Ziedojumi
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Ziedojumi
Sākot ar šodienu jums būs iespēja ziedot naudu forumam, pretī saņemot nelielus bonusus sava spēlētāja attīstībai. Ja jums ir savs PayPal konts, tad caur to varat ziedot kādu naudas summu uz LSHL PayPal kontu. Apakšā būs rakstīts ko varat saņemt par noteiktu naudas summu. Katrs darījums ar ziedoto naudu tiks publicēts atsevišķā tēmā, lai jūs zinātu, kas ziedo un kur nauda tiek likta.
Ko mēs iesāksim ar šo naudu? Reklāmas dažādās lapās, forumos kur tas ir par maksu, piemēram, Draugiem.lv. Domēns forumam, lai .latvianforum.net vietā būtu .lv, .com, .net vai kāds cits kurš būs brīvs. Iespējams arī STHS, bet tas nenozīmē, ka tik līdz tiks nopirkts STHS tad uzreiz notiks pāreja uz to, tas būs kā rezerves variants, gadījumam, ja vairs nebūs kas simulē uz NHL09.
5M LSHL Naudas - 4 Eiro
2x lētāks ekipējums šajā sezonā. Ja ekipējums jau iegādāts tad 2x lētāks nākamajā sezonā. - 6 Eiro
2x TP skaits nākamajā TPU. Ja TPU saņemts mazāk par 5 tad nākamajos 2 TPU. - 10 Eiro
10 TP - 10 Eiro
Niks sarkanā krāsā uz nedēļu - 2 Eiro
Niks paša izvēlētā krāsā uz nedēļu* - 3 Eiro
Niks sarkanā krāsā uz mēnesi - 6 Eiro
Niks paša izvēlētā krāsā uz mēnesi* - 7 Eiro
No katra veida sezonā drīkst pirkt tikai 2x. Piemēram, 5M sezonā divas reizes, 10 TP sezonā divas reizes u.t.t.
* - Jebkura krāsa izņemot Adminu zaļo.
Lai veiktu ziedojumu ir jāsazinās ar mani pa PM vai skype (prikulis55) lai saņemtu konta numuru uz kuru veikt pārskaitījumu.
Ko mēs iesāksim ar šo naudu? Reklāmas dažādās lapās, forumos kur tas ir par maksu, piemēram, Draugiem.lv. Domēns forumam, lai .latvianforum.net vietā būtu .lv, .com, .net vai kāds cits kurš būs brīvs. Iespējams arī STHS, bet tas nenozīmē, ka tik līdz tiks nopirkts STHS tad uzreiz notiks pāreja uz to, tas būs kā rezerves variants, gadījumam, ja vairs nebūs kas simulē uz NHL09.
5M LSHL Naudas - 4 Eiro
2x lētāks ekipējums šajā sezonā. Ja ekipējums jau iegādāts tad 2x lētāks nākamajā sezonā. - 6 Eiro
2x TP skaits nākamajā TPU. Ja TPU saņemts mazāk par 5 tad nākamajos 2 TPU. - 10 Eiro
10 TP - 10 Eiro
Niks sarkanā krāsā uz nedēļu - 2 Eiro
Niks paša izvēlētā krāsā uz nedēļu* - 3 Eiro
Niks sarkanā krāsā uz mēnesi - 6 Eiro
Niks paša izvēlētā krāsā uz mēnesi* - 7 Eiro
No katra veida sezonā drīkst pirkt tikai 2x. Piemēram, 5M sezonā divas reizes, 10 TP sezonā divas reizes u.t.t.
* - Jebkura krāsa izņemot Adminu zaļo.
Lai veiktu ziedojumu ir jāsazinās ar mani pa PM vai skype (prikulis55) lai saņemtu konta numuru uz kuru veikt pārskaitījumu.
Re: Ziedojumi
Nūu, Laurim patstāvīgu ienākumu vispār nav, vēl skolā iet, un ziedotā nauda tiek izlietota līgas uzlabošanai, nevis personīgiem nolūkiem. Neredzu neko tādu, kas liecinātu par aiziešanu pa grunti vai ubagošanu. Tie kas grib palīdzēt, tie var noziedot, bet lai pa tukšo neiet, piedāvā kādu bonusu. Viss, kas pēdējās nedēļas laikā LSHL tiek pasākts vairāk liecina par izaugsmi, ir vīzija, kā piesaistīt vairāk biedrus utt.martinslo rakstīja:;D:D:D:D:D LSHL tik nabadzīgi, ka jau naudiņu ubago
Kā jau teicu, LSHL iet pa grunti.
Viesis- Viesis
Tieši tā, Krist. Ziedojumu ieviešana nenozīmē, ka tagad LSHL jūk un brūk. Tas nozīmē, ka tiek bruģēts ceļš uz foruma attīstību
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Ja runājam godīgi, tad par vecajām cenām diezvai pat kāds pirktu, kur nu vēl par šitik lielām.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Doma jau nav pirkt kādus labumus iekš spēles, bet gan ziedot LSHL attīstībai. Tās niku krāsas un pārējie sūdiņi ir tikai pateicības dāvanas no LSHL. Ja kāds gribēs ziedot, tad noziedos arī tos 5 EUR, 2 vietā.Coyote rakstīja:Ja runājam godīgi, tad par vecajām cenām diezvai pat kāds pirktu, kur nu vēl par šitik lielām.
Viesis- Viesis
Piemēram, 1€ drkst ziedot?
jons32- John Johnson #8 RW
- Postu skaits : 487
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Istaba
Protams, tikai nekas par to nesanāk. Bet centu pie centa neliksi, pie eirika netiksi.jons32 rakstīja:Piemēram, 1€ drkst ziedot?
Viesis- Viesis
Es biju gatavs par vecajām cenām kaut ko noskaitīt.
Bet nu tagad vien nāksies palikt pie alus un sigām, sorry veči.
Bet nu tagad vien nāksies palikt pie alus un sigām, sorry veči.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Tas viss, kas ir augstāk ir tīrs ''webshops'' tie kuri vēlas ziedot, to arī darītu un tādēļ jau tā ir ziedošana. Par pirmajiem 10 EUR, tiks nopirkts domeins uz gadu.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Turpmāk ziedošana vairs nenotiks caur PayPal, sakarā ar lielajām komisijas maksām saņemot ziedojumu. Tagad ziedošana notiks ar pārskaitījumu uz manu SEB kontu, kur komisija ir tikai tad ja pārskaitījums ir no citas bankas un tas pats nav liels, un arī lai vēlāk maksājot par reklāmām, domēnu u.c nebūtu problēmu no PayPal sūtot naudu uz savu SEB kontu, jo no PayPal tpt nevarētu par domēnu samaksāt.
Turpmāk visi kuri gribēs veikt ziedojumu ir jāsazinās ar mani par PM, vai arī skype (prikulis55) un es pateikšu konta numuru uz kuru veikt pārskaitījumu un arī pārējās deteaļas kuras būs nepieciešamas, lai zinātu, ka naudu ir no ziedotāja.
Turpmāk visi kuri gribēs veikt ziedojumu ir jāsazinās ar mani par PM, vai arī skype (prikulis55) un es pateikšu konta numuru uz kuru veikt pārskaitījumu un arī pārējās deteaļas kuras būs nepieciešamas, lai zinātu, ka naudu ir no ziedotāja.
Nu stulbu man ,nav nekādu komisiju paypal kad sūtiju!The Number 1 rakstīja:Turpmāk ziedošana vairs nenotiks caur PayPal, sakarā ar lielajām komisijas maksām saņemot ziedojumu. Tagad ziedošana notiks ar pārskaitījumu uz manu SEB kontu, kur komisija ir tikai tad ja pārskaitījums ir no citas bankas un tas pats nav liels, un arī lai vēlāk maksājot par reklāmām, domēnu u.c nebūtu problēmu no PayPal sūtot naudu uz savu SEB kontu, jo no PayPal tpt nevarētu par domēnu samaksāt.
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Ja tu sūti tev jau nekādu komisiju neprasīs, saņēmējam no tas summas kuru tu sūtīji tiek noņemta nost komisija.Ģenerālis rakstīja:Nu stulbu man ,nav nekādu komisiju paypal kad sūtiju!The Number 1 rakstīja:Turpmāk ziedošana vairs nenotiks caur PayPal, sakarā ar lielajām komisijas maksām saņemot ziedojumu. Tagad ziedošana notiks ar pārskaitījumu uz manu SEB kontu, kur komisija ir tikai tad ja pārskaitījums ir no citas bankas un tas pats nav liels, un arī lai vēlāk maksājot par reklāmām, domēnu u.c nebūtu problēmu no PayPal sūtot naudu uz savu SEB kontu, jo no PayPal tpt nevarētu par domēnu samaksāt.
Eh, jaunas cenas. Ziedot ir viena lieta bet vismaz par vecajām būtu bijis papildus stimuls..
Viesis- Viesis
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
The Dream rakstīja:Ja es tagad ziedošu 5 eur, tā nauda ies STHS iegūšanai vai kam citam?
Nākošā gada domēnam.
Labi, labi, ne man par to lemt.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Man liekas ka tas ir Laura lēmums
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga