LSHL
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Līgas valdes paziņojumi :: Līgas lietotāju paziņojumi
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: LSHL
chubijzs rakstīja:Eee, Birkav, gaidām tavus kandidātus admina amatam! Martinslo neder.
Tikai Tu
The Dream rakstīja:
Tikai Tu
Nu un tas ir viss? Tu atkal pļurksti kā mazs skuķis. Stāsti reālus uzlabojumus, ko darīt, kam jādod amats, kam jāņem nost un kāds no tām darbībām būs zaudējums, kāds ieguvums.
Ja taisa revolūciju, tad arī taisa, vāc sev piekritējus un gāž no troņa ''ļaundarus'' nevis raksta savas fantāzijas mazā kladītē, kuru glabā zem spilvena.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Viedais rakstīja:Man labpatiktos domāt, ka naudas vērtība atkal pamazām sāk atgūt normas robežas. Nu nav tuvu tam pagaidām, jo amati stāv ilgu laiku brīvi, bet dodamies pareizajā virzienā.. Galīgi sačakarēts viss bija ar toto, bez limitiem. Kad chiko, vai kurš tur 2 nedēļās bija paguvis kkādus 80miļj. iegūt, Kāmēr es bezmazvai 7 amatos paguvis pabūt knapi ar 10m vidēji velku, pat EQ vēl nekad neesmu pircis.DoUbLeD rakstīja:Man nav pretenziju pret adminiem.
Un ja runa iet par rakstu rakstīšanu - mums kritusies naudas vērtība, tās visiem ir līdz kaklam, tas ir iemesls, jo agrāk visi rakstus rakstīja, lai iegūtu naudu, bet tagad nav vajadzības.
Neredzu jēgu tālāk diskutēt
Drīz ceru atkal redzēt to, ka lai pietiktu nauas visam būs vai nu jāstrādā, vai rakstus jāraksta...
Pēc laika viss stabilizēsies, nav jau tie miljoni neizsmeļami.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Coyote rakstīja:Viedais rakstīja:Man labpatiktos domāt, ka naudas vērtība atkal pamazām sāk atgūt normas robežas. Nu nav tuvu tam pagaidām, jo amati stāv ilgu laiku brīvi, bet dodamies pareizajā virzienā.. Galīgi sačakarēts viss bija ar toto, bez limitiem. Kad chiko, vai kurš tur 2 nedēļās bija paguvis kkādus 80miļj. iegūt, Kāmēr es bezmazvai 7 amatos paguvis pabūt knapi ar 10m vidēji velku, pat EQ vēl nekad neesmu pircis.DoUbLeD rakstīja:Man nav pretenziju pret adminiem.
Un ja runa iet par rakstu rakstīšanu - mums kritusies naudas vērtība, tās visiem ir līdz kaklam, tas ir iemesls, jo agrāk visi rakstus rakstīja, lai iegūtu naudu, bet tagad nav vajadzības.
Neredzu jēgu tālāk diskutēt
Drīz ceru atkal redzēt to, ka lai pietiktu nauas visam būs vai nu jāstrādā, vai rakstus jāraksta...
Pēc laika viss stabilizēsies, nav jau tie miljoni neizsmeļami.
Jācer uz to.
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» LSHL NEDĒĻA UN LSHL BRO`z #3 + īss rakstiņš.
» No.4 LSHL GFX konkurss-LSHL 14
» JHL vs LSHL
» LSHL S11 TPU #1
» LSHL S5 TPU #2
» No.4 LSHL GFX konkurss-LSHL 14
» JHL vs LSHL
» LSHL S11 TPU #1
» LSHL S5 TPU #2
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Līgas valdes paziņojumi :: Līgas lietotāju paziņojumi
Lapa 2 no 2