Pārmaiņas uz S6
Lapa 2 no 4 • Share
Lapa 2 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pārmaiņas uz S6
Vēlviens svarīgs noteikums ko vajadzētu ieviest, ka var mainīt starpsezonā novadu (naturalizēt) Jo ir grūti ja spēlētajs, nezinot reģistrējas Kurzemē, netiek tā arī pie iespējas, dēļ milzīgās konkurences, bet Latgalē tikmēr spēlē neaktīvie
blackmaik- Postu skaits : 334
blackmaik rakstīja:Vēlviens svarīgs noteikums ko vajadzētu ieviest, ka var mainīt starpsezonā novadu (naturalizēt) Jo ir grūti ja spēlētajs, nezinot reģistrējas Kurzemē, netiek tā arī pie iespējas, dēļ milzīgās konkurences, bet Latgalē tikmēr spēlē neaktīvie
, bet ar kautkādiem ierobežojumiem, savādāk visi naži saies vienā novadā
krisis06- Saņa Kreipāns #7 (D) /Head Coach/
- Postu skaits : 971
Vecums : 30
Dzīvesvieta : TP: 804
Drīzāk ar laiku būs jātaisa atsevišķas komandas klāt - Rīga un Leģionāri. Zb, ka kaut kāds Zviedrs vai melnādainais skaitās Zemgalē. Un pie reģistrēšanās jāpastāsta, lai izvēlas rūpīgi kuru pārstāvēt.krisis06 rakstīja:blackmaik rakstīja:Vēlviens svarīgs noteikums ko vajadzētu ieviest, ka var mainīt starpsezonā novadu (naturalizēt) Jo ir grūti ja spēlētajs, nezinot reģistrējas Kurzemē, netiek tā arī pie iespējas, dēļ milzīgās konkurences, bet Latgalē tikmēr spēlē neaktīvie
Viesis- Viesis
Bet viņam būs motivācija būt aktīvam un dūšīgāk trenēties ,lai iekļūtu starp labākajiem !blackmaik rakstīja:Vēlviens svarīgs noteikums ko vajadzētu ieviest, ka var mainīt starpsezonā novadu (naturalizēt) Jo ir grūti ja spēlētajs, nezinot reģistrējas Kurzemē, netiek tā arī pie iespējas, dēļ milzīgās konkurences, bet Latgalē tikmēr spēlē neaktīvie
- kā piemērs :
Tad ja latvietis netiek izsaukts uz izlasi , tad viņš maina tautību un spēlē Krievijas izlasē , nākamsezon viņam tur vieta neatradīsies un atkal mainīs uz vācu tautību !
Un tad no piederības pielīdzināsies staigāšanai gandrīz kā pa klubiem !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Par leģionāriem jau ilgāku laiku klīda runas !chubijzs rakstīja:Drīzāk ar laiku būs jātaisa atsevišķas komandas klāt - Rīga un Leģionāri. Zb, ka kaut kāds Zviedrs vai melnādainais skaitās Zemgalē. Un pie reģistrēšanās jāpastāsta, lai izvēlas rūpīgi kuru pārstāvēt.krisis06 rakstīja:blackmaik rakstīja:Vēlviens svarīgs noteikums ko vajadzētu ieviest, ka var mainīt starpsezonā novadu (naturalizēt) Jo ir grūti ja spēlētajs, nezinot reģistrējas Kurzemē, netiek tā arī pie iespējas, dēļ milzīgās konkurences, bet Latgalē tikmēr spēlē neaktīvie
Rīga - tas kas jauns !
Es atbalstītu abus variantus !
vairogs rakstīja:Bet viņam būs motivācija būt aktīvam un dūšīgāk trenēties ,lai iekļūtu starp labākajiem !blackmaik rakstīja:Vēlviens svarīgs noteikums ko vajadzētu ieviest, ka var mainīt starpsezonā novadu (naturalizēt) Jo ir grūti ja spēlētajs, nezinot reģistrējas Kurzemē, netiek tā arī pie iespējas, dēļ milzīgās konkurences, bet Latgalē tikmēr spēlē neaktīvie
- kā piemērs :
Tad ja latvietis netiek izsaukts uz izlasi , tad viņš maina tautību un spēlē Krievijas izlasē , nākamsezon viņam tur vieta neatradīsies un atkal mainīs uz vācu tautību !
Un tad no piederības pielīdzināsies staigāšanai gandrīz kā pa klubiem !
Kam būs motivācija trenēties? Neaktīvajiem? Smagā situācija šobrīd ir tāda ka Latgalē nevis ir daudz jauniņo, bet vienkārši ir neaktīvie!!! Un visi jaunie reģistrētie lietotāji raksta kad reģistrējas Kurzeme, vai Zemgale, jo nezin situāciju.
Tādēļ varbūt tad katram spēlētajam būtu iespēja vienreiz karjerā nomainīt novadu... Tas uzlabotu visu komandu līmeni
Es domāju, ka Skandināvus arī varētu!
BIG BOSS- Keat Karlsen #19 (LW)
- Postu skaits : 1731
Vecums : 23
Ja viņš dzīvo Kurzemē , tad viņš ar lepojas ar savu novadu un piesakās to pārstāvēt !
Vai mēs vainīgi ,ka maz latgaliešu piesakās !
Iespējams , Latgalē hoķi spēlē ārā nevis internetā !
Vai mēs vainīgi ,ka maz latgaliešu piesakās !
Iespējams , Latgalē hoķi spēlē ārā nevis internetā !
krisis06 rakstīja:blackmaik rakstīja:Vēlviens svarīgs noteikums ko vajadzētu ieviest, ka var mainīt starpsezonā novadu (naturalizēt) Jo ir grūti ja spēlētajs, nezinot reģistrējas Kurzemē, netiek tā arī pie iespējas, dēļ milzīgās konkurences, bet Latgalē tikmēr spēlē neaktīvie
Neviens visiem nažiem neliedz saiet vienā novadā un činīt spēlētājus ar vienādiem novadiem
Viesis- Viesis
Dzīvē taču arī ir komandas, kuras ir stiprākas vai vājākas par citām, un tur neko nevar padarīt. Kaut kā neredzu, ka visi kanādieši, kas netiek izlasē dotos uz Lietuvas izlasi. Protams, ir izņēmumi, bet tiem spēlētājiem reāli nav cieņas pret savu valsti.
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja:Dzīvē taču arī ir komandas, kuras ir stiprākas vai vājākas par citām, un tur neko nevar padarīt. Kaut kā neredzu, ka visi kanādieši, kas netiek izlasē dotos uz Lietuvas izlasi. Protams, ir izņēmumi, bet tiem spēlētājiem reāli nav cieņas pret savu valsti.
Tu nesaproti? Lieta nav un sūdzība tā, ka ir vājākas komandas un stiprākas. Bet lieta ir ta ka neuzskatu pareizi, ka citur komanda ir sastādīta ar pāri malām un jaunajiem (JHL) spēlētajiem nav pat iespēja uzspēlēt, kamēr Latgalē jāspēlē ar neaktīviem spēlētajiem (Botiem) jo nav no kā izvēlēties
Es visu labi saprotu, šoreiz tas esi tu, kas nesaprot manis rakstīto. Kanādā ir apmēram tik par reğistrētu hokejistu, cik Latvijā ir iedzīvotāju. Tie miljons spēlētāji tak nesūdzas, ka netiek starp 20 labākajiem. Tas pats ir šeit. Kaut kā neesmu redzējis, ka kāds sūdzētos, ja nav ticis novada komandā. Tas mudina vienīgi vairāk piestrādāt pie treniņiem.
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja:Es visu labi saprotu, šoreiz tas esi tu, kas nesaprot manis rakstīto. Kanādā ir apmēram tik par reğistrētu hokejistu, cik Latvijā ir iedzīvotāju. Tie miljons spēlētāji tak nesūdzas, ka netiek starp 20 labākajiem. Tas pats ir šeit. Kaut kā neesmu redzējis, ka kāds sūdzētos, ja nav ticis novada komandā. Tas mudina vienīgi vairāk piestrādāt pie treniņiem.
Tu vēl joprojām nesaproti, ja salīdzina Latviju ar Latgali un Kanādu ar Kurzemi
tas būtu tā ka Kanāda izveidotu komandu
Bet Latvijai trūktu hokejistu, tādēļ tiktu komandā paņemti futbolisti...
Oh God the stupidness is at its highest right now.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Tev vienmēr kkas ir jāpasaka + kā vienmēr angliski
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
NO GK uz Uzbrucēju var mainīt?
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Lasi raču, tur skaidrā Latviešu valdā pateikts, ka GK nevar mainīt pozīciju, gluži tāpat kā laukuma spēlētājs nevar kļūt par GK.Intarusu rakstīja:NO GK uz Uzbrucēju var mainīt?
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
birks rakstīja:Tev vienmēr kkas ir jāpasaka + kā vienmēr angliski
Un tev vienmēr vajag kaut ko piebilst pie tā, ko es esmu teikusi. Applausi studijā.
Varbūt sākat kasīties vēl "Ko tu klausies?" topikā, kā arī Aizputes Indiāņu bankas darījumos. tak pietiks, besī jau.Jogurtaa rakstīja:birks rakstīja:Tev vienmēr kkas ir jāpasaka + kā vienmēr angliski
Un tev vienmēr vajag kaut ko piebilst pie tā, ko es esmu teikusi. Applausi studijā.
Viesis- Viesis
Novadu naturalizēšana ir sviests kkāds. Nu netiec spēlēt, tātad netiec, tăpat arī pēc ASG JHLieši kliedza, ka viņiem tādas spēles nav, bet tas tikai motivē trenēties, turēt aktivitāti un ar laiku gan jau tiksi kur gribēsi.
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
chubijzs rakstīja:
Varbūt sākat kasīties vēl "Ko tu klausies?" topikā, kā arī Aizputes Indiāņu bankas darījumos. tak pietiks, besī jau.
Es nekasos, es neesmu vainīga, ka viņš piesienas par kaut ko
Jogurtaa rakstīja:chubijzs rakstīja:
Varbūt sākat kasīties vēl "Ko tu klausies?" topikā, kā arī Aizputes Indiāņu bankas darījumos. tak pietiks, besī jau.
Jā jā nekasies, visi jau saka ka tu beztolkā runā, ka grūti aizvērt
Tādas tās sievietes ir, ko padarīs? Bez viņām nekur.blackmaik rakstīja:Jogurtaa rakstīja:chubijzs rakstīja:
Viesis- Viesis
Sievietes ir jāciena un jāmīl. It īpaši Evelīnachubijzs rakstīja:Tādas tās sievietes ir, ko padarīs? Bez viņām nekur.blackmaik rakstīja:Jogurtaa rakstīja:chubijzs rakstīja:
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Zelta vārdi !Maus rakstīja:Sievietes ir jāciena un jāmīl. It īpaši Evelīnachubijzs rakstīja:Tādas tās sievietes ir, ko padarīs? Bez viņām nekur.blackmaik rakstīja:Jogurtaa rakstīja:chubijzs rakstīja:
Lapa 2 no 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Maskavas LEV lielās pārmaiņas.
» Aizputes kluba pārmaiņas
» Pfff, pārmaiņas arī Lūšu dizainā
» Pārmaiņas Wild Cats dizainā