Karel Radko a.k.a The Dream
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Ārpus virtuālā :: Iepazīstini ar sevi un iepazīsti citus
Lapa 1 no 1 • Share
Karel Radko a.k.a The Dream
Labdien!
Nolēmu uzrakstīt sasveicināšanās rakstu , lai iegūtu TP ar kuriem uzlabot savu spēlētāju. Gribēju to izdarīt jau vakar , bet bija slinkums + vēl par to dod TP tāpēc izdarīšu pēc iespējas atrāk.
Tātad forumā esmu pazīstāms kā The Dream jeb Sapnis, bet nu īstenībā mans vārds ir Roberts. Man ir 15 gadi , tagad mācos 9. klasē. Pats dzīvoju Rīgā un mācības veicas diezgan labi. Neesmu īpaši labs matemātikā ,bet nu cenšos mācīties cik vien ir spēkā, jo man ir nākotnes plāni.
Par pašu LSHL uzzināju spokos. Bija dažus mēnešus vecs raksts, izlasīju un izlēmu pamēģināt. Vismaz pagaidām šķiet diezgan interesanti.
Mans mīļākais sporta veids ir hokejs , bet mēdzu skatīties arī futbolu. Futbolā man patīk Manchester United, Hokejā sekoju līdzi Buffalo Sabres pateicoties Girgensonam un arī LA Kings. Basketbols nepārāk dēļ tizlajiem noteikumiem utt Mīļākais hokejists - Čehs Tomašs Plekaņecs un futbolā Krištianu Ronaldu.
Runājot par manu mūzikas stilu tad man nav izteikts stils kuru es dievienu. Klausos to kas patīk. Vienu dienu varu klausīties Eminemu, nākamajā jau Linkin Park tā kā esmu diezgan interesants cilvēks.
Ceru ka ieguvāt kaut nelielu priekšstatu par mani.
Uzredzi!
Re: Karel Radko a.k.a The Dream
Linkin Park
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Maikijs- Jimmy Lindberg #25 (D)
- Postu skaits : 591
Vecums : 25
Varbūt es JAU kaut ko esmu palaidis garām, bet ....
Tas taču Roberts!
Tas taču Roberts!
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
Jā, kā tu uzminēji? Aa viņš taču pats pierakstījs ka viņš ir RobertsSpuņģēnu Kombains rakstīja:Varbūt es JAU kaut ko esmu palaidis garām, bet ....
Tas taču Roberts!
Roberta trešais brālis
Roberta trešais brālis
Similar topics
» Karel Radko
» [S7] RW - Karel Radko
» Karel Radko aiziet ;//
» Karel Radko treniņi
» Bezsmadzeņu radījums - Karel Radko
» [S7] RW - Karel Radko
» Karel Radko aiziet ;//
» Karel Radko treniņi
» Bezsmadzeņu radījums - Karel Radko
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Ārpus virtuālā :: Iepazīstini ar sevi un iepazīsti citus
Lapa 1 no 1