarsmes, nevis no grafik. Lai arī tās ir skaistas un ieņem kādu lomu, bet tomēr tas nav pamats spēlei un tāpēc Tev nekas nav sanācis, novēlu Tev veiksmi un cerams Tev viss izdosies ar savu līgu, bet beidz uzvesties stulbi un noniecināt mūs, jo mēs nedaram to pēc tava prāta, tas ir bērnišķīgi, kas arī parāda tavu līmeni.
Tātad, kā jau teicu, vēlu Tev veiksmi ar savu līgu, bet tā kā Tu nesaproti, kā uzvesties, tad veiksim laikam balsojumu vai mums piespriest pirmo banu, negribam to darīt, bet tavs attieksme to ir panākusi.
Starp citu, projekts ir veidots uz SHL principa, tāpēc tas ir sekmīgs un neuzdrošinies vairs teikt, ka mūsu ideja nekam neder, 14 SHL sezonas parāda, ka pamati ir pareizie.
Šis nav nekas pret NHLLatvia, bet personīgi pret Sparrow
Tātad, kā jau teicu, vēlu Tev veiksmi ar savu līgu, bet tā kā Tu nesaproti, kā uzvesties, tad veiksim laikam balsojumu vai mums piespriest pirmo banu, negribam to darīt, bet tavs attieksme to ir panākusi.
Starp citu, projekts ir veidots uz SHL principa, tāpēc tas ir sekmīgs un neuzdrošinies vairs teikt, ka mūsu ideja nekam neder, 14 SHL sezonas parāda, ka pamati ir pareizie.
Pārlasi manu postu un pārlasi tagad savējo. Tur ir kaut kas tāds pieminēts? Ja jau pat savu nosaukumu nevar izdomāt, tad tas arī kaut ko nozīmē.Skipper rakstīja:galvenais, ka viņš var izveidot aktīvu draudzīgu komandu un tas šajā ir svarīgākais faktors. Mēs savu sim spēlei pieejam no citas pozīcijas, mēs veidojam to no aktivitātes un cilvēku saskarsmes, nevis no grafik. Lai arī tās ir skaistas un ieņem kādu lomu, bet tomēr tas nav pamats spēlei un tāpēc Tev nekas nav sanācis, novēlu Tev veiksmi un cerams Tev viss izdosies ar savu līgu, bet beidz uzvesties stulbi un noniecināt mūs, jo mēs nedaram to pēc tava prāta, tas ir bērnišķīgi, kas arī parāda tavu līmeni.
Kādēļ bans? Tādēļ, ka izsaku savas domas? Ģēnijs.
Galvenais MAN nekas nav sanācis.
Es iesaku pašam to pārlasīt, un šādas ir daudzu cilvēku domas. Nosaukums tāpat kā grafikas nav pamats, tas pats vien ir ko Tu teici, Tu savu izvēli nosaki uz tā vai komandai ir orģināls nosaukums un formas, bet šeit tam visam ir mazsvarīga loma, ja menedžeris ir labs. Izskatās, ka Tu to vel joprojām neesi sapratis, žēl...
Jā, pēc viņa oriģinalitātes, zināšanām un gudrības varu pateikt, ka viņš būs izcils..Skipper rakstīja:Es iesaku pašam to pārlasīt, un šādas ir daudzu cilvēku domas. Nosaukums tāpat kā grafikas nav pamats, tas pats vien ir ko Tu teici, Tu savu izvēli nosaki uz tā vai komandai ir orģināls nosaukums un formas, bet šeit tam visam ir mazsvarīga loma, ja menedžeris ir labs. Izskatās, ka Tu to vel joprojām neesi sapratis, žēl...
Kādi jums te menedžeri, nu wtf?
Kompis iekš NHL09 tikai sākumā izmanto jūsu taktikas, vēlāk pats visu liek. Laimes spēle. Kaut kādam menedžerim tur nav daļas, tikai uz papīra, un vāc spēlētājus. Ja CPU ir gudrs un greizs gameplays spēlei, tad pat Latvija var sīvi cīnīties ar World All Stars.
Labi, varbūt spēlētājus kombinēt ir grūtāks darbs, tur es piekrītu.
Nu pirmkārt šī spēle atkal ir balstīta uz aktivitāti, tātad atkal ir jāatgādina, ka tas ir pamats VISAM, ieskaitot arī pašu spēli, kas ir hokeja simulēšanu, mana komanda izkrita pirmajā kārtā, bet uzskatu, ka mana komanda tāpat kā visa līga uzskata manu komandu par sekmīgāko, iemesls? Tas, ka tā ir aktīva un es esmu spējis visus piedabūt būt aktīvus un pašiem likt ieinteresēties. Man liekas, ka Tu savā paurī nespēsi ieborēt tādu vārdu kā aktivitāte, kas ir arī iemesls kāpēc šī līga ir uz doto brīdi Latvijā labākā.
Tu turpini paust savu viedokli izsmejošā žargonā, kas arī ir iemesls tava bana izskatīšanai. Tu vari to nesaprast un brīnīties, bet neko vairāk jau no Tevis Mēs negaidām...
Tu turpini paust savu viedokli izsmejošā žargonā, kas arī ir iemesls tava bana izskatīšanai. Tu vari to nesaprast un brīnīties, bet neko vairāk jau no Tevis Mēs negaidām...
Ilgi gan rakstīji, nebrīnos.Skipper rakstīja:Nu pirmkārt šī spēle atkal ir balstīta uz aktivitāti, tātad atkal ir jāatgādina, ka tas ir pamats VISAM, ieskaitot arī pašu spēli, kas ir hokeja simulēšanu, mana komanda izkrita pirmajā kārtā, bet uzskatu, ka mana komanda tāpat kā visa līga uzskata manu komandu par sekmīgāko, iemesls? Tas, ka tā ir aktīva un es esmu spējis visus piedabūt būt aktīvus un pašiem likt ieinteresēties. Man liekas, ka Tu savā paurī nespēsi ieborēt tādu vārdu kā aktivitāte, kas ir arī iemesls kāpēc šī līga ir uz doto brīdi Latvijā labākā.
Ojā, aktivitāte, tas ir kāds jauns spēlētāja atribūts? To es saprotu, ka jābūt aktīvam, bet jābūt arī pietiekami gudram, lai tu sajēgtu kaut ko no hokeja, spēles, atribūtiem.
Piemērs. Lielāka daļa liek kaušanos bieži, ķjipa kaušļi. Kādā sakarā, ja kaušanās skillu liek 50? Tas nozīmē ka viņš visu laiku kaujas, bet zobus zaudē vairāk pats kā citi? Jāatgādina būtu, ka tikai metiens neveido overallu.
Te nu rodas vēlviens ieteikums, bet tam tāpat nav jēgas, jums jau tač ir ahūna sistēma, kuru kā izrādās ne vella paši neesat domājuši.
Tas vai Es šo ilgi rakstu vai ne, tā nav tava darīšana, Es visulaiku nepārlādēju lapu gaidot Tavu atbildi
Aktivitāte ir pamats visam, bez kā neiztikt, tas ir kā gaiss līgai, bez tā, līga vienkārši nomirs.
Tas vai spēlētājs kaušanos liek augstu vai zemu ir atkarīgs no paša, protams šis nav īsts hokejs, tāpēc jebkurš var veidot tādu spēlētāju kādu vēlas un kaut vai kausli, kurš met ripas vārtos. Ne jau Tev būtu kādas tiesības par to kādam pārmest.
Ja Tev nepatīk mūsu sistēma, tad Es vel joprojām nesaprotu, ko Tu vel te meklē? Ja Tev ir uzmanības trūkuma sindromi un vajag visu laiku, lai kāds Tev pievērš uzmanību, tad šī nav vieta, kur remdēt savas slāpes. Uzvedies kā bērns un ar katru postu, kur Tu kādu izsmej Tu to pierādi. Mums ne Tu, ne tava attieksme šeit nav vajadzīga un Tāpēc arī tiek domāts par banu. Pieaudz mazais, prātā nenobriedušais bērniņ...
Un beidzot derētu atbildēt uz manu jautājumu: Ko Tu vel šeit dari? Jo, lai baudītu šo vietu Tu noteikti neieradies.
Aktivitāte ir pamats visam, bez kā neiztikt, tas ir kā gaiss līgai, bez tā, līga vienkārši nomirs.
Tas vai spēlētājs kaušanos liek augstu vai zemu ir atkarīgs no paša, protams šis nav īsts hokejs, tāpēc jebkurš var veidot tādu spēlētāju kādu vēlas un kaut vai kausli, kurš met ripas vārtos. Ne jau Tev būtu kādas tiesības par to kādam pārmest.
Ja Tev nepatīk mūsu sistēma, tad Es vel joprojām nesaprotu, ko Tu vel te meklē? Ja Tev ir uzmanības trūkuma sindromi un vajag visu laiku, lai kāds Tev pievērš uzmanību, tad šī nav vieta, kur remdēt savas slāpes. Uzvedies kā bērns un ar katru postu, kur Tu kādu izsmej Tu to pierādi. Mums ne Tu, ne tava attieksme šeit nav vajadzīga un Tāpēc arī tiek domāts par banu. Pieaudz mazais, prātā nenobriedušais bērniņ...
Un beidzot derētu atbildēt uz manu jautājumu: Ko Tu vel šeit dari? Jo, lai baudītu šo vietu Tu noteikti neieradies.
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Balsošana par sesto LSHL komandu
» Balsošana par 8. Komandu
» JHL Komandu balsošana
» LSHL Komandu Budžeti
» LSHL komandu turnirs
» Balsošana par 8. Komandu