Vancūveras Wizards - lidmašīna, kura nolaidās pārāk zemu...

Lapa 2 no 2 Previous  1, 2

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

Vancūveras Wizards - lidmašīna, kura nolaidās pārāk zemu... - Page 2 Empty Re: Vancūveras Wizards - lidmašīna, kura nolaidās pārāk zemu...

Post by Viedais Trešdiena Janvāris 28, 2015 5:31 pm

Patiesībā JHL tieši noderētu kāds pieredzējušāks vilcējspēks! Un Wizardos joīpaši + tos jaunais ĢM varēs pārsaukt. Razz
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma

Atpakaļ uz augšu Go down

Vancūveras Wizards - lidmašīna, kura nolaidās pārāk zemu... - Page 2 Empty Re: Vancūveras Wizards - lidmašīna, kura nolaidās pārāk zemu...

Post by DoUbLeD Trešdiena Janvāris 28, 2015 5:38 pm

Viedais rakstīja:
DoUbLeD rakstīja:Nezinu, kas īsti ar Wizards notika, viss sākās jau 2. sezonā pēc veiksmīgi paņemta kausa manā vadībā debijas sezonā.
It kā uzlikts randoma lāsts Very Happy
Vai arī pāris tavi nepārdomāti lēmumi līdz tam noveda?

Es vienkārši nesu neveiksmi Very Happy
DoUbLeD
DoUbLeD
Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/

Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Trešdiena Janvāris 28, 2015 5:39 pm

DoUbLeD rakstīja:
Viedais rakstīja:
DoUbLeD rakstīja:Nezinu, kas īsti ar Wizards notika, viss sākās jau 2. sezonā pēc veiksmīgi paņemta kausa manā vadībā debijas sezonā.

Kāmēr bij tu, tikmēr bija tīri veiksmīgi.. tagad wolves tas pats, pa ilgiem laikiem Vilki uzvarēja Oslo un tu sēdi ģm krēslā tur, ja nemaldos. scratch
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by DoUbLeD Trešdiena Janvāris 28, 2015 5:40 pm

Viedais rakstīja:
DoUbLeD rakstīja:
Viedais rakstīja:

Kāmēr bij tu, tikmēr bija tīri veiksmīgi.. tagad wolves tas pats, pa ilgiem laikiem Vilki uzvarēja Oslo un tu sēdi ģm krēslā tur, ja nemaldos. scratch

Nu jā, sēžu vai ko es tur daru Dry
DoUbLeD
DoUbLeD

Postu skaits : 2606
Dzīvesvieta : Rugāji

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Hell Trešdiena Janvāris 28, 2015 5:44 pm

Man jau patīk kā visi apspriež šo rakstu Very Happy
Hell
Hell
Jānis Sitējs #93 (RW)
Jānis Sitējs #93 (RW)

Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Seriijs19 Trešdiena Janvāris 28, 2015 6:55 pm

Nu, lieta jau ir tajā, ka tika slēgti kontrakti ar daudzajiem, kuri sezonas sākumā likās aktīvi, bet sezonas ritējumā palika daži. 
Pats es aktivitāti neieturu lielu, vidēju, bet anyway, es visu vietā nevaru trenēties un gūt vārtus..
Seriijs19
Seriijs19
Peter Parker (RW)
Peter Parker (RW)

Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Trešdiena Janvāris 28, 2015 7:00 pm

Tur ir tā vieta, kur atšķiras labs JHL ĢM no sūdīga... cik esmu dzirdējis Lauris strādājot ar ikkatru jauno personīgi, kurš kaut 1 solīti pasper pretim un izrāda interesi... un rezultātā Knights katras JHL sezonas beigās ir vissvairāk aktīvo? Nezinu gan kā ar šo sezonu..
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Trešdiena Janvāris 28, 2015 7:33 pm

Viedais rakstīja:Patiesībā JHL tieši noderētu kāds pieredzējušāks vilcējspēks! Un Wizardos joīpaši + tos jaunais ĢM varēs pārsaukt. Razz
Pārsaukšu par ''Tamperes Wolves Nr.2'' ! (atkal visi būs neapmierināti !)
vairogs
vairogs
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks

Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Trešdiena Janvāris 28, 2015 7:38 pm

vairogs rakstīja:
Viedais rakstīja:Patiesībā JHL tieši noderētu kāds pieredzējušāks vilcējspēks! Un Wizardos joīpaši + tos jaunais ĢM varēs pārsaukt. Razz
Pārsaukšu par ''Tamperes Wolves Nr.2'' ! (atkal visi būs neapmierināti !)
Uz Tamperi vēlvienu komandu aizvilkt aizliedz likums! Very Happy Uz Latviju tikai drīkst pārcelt.

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Hell Trešdiena Janvāris 28, 2015 7:42 pm

Viedais rakstīja:Tur ir tā vieta, kur atšķiras labs JHL ĢM no sūdīga... cik esmu dzirdējis Lauris strādājot ar ikkatru jauno personīgi, kurš kaut 1 solīti pasper pretim un izrāda interesi... un rezultātā Knights katras JHL sezonas beigās ir vissvairāk aktīvo? Nezinu gan kā ar šo sezonu..

Nu viņš ir malacis, noturēja man interesi un domāju pārējiem komandas biedriem. Daži, protams, pazuda kaut kur, bet nu 4 aktīvie stabili mums palika.
Hell
Hell
Jānis Sitējs #93 (RW)
Jānis Sitējs #93 (RW)

Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by bleedis Trešdiena Janvāris 28, 2015 7:53 pm

FromHell rakstīja:
Viedais rakstīja:Tur ir tā vieta, kur atšķiras labs JHL ĢM no sūdīga... cik esmu dzirdējis Lauris strādājot ar ikkatru jauno personīgi, kurš kaut 1 solīti pasper pretim un izrāda interesi... un rezultātā Knights katras JHL sezonas beigās ir vissvairāk aktīvo? Nezinu gan kā ar šo sezonu..

Nu viņš ir malacis, noturēja man interesi un domāju pārējiem komandas biedriem. Daži, protams, pazuda kaut kur, bet nu 4 aktīvie stabili mums palika.

Pilnīga taisnība, Lauris paveica lielisku darbiņu
bleedis
bleedis
Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
Gordie Sloth #13 (LW) /TA/

Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Trešdiena Janvāris 28, 2015 8:00 pm

bleedis rakstīja:
Un es arī, jo bez manis tu vispār te nebūtu. Laughing
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Seriijs19 Trešdiena Janvāris 28, 2015 8:03 pm

Viedais rakstīja:
bleedis rakstīja:
Un es arī, jo bez manis tu vispār te nebūtu. Laughing

Laughing Laughing Laughing
Seriijs19
Seriijs19
Peter Parker (RW)
Peter Parker (RW)

Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Ngel Piektdiena Februāris 13, 2015 2:40 am

3TP
Ngel
Ngel
Serij Kovalchuk #66 (D)
Serij Kovalchuk #66 (D)

Postu skaits : 427
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 2 no 2 Previous  1, 2

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu

- Similar topics