BIRKERTS PLAYER AGENCY
Lapa 1 no 3 • Share
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
BIRKERTS PLAYER AGENCY
Šodien esmu šeit , lai atklātu jaunu, spēlētājus pārstāvošu aģentūru. Birkerts player agency jau sen nodarbojas ar sporta mārketingu , taču tagad esam nolēmuši iet dziļākos medību laukos. Mūsu aģentūra darbosies ar hokeja lietām, precīzāk, spēlētāju līgumiem tā kā Birkerts aģentūras pakalpojumi ir pieejami arī LSHL. Mēs esam otrā aģentūra LSHL vēsturē, bet mūsu mērķis būs kļūt par labāko aģentūru LSHL.
Birkerts Player Agency ir gatavi tev palīdzēt visās lietās , kas ir saistītas ar LSHL! Es palīdzēšu tev dabūt labu līgumu , kad būsi brīvais aģents, rekomendēšu kā uzlabot spēlētāju , aizsargāšu tevi no dažādiem psihopātiem un daudz , daudz vairāk.
Ja vēlaties izspiest maksimu no sava laika LSHL , jums vajag nolīgt mani un es jums dabūšu labāko kontraktu , kāds ir iespējams un kādu jūs esat pelnījis. Nebaidos ne no viena GM. Ja jūs nolīgsiet mani , es jums garantēju ļoti jauku laiku un BIRKERTS PLAYER AGENCY būs arī savs skype čats. Es neskatos uz spēlētāju popularitāti. Tu vari būt LSHL superzvaigne vai kaut spēlētājs , kurš tikko pievienojies līgai un tev vienkārši vajag palīdzību!
Ja esi ieinteresēts/a, tad nekautrējies un jebkurā diennakts laikā raksti man PM un es centīšos tev atbildēt pēc iespējas ātrāk!
Birkerts Player Agency ir gatavi tev palīdzēt visās lietās , kas ir saistītas ar LSHL! Es palīdzēšu tev dabūt labu līgumu , kad būsi brīvais aģents, rekomendēšu kā uzlabot spēlētāju , aizsargāšu tevi no dažādiem psihopātiem un daudz , daudz vairāk.
Ja vēlaties izspiest maksimu no sava laika LSHL , jums vajag nolīgt mani un es jums dabūšu labāko kontraktu , kāds ir iespējams un kādu jūs esat pelnījis. Nebaidos ne no viena GM. Ja jūs nolīgsiet mani , es jums garantēju ļoti jauku laiku un BIRKERTS PLAYER AGENCY būs arī savs skype čats. Es neskatos uz spēlētāju popularitāti. Tu vari būt LSHL superzvaigne vai kaut spēlētājs , kurš tikko pievienojies līgai un tev vienkārši vajag palīdzību!
Ja esi ieinteresēts/a, tad nekautrējies un jebkurā diennakts laikā raksti man PM un es centīšos tev atbildēt pēc iespējas ātrāk!
Ja Jūs esat mans klients, tad rēķinaties , ka:
Bieži saņemsiet PM no manīm
No līguma kopējās summas 10% iet uz manu kontu. Piemērām Jūsu līgums ir 10 miljoni uz divām sezonām, tad es saņemšu 10% no tiem 10 mlj nevis 10% no katras sezonas algas. Atgādinam, ka otra LSHL aģentūra no tava līguma ņem 50%.
Jums nekas nav jādara. Es esmu aģents un tieši es jums ziņošu , kad jums piedāvā līgumu , kad jūsu kontrakts beidzas , jo es esmu aģents un tas ir mans darbs. Ja pieļauju kādu kļūdu , droši , varat mani atlaist!
Team Birkerts
Vincent Vega
Kristiāns Kūlda
Vinstons Vlaters
Inokentijs Kastiņš
Mārtiņš Krauze
Re: BIRKERTS PLAYER AGENCY
Birkerts player agency ir ļoti priecīgi paziņot , ka viens no jaunajiem , talantīgākajiem LSHL aizsargiem pievienojas mūsu sastāvam:
Vincent Vega
Vincent Vega
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Birkerts player agency jau ļoti ātri vienojušies ar vēlvienu spēlētāju. Šoreiz sadarbība noslēgta ar S3 Entry-Drafta piekto izvēli:
Kristiāns Kūlda
Kristiāns Kūlda
Birkerts player agency ir ļoti laimīgi, par savas pirmās LSHL superzvaigznes un S4 LSHL entry-draft 1st overall pick pievienošanu savam klientu pulkam:
The Dream rakstīja:Atgādinam, ka otra LSHL aģentūra no tava līguma ņem 50%.
lol
The Number 1 rakstīja:The Dream rakstīja:Atgādinam, ka otra LSHL aģentūra no tava līguma ņem 50%.
lol
Zogu klientus
The Number 1 rakstīja:Apmelojot mani
Kā tieši?
Tu teici = Ir klienti , būs 50%. Nav klienti, for free.
The Number 1 rakstīja:Labi, labi, sākumā strādāšu par brīvu, pēc tam, ja būs liela piekrišana (Kas protams nenotiks) tad būs kkāda minimāla summa varbūt. Bet pagaidām pilnībā par brīvu.
Acīmredzot kļūdījos.. Bet nu neturu uz tevi ļaunu prātu
Mums pašiem interesantāk, ja būs konkurence starp šīm aģentūrām
Mums pašiem interesantāk, ja būs konkurence starp šīm aģentūrām
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Milzīgs prieks kļūt par tavu klientu!
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481
Šis izskatās baigi nenopietni. SHL spēlētāji, kuri tā pat neies no Trieciena prom + old crew.
Viesis- Viesis
Grūti laiki pienākuši Birkerts Player Agency, jāņem tikai ērgļu spēlētāji.
Coyote rakstīja:Ā un aizmirsu novēlēt veiksmi šajai Ērgļu aģentūrai.
Paldies!
chubijzs rakstīja:Šis izskatās baigi nenopietni. SHL spēlētāji, kuri tā pat neies no Trieciena prom + old crew.
Aha!
Coyote rakstīja:Grūti laiki pienākuši Birkerts Player Agency, jāņem tikai ērgļu spēlētāji.
Tiešām grūti laiki. Ganjau tiksim no šīs grūtās situācijas ārā!
Jauks Triple-Post. Visu vienā postā jau nevar?
Nesaisti Ērgļus te iekšā!Coyote rakstīja:Ā un aizmirsu novēlēt veiksmi šajai Ērgļu aģentūrai.
krisis06- Saņa Kreipāns #7 (D) /Head Coach/
- Postu skaits : 971
Vecums : 30
Dzīvesvieta : TP: 804
man tak pie dirsas, braukšu tagad tiem pašiem augumā, kur vien varēšu. glužī tāpat, kā to dara man. stfu fgt
Coyote rakstīja:man tak pie dirsas, braukšu tagad tiem pašiem augumā, kur vien varēšu. glužī tāpat, kā to dara man. stfu fgt
-1 rep to u.
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481
fuck the logic, mani aizvaino un dirš virsū viss okej. es atdaru ar to pašu -1 rep to me. k
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hockey Player`s Story with real hockey player names [ENG]
» New player MARKS DYMO
» LSHL player meeting :D
» DickButt Player Agency priekš jaunajiem prospektiem
» New player MARKS DYMO
» LSHL player meeting :D
» DickButt Player Agency priekš jaunajiem prospektiem