Atklāti par Līgu ,komandu,spēlešanu,un apstākļiem ,nākotni .
Lapa 1 no 1 • Share
Atklāti par Līgu ,komandu,spēlešanu,un apstākļiem ,nākotni .
Rakstu iesākšu par spēlēšanu līgā un par pašu līgu (pateikšu vissu īssi) Es domāju ka līga ir ļoti laba ,un spēciga tur ir labas komandas ,un es domāju ka līga attistās uz pareizo pusi.
Runājot par komandu ,komanda ir ļoti spēciga ,gan sastāva ziņā ,gan spelēšanas ziņā . Teikšu godigi pirmo rezi kad ieraudziju šo līgu ,un ieraudzīju komandas , gribējas spelēt Lev un Wolves sastavā , bet mani kā pirmo numuru draftēja Monreāla ,un piedāvāja līgumu, un es piekritu ,un tagad protams nenožēloju ka piekritu šim piedāvātajam līgumam .
Sakot par Monreālas pārbaudes un Līgas spelēm : Pārbaudes spelēs spēlējām labi , laikam tika tikai piedzīvots viens zaudējums, bet kad sākas sezona biju šokēts ,ka zaudējām pirmo un otro spēli , es teikšu godīgi cerības kautkā man pazuda ,ka varēsim labi nospēlēt play-off .
Bet jau nākošajā spelē ,paradijām ko mēs gribam , un uzvarējam ,cerība atgriezās pie manis ,bet otrajā spelē jau vispār bijām ''zvaigznes'' . Es es ceru un zinnu ,ka mēs pacelsim līgas kaussu .
Komandā jūtos ļoti labi , komandas biedri ir ļoti draudzigi ,un izpalīdzigi . Esu ļoti pateicīgs ka komandas vadība man iedeva Alternatīvā Kapteņa uzšuvi , esu ļoti pateicigs savai komandai . Komandā ir ļoti labs vārtssargs , un ir izcilci uzbrucēji un aizssargi protams ,un labs un pieredzējis Kaptēnis .
Esu ļoti priecigs ka komandā vissi ir draudzīgi un pats galvenais izpalīdzigi ,tas mani ļoti ,ļoti priecē . Jūtos komanda patiešām ļoti labi . Esu ļoti priecigs ka labi iesāku sezonu , un darišu vissu lai komanda uzvarētu.
Komandā ir ļoti labs Ģenerālmenedžeris (GM) , ziņš zinot labi savu darbu ,un protams pateicos viņam ka viņš meklē labus spelētajus ,lai komanda ,paceltu virs galvas kaussu .
Par apstākļiem komandā : Teikšu vissu īsi , komandā apstākļi kas valda ir labi ,nav bijis strīdu starp spelētājiem utt.
Es būšu ļoti priecigs ja Trieciens pēc šis sezonas man piedavās jaunu līgumu , es notiekti neatteikšos , jo zinnu ka ši komanda ir labāka līga (neskatoties tur uz turnīra tabulu utt ) varbūt ari jā , komanda netik labi iesāka sezonu , bet tas ir tikai sākums galvenais vēl ir priekšā ,un es protams darišu vissu lai mēs -Pirkārt - Būtu pirmie turnīra tabulā .
Un galvenokārt - Lai mēs paceltu virs savām galvām galveno līgas trofeju .
Liels paldies komandas biedriem ,un vadībai ,un līgai LSHL .
Runājot par komandu ,komanda ir ļoti spēciga ,gan sastāva ziņā ,gan spelēšanas ziņā . Teikšu godigi pirmo rezi kad ieraudziju šo līgu ,un ieraudzīju komandas , gribējas spelēt Lev un Wolves sastavā , bet mani kā pirmo numuru draftēja Monreāla ,un piedāvāja līgumu, un es piekritu ,un tagad protams nenožēloju ka piekritu šim piedāvātajam līgumam .
Sakot par Monreālas pārbaudes un Līgas spelēm : Pārbaudes spelēs spēlējām labi , laikam tika tikai piedzīvots viens zaudējums, bet kad sākas sezona biju šokēts ,ka zaudējām pirmo un otro spēli , es teikšu godīgi cerības kautkā man pazuda ,ka varēsim labi nospēlēt play-off .
Bet jau nākošajā spelē ,paradijām ko mēs gribam , un uzvarējam ,cerība atgriezās pie manis ,bet otrajā spelē jau vispār bijām ''zvaigznes'' . Es es ceru un zinnu ,ka mēs pacelsim līgas kaussu .
Komandā jūtos ļoti labi , komandas biedri ir ļoti draudzigi ,un izpalīdzigi . Esu ļoti pateicīgs ka komandas vadība man iedeva Alternatīvā Kapteņa uzšuvi , esu ļoti pateicigs savai komandai . Komandā ir ļoti labs vārtssargs , un ir izcilci uzbrucēji un aizssargi protams ,un labs un pieredzējis Kaptēnis .
Esu ļoti priecigs ka komandā vissi ir draudzīgi un pats galvenais izpalīdzigi ,tas mani ļoti ,ļoti priecē . Jūtos komanda patiešām ļoti labi . Esu ļoti priecigs ka labi iesāku sezonu , un darišu vissu lai komanda uzvarētu.
Komandā ir ļoti labs Ģenerālmenedžeris (GM) , ziņš zinot labi savu darbu ,un protams pateicos viņam ka viņš meklē labus spelētajus ,lai komanda ,paceltu virs galvas kaussu .
Par apstākļiem komandā : Teikšu vissu īsi , komandā apstākļi kas valda ir labi ,nav bijis strīdu starp spelētājiem utt.
Es būšu ļoti priecigs ja Trieciens pēc šis sezonas man piedavās jaunu līgumu , es notiekti neatteikšos , jo zinnu ka ši komanda ir labāka līga (neskatoties tur uz turnīra tabulu utt ) varbūt ari jā , komanda netik labi iesāka sezonu , bet tas ir tikai sākums galvenais vēl ir priekšā ,un es protams darišu vissu lai mēs -Pirkārt - Būtu pirmie turnīra tabulā .
Un galvenokārt - Lai mēs paceltu virs savām galvām galveno līgas trofeju .
Liels paldies komandas biedriem ,un vadībai ,un līgai LSHL .
ericsony- Ēriks Starodumovs (RW)
- Postu skaits : 61
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Kārsava
Re: Atklāti par Līgu ,komandu,spēlešanu,un apstākļiem ,nākotni .
Un jā ,neesu tāds labs kjip rakstitājs , bet uzrakstiju godigi , un ar kļudām
ericsony rakstīja:es teikšu godigi ceribas kautkā man pazuda ,ka varēsim iekļūt play-off .
Šosezon visas komandas iekļūst Play-off
Bet raksts labs !
The Number 1 rakstīja:ericsony rakstīja:es teikšu godigi ceribas kautkā man pazuda ,ka varēsim iekļūt play-off .
Šosezon visas komandas iekļūst Play-off
Bet raksts labs !
Savādāk jau 2 tikai play - off
Paldies , vienk atri tā rakstiju steidzoties ,nu jā bij kļudas
Superīgs raksts !!
- dotu B ,bet tā kā bij arī kļūdas , bez tām nebūtu tik labi , tā kā novērtēju ar A ...
- dotu B ,bet tā kā bij arī kļūdas , bez tām nebūtu tik labi , tā kā novērtēju ar A ...
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Paldies ,es palaboju kļūdas kuras ieraudziju
njam beidzot interviju bums ir apklusis,bet visi sāk izteikt savus viedokļus.tas ir labi!
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
san4o_ rakstīja:njam beidzot interviju bums ir apklusis,bet visi sāk izteikt savus viedokļus.tas ir labi!
Pa laikam jau kādu interviju vajag, tikai ar nedzirdētiem jautājumiem!
MoNsTeR rakstīja:san4o_ rakstīja:njam beidzot interviju bums ir apklusis,bet visi sāk izteikt savus viedokļus.tas ir labi!
Arī taisnība!Bet no visa vajag nedaudz.
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
san4o_ rakstīja:MoNsTeR rakstīja:san4o_ rakstīja:njam beidzot interviju bums ir apklusis,bet visi sāk izteikt savus viedokļus.tas ir labi!
Arī taisnība!Bet no visa vajag nedaudz.
Jā arī taisnība, vajag paskatīties no NHLLatvia, tur arī taisa pārsvarā mazas intervijas, bet ļoti interesantas.
Daudz, daudz kļūdas bet prieks lasīt rakstu un man tas ļoti patika
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Similar topics
» Broks atklāti par līgu
» Spēlētāji stāsta par šo līgu!
» Rīgas Trieciens paraksta komandas nākotni!
» Rīgas Trieciens statement saistībā ar komandas nākotni
» Atklāti par LSHL Komandām .
» Spēlētāji stāsta par šo līgu!
» Rīgas Trieciens paraksta komandas nākotni!
» Rīgas Trieciens statement saistībā ar komandas nākotni
» Atklāti par LSHL Komandām .
Lapa 1 no 1