Beztēma
Lapa 6 no 40 • Share
Lapa 6 no 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Beztēma
- tieši tā !! ceru viņam ir minimālā alga !san4o_ rakstīja:Ja nemācēs tad varēs botiem dvieļus pienest!!laba ideja ne?vairogs rakstīja:- paveicās ,ka uzradās jaunās komandas , pie kurām dvieļu pienesējus aizsūtīt , tik nezinu vai pēc sezonas dīkstāves viņi maz vēl prot spēlēt hokeju - redzēsim sezonā !!san4o_ rakstīja:Ja domā mārtiņu tad 99% būs neaktīvs! Un vairog-jums jau bija iespeuja jo neaktīvajiem un soliņu sildītājiem tikt vaļa,atiecība iz tavu komandu es vairāk par tiem soliņiem......Snickers99 rakstīja:Tikko dabūju vienu pastiprinājumu pie FA
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Pat zibenīgi ātri !Snickers99 rakstīja:Viss notiek ātri
Būs jāpapēta foruma opcijas ,varbūt FA tikai Snickeram ir pielaide veikt sarunas , pārējo vēstules nemaz tik tālu neaizceļo !!
Būs uzpircis pastu !!
Nuja.lai nečīkst.vsmz nav uz skmtniekiem jāiet!vairogs rakstīja:- tieši tā !! ceru viņam ir minimālā alga !san4o_ rakstīja:Ja nemācēs tad varēs botiem dvieļus pienest!!laba ideja ne?vairogs rakstīja:- paveicās ,ka uzradās jaunās komandas , pie kurām dvieļu pienesējus aizsūtīt , tik nezinu vai pēc sezonas dīkstāves viņi maz vēl prot spēlēt hokeju - redzēsim sezonā !!san4o_ rakstīja:Ja domā mārtiņu tad 99% būs neaktīvs! Un vairog-jums jau bija iespeuja jo neaktīvajiem un soliņu sildītājiem tikt vaļa,atiecība iz tavu komandu es vairāk par tiem soliņiem......Snickers99 rakstīja:Tikko dabūju vienu pastiprinājumu pie FA
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Šodienu nebūšu pieejams nekur, paldies lūdzu! Uzredzēšanos, goodbye, до свидания,hüvasti,Auf Wiedersehen,arrivederci,despedida,adjö,lamtumirë!
Viesis- Viesis
janchuks2003- Jānis Krūmiņš (C)
- Postu skaits : 207
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Nezinu ,kas tev tur ir par vainu !! MAN VISS RĀDĀS !!Pakito rakstīja:Kp man ar sarkanu viairs nerādas jaunie topiki?
Jau kādu laiku
Kā pārējiem lietotājiem ?????????
--------------------------
Citu problēmu gan esmu ievērojis - ja tu ienāc forumā uz pāris sekundēm vai minūtēm , neizlasi visus svaigos rakstus - un pamet forumu - nākamreiz ienākot - šie neizlasītie raksti pārvēršas pelēkos - izlasītos rakstos !!
Tādēļ ,kad man ir laiks pie kompja tikai 5 minūtes - nemaz forumu neapmeklēju ,jo baidos ,ka nepaspēšu visu izlasīt un varu zaudēt kādu svarīgu ziņu vai paziņojumu !!
Iespējams tev ir tas pats !!
Es vienreiz speciāli pārbaudīju un man bija tā, ka iegāju pirmajā reizē viss ir, otrajā ir, bet trešajā nekas vairs nebija
Man galīgi kas cits, kad vien nāku forumā, viss pelēks
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Iespējams tev lietotāja profilā ir iespējams ko pamainīt , (pašam tagad nav laika skatīties ) varbūt tur bij ,kaut kas līdzīgs ,piemēram - vēlos tikt informēts par ierakstiem ... vai kaut kā tā !! iespējams tev tur visa vaina !!Pakito rakstīja:Man galīgi kas cits, kad vien nāku forumā, viss pelēks
Opā, es tikko uzspiedu uz ''Overall top 20 posters'' un ieraudzīju, ka man iet jau pāri 1000. Man otrā dzimene
malcs ko lai sakaKRisTiNs rakstīja:Opā, es tikko uzspiedu uz ''Overall top 20 posters'' un ieraudzīju, ka man iet jau pāri 1000. Man otrā dzimene
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Eu!!!Kāds ,izņemot Lauri,zin kad sāksies pārbaudes spēles?
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Bāc final four tiku hanbola ppm.com 2.1 līga
Taisot LSHL Spēlētāju DB uzzināju ka līgā ir jau 103 spēlētāji. Par mūsu 100to spēlētāju kļuva - Kārlis Liepiņš
Kurš taisīja triecanam,jauno logo?
Sveicu Hulkman Dzimšanas dienā !!
Beidzot par vienu 14-mit gadnieku mazāk !
Beidzot par vienu 14-mit gadnieku mazāk !
Lapa 6 no 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Lapa 6 no 40