Pāris ziņas par starpsezonu uz S3
Lapa 2 no 3 • Share
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Re: Pāris ziņas par starpsezonu uz S3
Citiem jau ir zināma pieredze ar STHS, nav pret viņu nekādu pretenziju! Manuprāt STHS šajā līga noteikti būs, jo tiklīdz viņš parādīsies tā līga paliks krietni vien interesantāka.
Jautājums ir vien kad mēs viņu iegūsim!
Jautājums ir vien kad mēs viņu iegūsim!
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Pietiks te mani klusināt, un atļauj man aizstāvēt manu viedokli.
Mēs ļaujam un daudz kur es tev piekrītu, bet šobrīd arī neiet runa par to, ka varbūt tikai nedēļa būs jāpagaida, tas var ievilkties nenoteikti ilgu laiku un pēc tam visai līgas vadībai būs pamatīgs darbs konvertējot spēlētāju prasmes, tad sākas GM darbs ar maiņām, eksperimentiem utt. Tā nav viena nedēļa, kas jāuzgaida, tas ir ilgs laiks. Es domāju, ka mēs varam mierīgi aizvadīt vel vienu sezonu uz NHL 09 un lēnām, bet pienācīgi sagatavoties šim solim Pie tam, ja mēs aizvadām šo vienu sezonu ar NHL 09, tad mēs ļaujam jaunajām komandām pienācīgi sagatavoties un ja mums nenotiks līgas turpmāka paplašināšanās, tad visi būs daudz maz vienlīdzīgāki uz jauno simulācija
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Jocīgi Emīl, ka pagājušo sezon nēpārtraukti skandināji, ka jāpāriet uz STHS????
Tagad arī - Tik līdz viens ierunājas, visi par un tos, kam patiesi ir parādijies savs viedoklis ..... apklusina
Tagad arī - Tik līdz viens ierunājas, visi par un tos, kam patiesi ir parādijies savs viedoklis ..... apklusina
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Dzīvesvieta : Jaunpils
Un es to vairāk skandināju, tad, kad bija tikai 1 simotājs un uz spēli bija jāgaida 2-3 dienas, šobrīd tā vairs nav un varam normāli sagaidīt STHS, nekas nav lieki jāsasteidz.
Es nevienā brīdī neesmu centies kādu apklusināt, es uz kāda komentāru atbildu ar savu komentāru nenosodot to. Ja tas saucās, ka es kādu cenšos apklusināt, tad atbildēšanu uz manu komentāru arī var nosaukt par mēģinājumu mani apklusināt.
Es nevienā brīdī neesmu centies kādu apklusināt, es uz kāda komentāru atbildu ar savu komentāru nenosodot to. Ja tas saucās, ka es kādu cenšos apklusināt, tad atbildēšanu uz manu komentāru arī var nosaukt par mēģinājumu mani apklusināt.
Viņš gan jau par citiem domāja!
Emīl, tam reiz jānotiek, un tieši tagad kad ir jaunās komandas viss ir jāsāk, jo visi būs vienlīdzīgi, ja nu nākamsezon tomēr pievienojam vēl 2 komandas, tad būs jāgaida vēl viena sezonā lai jaunas komandas gūtu pieredzi??
Emīl, tam reiz jānotiek, un tieši tagad kad ir jaunās komandas viss ir jāsāk, jo visi būs vienlīdzīgi, ja nu nākamsezon tomēr pievienojam vēl 2 komandas, tad būs jāgaida vēl viena sezonā lai jaunas komandas gūtu pieredzi??
Ļoti maz ticams , ka uz S4 būs vēl komandas , jo neticu , ka būs tāds spēlētāju pieplūdums.
Par tām komandām es nedomāju kā pašu prioritāti Ja mēs jau spēsim ieviest STHS, tad uzreiz to darīsim, bet šobrīd vel nespējam to paveikt. Mums jau nepietrūkst 1 vai 2 lati, pats īsti nezinu cik pietrūkst Bet noprotu, ka daudz 10-20ls. Ja dienā katrai komandai ir 1 spēle, tad tas mani apmierina, jo nevēlos, lai būtu vairāk. Man nepatīk, ka SHL tiek simulētas pa 2 spēlēm dienā. Ar NHL09 mēs tagad varam šo pavilt.
Labi, te ir 2 frontes!
Tātad!
Par komandām, tas bija piemērs!
Kur ir Jānis (tas no tenisa) viņš tak vāca tos numurus, tātad varbūt nemaz tik daudz nepietrūkst!
Es gan gribu diena pa 2 spēlēm! Jo vienreiz var paveikties, 2 reiz ne! Tātad būtu vieglāk testēt taktikas!
Plus man labāk patīk STHS stati, visi liekie izmesti, tikai galvenie, plus daži apvienoti!
Par taktikam es īsti nezinu, bet uzskatu ka arī būs savādākas, plus labākās!
Tātad!
Par komandām, tas bija piemērs!
Kur ir Jānis (tas no tenisa) viņš tak vāca tos numurus, tātad varbūt nemaz tik daudz nepietrūkst!
Es gan gribu diena pa 2 spēlēm! Jo vienreiz var paveikties, 2 reiz ne! Tātad būtu vieglāk testēt taktikas!
Plus man labāk patīk STHS stati, visi liekie izmesti, tikai galvenie, plus daži apvienoti!
Par taktikam es īsti nezinu, bet uzskatu ka arī būs savādākas, plus labākās!
Cik spēles būs sezonā tad? Bet vispār 20 spēļu sezona uz komandu nav pārāk baudāmaSkipper rakstīja:Par tām komandām es nedomāju kā pašu prioritāti Ja mēs jau spēsim ieviest STHS, tad uzreiz to darīsim, bet šobrīd vel nespējam to paveikt. Mums jau nepietrūkst 1 vai 2 lati, pats īsti nezinu cik pietrūkst Bet noprotu, ka daudz 10-20ls. Ja dienā katrai komandai ir 1 spēle, tad tas mani apmierina, jo nevēlos, lai būtu vairāk. Man nepatīk, ka SHL tiek simulētas pa 2 spēlēm dienā. Ar NHL09 mēs tagad varam šo pavilt.
Tik cik grib, par to būs jāvienojas!
20 spēles sezonā, tas ir diezgan pietiekami Nu kā piemērs ir Latvijas florbola virslīgas komandas, kuras visas sezonas garumā aizvada vien 22 spēles. Tici, ka ir daudz citas tādas paša līgas.
Domāju, ka tagad mums jāuzzin cik nauda ir savākta un cil vel palicis vākt un tad varam spriest tālāk. Un par spriešanu es domāju GM balsojums
Domāju, ka tagad mums jāuzzin cik nauda ir savākta un cil vel palicis vākt un tad varam spriest tālāk. Un par spriešanu es domāju GM balsojums
Atbalstu!vispirms vajag zināt cik vēl vajag, un tad izdomāt kā atlikušo savākt. Un tad spriest šosezon, vai nākamsezon!
Nauda pietiek, ja Jānis savu savākto summu pieskaita klāt. Lielas problēmas ir ar naudas dabūšanu uz Pay Pal. Šajās dienās jau ar to strādāju, tāpēc saku ka nākam nedēļ būs galējais lēmums. Ja nebūtu naudas tad nebūtu citu variantu kā palikt vēl sezonu uz NHL.
Domaju , ka lai paliek NHL uz S3 un S4 pāriesim uz STHS kārtīgi
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Negribu mest darvu jūsu medus mucas idillē, bet "Nauda pietiek, ja Jānis savu savākto summu pieskaita klāt. Lielas problēmas ir ar naudas dabūšanu uz Pay Pal. Šajās dienās jau ar to strādāju, tāpēc saku ka nākam nedēļ būs galējais lēmums. Ja nebūtu naudas tad nebūtu citu variantu kā palikt vēl sezonu uz NHL."
Kas tā par attieksi??? Vienbalsīgi sezonas sākumā izlemjam par STHS un tagad griežam kažoku uz otru pusi!
Kas tā par attieksi??? Vienbalsīgi sezonas sākumā izlemjam par STHS un tagad griežam kažoku uz otru pusi!
Es jau ari gribētu STHS , bet lieta tāda , ka jaunajām komandām butu vieglāk ja STHS butu uz S4 , GM butu vieglāk iejusties un uz S4 pārietu ta kārtīgi .. tas nozīme , ka GM visu zinātu sīkāk nevis tagad kko steiga darīt ..
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Nē, būtu tas pats, jo tad mainītos visi stati, visi visu sāktu gandrīz no jauna! Un piekrītu Krišam, it kā balsojuma nebija jā, bet vairākums gribēja, un šajā gadījumā Laura viedoklis ir svarīgākais, mēs te varam tikai runāt, bet viņš rīkoties!
Neko nesāktu no jauna ;D , tik skili mainītossan4o_ rakstīja: visi visu sāktu gandrīz no jauna!
Kāpēc jāsteidzas?? Kam novadu kuss un Lockouts, gribat teikt es pa tukšu šo visu daru????Robertinsh rakstīja:Es jau ari gribētu STHS , bet lieta tāda , ka jaunajām komandām butu vieglāk ja STHS butu uz S4 , GM butu vieglāk iejusties un uz S4 pārietu ta kārtīgi .. tas nozīme , ka GM visu zinātu sīkāk nevis tagad kko steiga darīt ..
Daudzi laikam neredz, ka STHS ir domāts lai atvieglotu Laura darbu, viņš tā jau daudz sniedz mums pretī, bet kāpēc mēs nevaram viņam kaut ko iedot???
Man PayPal un konta nav tāpēc es vienīgi varu palīdzēt ar Lockout diversiju un SMS Spuņģēnam...
Man PayPal un konta nav tāpēc es vienīgi varu palīdzēt ar Lockout diversiju un SMS Spuņģēnam...
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Lapa 2 no 3