Izmaiņas GFX sadaļā
Lapa 1 no 1 • Share
Izmaiņas GFX sadaļā
Sveiki!
Pēc manas iniciatīvas līgas valdē tika pieņemts lēmums veikt šādas tādas izmaiņas GFX sadaļā, lai rosinātu grafiķus uz darbu veidošanu, kā arī stimulētu citus mācīties to darīt.
Tātad, tiek palielināta samaksa par GFX iesniegšanu. Darbus nedēļā varēs iesūtīt tos pašus 4, un tie tiks vērtēti skalā no 1 līdz 10.
Samaksa atbilstoši darba vērtējumam:
10 - 500K
9 - 450K
8 - 400K
7 - 350K
6 - 300K
5 - 250K
4 - 200K
3 - 150K
2 - 100K
1 - 50K
Bet līdz ar to vērtēšana būs stingrāka, 500K varēs dabūt tiešām par īstu mākslas darbu, bet 50K būs par galīgi sliktu darbu, pliks renderis uz parasta fona, tāds darbs, kur var redzēt, ka cilvēks nav centies utt.
Vēl, kā jūs jau to varbūt pamanījāt, katru mēnesi tiks rīkoti parakstu konkursi, kuros varēs iegūt nevis naudu, Bet TP pat par piedalīšanos!
Paldies par uzmanību!
Viesis- Viesis
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
Re: Izmaiņas GFX sadaļā
Negribu atkal strīdēties, bet kā cilvēks, kurš neko nesaprot no PS var būt GFX menedžeris un vērtētājs?
Negribu atkal strīdēties, bet kā cilvēks, kurš jau labu laiku atpakaļ ir "pametis" LSHL, var ienākt šeit reizi trijās dienās un kaut kam piekasīties?The Dream rakstīja:Negribu atkal strīdēties, bet kā cilvēks, kurš neko nesaprot no PS var būt GFX menedžeris un vērtētājs?
Viesis- Viesis
Parādi kur es kādam piekasos pēdējo divu nedēļu laikā?
Es tā pat kā visi Triecienieši tusēju tikai pa LR un cik atceros, tad LSHL arī neesmu pametis!
Es tā pat kā visi Triecienieši tusēju tikai pa LR un cik atceros, tad LSHL arī neesmu pametis!
The Dream rakstīja:Negribu atkal strīdēties, bet kā cilvēks, kurš neko nesaprot no PS var būt GFX menedžeris un vērtētājs?
Ja tiešām neko nemāk, tad, lai mācās Tāpēc LSHL ir arī labs šajā ziņā. Piemēram, es nekad nebūtu domājis, ka varu tā strādāt par ĢM un lasīt komandu kopā, bet re. Nedomāju, ka nu man tas pārāk slikti sanāk. Viss pateicoties tam, ka man deva iespēju un es to iemācījos
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Similar topics
» LIELAS IZMAIŅAS UZ S5!
» Pamācību uzlabošana / Sadaļa ''Palīdzība''
» Ierosinājums forumam - mūzikas sadaļa
» Atjaunošanas izmaiņas
» Izmaiņas bankā
» Pamācību uzlabošana / Sadaļa ''Palīdzība''
» Ierosinājums forumam - mūzikas sadaļa